2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım benim 4+6 da karından kese gözüktü ams bebek çok küçük gözükmez dedi 5+3de yeniden çağırdı neden çağırdı acaba ne kadar paronaya oldum anlayın artık
E gorunur o zaman. Ne guzel iste erkenden keseyi gormussun bebegi de gorursun insallah. Stres yapma bence her sey yolundadir

Merhaba canım, benim 2. Gebeliğim. İlk 3 ay sadece folik asit 3. Aydan sonra da hem kan ilacı hem de vitamin hapı kullanmıştım. ayrıca d vitamini kullanmadım ama hiç

benim de cildim çok kurumaya başladı, pütür pütür oldu alnım kaşlarım. oysa ki bol sıvı tüketiyorum. neden acaba

Merhaba canım, benim 2. Gebeliğim. İlk 3 ay sadece folik asit 3. Aydan sonra da hem kan ilacı hem de vitamin hapı kullanmıştım. ayrıca d vitamini kullanmadım ama hiç
Ben de , 12. Haftadan donra decavit içmiştim o kadar. Yeni çıkmış olabilir ya da buraya has olabilir bilmiyorum.

Ben de , 12. Haftadan donra decavit içmiştim o kadar. Yeni çıkmış olabilir ya da buraya has olabilir bilmiyorum.
Bana vermişti ama o zaman yaz tatili tr şeydim sanırım Kayseri'de ki kontrolde verdi hatırlamıyorum ama çoğu zaman unuttum kullanmayı ay yoksa bebeğin d vitaminimiydi ay hatırlamıyorum ya belki bebekti emin değişim ama bir d vitamini muhabbeti vardı

Ben hamileliğini öğrendikten sonra ilk doktor kontrolüne gitmiş olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum : ilk kontrolde doktor ultrasonla bakmak dışında genel bir kan tahlili istedi mi değerlerinizi görmek için yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar Ben 7. Haftada gitmiş olacağım ilk kontrole.

Kizlar bulantiyla nasıl başa cikiyo sunuz ben gece gündüz ayniyim uyuduğum zamanları kar biliyorum ayağa kalkamiyorum bir tavsiyesi olan varmi

merhaba canım. öncelikle hayırlı olsun. allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsin. ben geçen hafta bugün öğrendim ve öğrenir öğrenmez doktora gittim. karından ultrasyonla baktı kese henüz görünmedi. ve kan tahlili istedi. progesteron tahlili ve bt hgc tahlili yapıldı. bt hgc 1.740 çıkmştı gayet güzel dedi. ve düşük tehlkem varmış. bunun içinde progestan yazdı. ağızdan alıyorum. çokağır bir ilaç. bu hafta çarşmba randevum var. inşallah keseyide bebeğide görürüz :)

Valla ben ilk kontrole devlet hastanesine gitmiştim çok ilgisizdi ben 6 haftalıkken gitmiştim, hiç bir tahlil falan yapcaz demedi keseye baktı kese ölçüsünü soyledi 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedş ama bi daha oraya gitmeyeceğim, çok kısa sürdü zaten 1 dk kalmadım odada, odadan çıkarken elime reçete tutuşturdu ne ilaç yazdığını bilmiyordum eczaneye gidince öğrendim mide bulantısı hapı yazmıştı vitamin bi de ağrı kesici yazmış

Seninki de hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Allahın izniyle hiç bir şey olmaz bebişlere . Sağlıklı beslenelim kendimize çok dikkat edelim yeter . ben henüz gitmedim ilk muayene ile ilgili belirsizlik olmasın istiyorum kafamda o yüzden sormuştum neler yapıyorlar muayenede diye

Benide listeye ekler misiniz rica etsem martta 29 yaşında olacağım.
Kocaeli de oturuyorum, 2. Bebeğim ve Sat 3 aralık

Canım boy zaten genetikmiş yani anne ile babanın boyunun ortalaması oluyormuş daha çok kilo aldırmak lazım o da şu an zaten organlar gelişiyor 3. aydan sonra kilo almaya başlıyor artık. Tabii ki düzene oturtmak lazım benim teyzemin gelini 3 ay kustu mesela hiç yiyemedi 5 kilo verdi sonradan kapadı arayı 3.400 doğdu bebeği. Benim midem bulanmadığı zaman yiyorum et, muzlu süt meyve falan ama yumurta pek yiyemiyorum. Bir de işe gitti ğim içim sabah erken kalkıyorum kahvaltı için fazla yiyemiyorum poğaça falan alıyorum işyerinde de yiyeyim diye ama bugün hep içim karışıyor mesela az öğlen yemeği yedim çubuk kraker atayım ağzıma dedim yok o bile gitmiyor olduğu kadar olacak artık kapatırız tabii kii

5+3 te bebek görünür mü kızlar yarın benim o kadar oluyor kese gözükmüştü

Benim cumartesi 5+5 haftalık çıktı sata göre 6+1 idi göründü canım vajinal ama kalp atışı da aldık ama istisnaymış doktorum öyle söyledi genelde 7. haftanın ortalarında daha net olur dedi erkenden olurmuş benimki gibi.

Kizlar bulantiyla nasıl başa cikiyo sunuz ben gece gündüz ayniyim uyuduğum zamanları kar biliyorum ayağa kalkamiyorum bir tavsiyesi olan varmi
Benim 2.hamileligim daha önce de yaşamadım şimdide yasamiyorum hafif bir koku hassasiyeti var sadece.
Doktorun bunun için bir ilaç önerebilir canım yataktan kalkınca hemen iciyorsun ilacı. Yada tuzlu cubuk koy yanına 5 6 tane ye. Gün içinde de yeşil elma Yemeni tavsiye ederim biraz daha rahatlatacak seni.
Allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…