- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.401
E gorunur o zaman. Ne guzel iste erkenden keseyi gormussun bebegi de gorursun insallah. Stres yapma bence her sey yolundadirCanım benim 4+6 da karından kese gözüktü ams bebek çok küçük gözükmez dedi 5+3de yeniden çağırdı neden çağırdı acaba ne kadar paronaya oldum anlayın artık
Insallah canim insallah bebeklerimiz hep bizimle olur saglicaklaMaşallah canım çık sevşndim inşallah o minik alan da kYbolur kısa sürede :)
Kaç haftalıkken gidiceksin canım inşallah kesenide bebeğinide görürsün sağlıcakla bütün topik ve isteyen tüm anne adayları sağlıcakla kucağına alsın amin
Kızlar özellikle 2. Gebeliği olan arkadaşlar size soruyorum D vitamini kullanmış moydınız ilk gebelikte. Ben kullanmamıştım ama şimdi de 12. Haftada başlayacağız diyor. Acaba şehirden şehire mi farkediyor burası Erzurum malum. Kafam karıştı.
benim de cildim çok kurumaya başladı, pütür pütür oldu alnım kaşlarım. oysa ki bol sıvı tüketiyorum. neden acabaBende cok dikkat ediyorum yediklerime ama yinede sivilcelendim alnimda hic cikmazdi yanaklarimda bazen tek tuk olurdu adet donemlerinde ama simdi alnimda putur putur oldu ufak tefek sivilceler var cok kuruyor ustelik cildim aynaya baktikca moralim bozuluyor 9.haftaya gircem normal mi acaba bu ??
Ben de , 12. Haftadan donra decavit içmiştim o kadar. Yeni çıkmış olabilir ya da buraya has olabilir bilmiyorum.Merhaba canım, benim 2. Gebeliğim. İlk 3 ay sadece folik asit 3. Aydan sonra da hem kan ilacı hem de vitamin hapı kullanmıştım. ayrıca d vitamini kullanmadım ama hiç
Geçen gün benim gebelik takvimimde yüzünüzü sık yıkamak dökülmeleri engelleyecektir yazıyordu. Normal demek ki,benim de cildim çok kurumaya başladı, pütür pütür oldu alnım kaşlarım. oysa ki bol sıvı tüketiyorum. neden acaba
Ben de carsamba gideceğim canim keseyi görmeyi umuyorum ama bebek görünür mü bi fikrim yokKızlar yarın da ben gidiyorum doktora inş görürüm miniği görenlere de bir maşallahrabbim korusun
Bana vermişti ama o zaman yaz tatili tr şeydim sanırım Kayseri'de ki kontrolde verdi hatırlamıyorum ama çoğu zaman unuttum kullanmayı ay yoksa bebeğin d vitaminimiydi ay hatırlamıyorum ya belki bebekti emin değişim ama bir d vitamini muhabbeti vardıBen de , 12. Haftadan donra decavit içmiştim o kadar. Yeni çıkmış olabilir ya da buraya has olabilir bilmiyorum.
Ben hamileliğini öğrendikten sonra ilk doktor kontrolüne gitmiş olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum : ilk kontrolde doktor ultrasonla bakmak dışında genel bir kan tahlili istedi mi değerlerinizi görmek için yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar Ben 7. Haftada gitmiş olacağım ilk kontrole.
Ay canm senle günlermizde aynı bende carsamba gidicem insallah bebeklerimizi görürüz:)Ben de carsamba gideceğim canim keseyi görmeyi umuyorum ama bebek görünür mü bi fikrim yok
Valla ben ilk kontrole devlet hastanesine gitmiştim çok ilgisizdi ben 6 haftalıkken gitmiştim, hiç bir tahlil falan yapcaz demedi keseye baktı kese ölçüsünü soyledi 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleyelim dedş ama bi daha oraya gitmeyeceğim, çok kısa sürdü zaten 1 dk kalmadım odada, odadan çıkarken elime reçete tutuşturdu ne ilaç yazdığını bilmiyordum eczaneye gidince öğrendim mide bulantısı hapı yazmıştı vitamin bi de ağrı kesici yazmışBen hamileliğini öğrendikten sonra ilk doktor kontrolüne gitmiş olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum : ilk kontrolde doktor ultrasonla bakmak dışında genel bir kan tahlili istedi mi değerlerinizi görmek için yoksa sadece ultrasonla mı bakıyorlar Ben 7. Haftada gitmiş olacağım ilk kontrole.
merhaba canım. öncelikle hayırlı olsun. allahım sağ salim kucagına almayı nasip etsin. ben geçen hafta bugün öğrendim ve öğrenir öğrenmez doktora gittim. karından ultrasyonla baktı kese henüz görünmedi. ve kan tahlili istedi. progesteron tahlili ve bt hgc tahlili yapıldı. bt hgc 1.740 çıkmştı gayet güzel dedi. ve düşük tehlkem varmış. bunun içinde progestan yazdı. ağızdan alıyorum. çokağır bir ilaç. bu hafta çarşmba randevum var. inşallah keseyide bebeğide görürüz :)
Canim ben simdi keciboynuzu ozu yemeye baslayacagim.bir de tahin pekmez iyi geliyormus gelisim icin. Et yiyemiyordum bir haftadir ama zorlayacagim kendimi bebis icin cok onemli napalim. Cok da sorun etmeyelim. Bence ve insallah bu acigi kisa zamanda kapatiriz
5+3 te bebek görünür mü kızlar yarın benim o kadar oluyor kese gözükmüştü
Benim 2.hamileligim daha önce de yaşamadım şimdide yasamiyorum hafif bir koku hassasiyeti var sadece.Kizlar bulantiyla nasıl başa cikiyo sunuz ben gece gündüz ayniyim uyuduğum zamanları kar biliyorum ayağa kalkamiyorum bir tavsiyesi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?