2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım sen dinlenmene bak hamilelik zor bir süreç daha da zorlaştırıyorlar sen eşine bak gerisini boşver

Canım valla yoruyor ben daha 7.haftadayım halsizim dün ilk muayeneye tüp bebek doktorum çağırdı Bursaya gittik arabamızla 2 saat ancak eh orda bekle sonra dön falan yorulmuşum tüm akşam koltukta uyudum 12 de estrofem var 15 dk erken içtim yattım tüm gece de deliksiz uyudum. bugünde doğumgünümdü yemeğe gittik sadecw oturdum ama eve geldim yorgunluk çöktü anlayışlı olmak çok mu zor yani bu insanlara ne istorsa ona neymiş

Aynen cnm. O vızır vızır çalışan halimden eser yok. Yorgunluk çok fena. Biraz anlayış istediğimiz. Size ne arkadaşım bu bizim hayatımız. Bu bizim hamileligimiz. Insanlardan bıktık hele de böylelerinden

Benim mide bulantım bi başlasın ilaç falan almıcam da başlamıyor ki ağlıcam artık ya benim neden midem bulanmıyor diye
Ben çok dua ettim sanırım bugün kustum ilk defa ve bi başlayınca sonuna kadar devam edip bitmiyo artık göZlerimden yaş geliyo sanırım çokda dua etmemek laZım neyse geçti hemen sık sık olmadığı müddetçe kabulüm ama yinede herşyin hayırlısı

geçen yaz bir sayı gezme şansımız oldu cumalıkızık köyüne gittik bayıldım oraya güzel şehir bursa sen nerdesin neden bursaya gidiyorsun csnim

Bende çok dua ettim sağlığını mide bulantısına bağladım bebeği ve kalp atışını görene kadar hiç bulantım yoktu bebeği kalp atışını gördüm ve bugün kustum zormuş baya bakalım devamı gelicekmi şimdilik iyim

9. Gün 325
11. Gün 571
13. Gün 802 doktorum 14. Gün istemişti aslına
14. Gün 1384
17. Gün 2487
18. Gün kese göründü minnak birşey 5+3 te ama yolk sac filan yoktu
Benim 6+3 de bile yolk sac yoktu 7+1 de bebeğimide kalp atışını gördüm inan iç ferahlığı çok etkili bebek üzerinde olumlu düşün olumlu olsun inşallah görürsün bebeğinin minnak kalbini

Ama çok küçük daha inşallah 7 haftada görürsün canım bu haftada yolk sac da görünmez minnacık daha inşallah görmekte nasip olur tez vakitte

Benim gozuktu 10 mm ken karindan bakti yanlis bilgi vermeyelim
Yanlış bilgi değil sert bi tepki neden ? Doktorlarımın söylediği bu bu arada 10 mm ken bebeği görmek ilginç 15 mm iken yolk sac kese 17 veya 20 mm iken de bebeğin görünmesi gerek keseyi kast etmiyorum bebeği kast ediyorum

geçen yaz bir sayı gezme şansımız oldu cumalıkızık köyüne gittik bayıldım oraya güzel şehir bursa sen nerdesin neden bursaya gidiyorsun csnim

Ben bursalı değilim tüp bebek doktorum orada bursa acıbademde yaptırdık eskişehirdeyim aslında.İlk muayeneye de kendisi çağırdı gittik.Ama ilk görüşmeye gittiğimizde biraz gezmiştik güzel yer

Ayy ne guzelll darısı başıma darısı başıma

Ben kusmuyorum da daha kalp atışını duymaya da gitmedik hayırlısı bakalım

Kizlar aranizda sivilce ve tuylenmede artis sorunu yasayan var mi yoksa ben tek miyim
Çok sivilcelendim tüylenme sorunum yok da, benek benek sivilce oldum halbuki en az çikolata ve yağlı şeyler yediğim zamanlar bugünler

Çok sivilcelendim tüylenme sorunum yok da, benek benek sivilce oldum halbuki en az çikolata ve yağlı şeyler yediğim zamanlar bugünler
Bende cok dikkat ediyorum yediklerime ama yinede sivilcelendim alnimda hic cikmazdi yanaklarimda bazen tek tuk olurdu adet donemlerinde ama simdi alnimda putur putur oldu ufak tefek sivilceler var cok kuruyor ustelik cildim aynaya baktikca moralim bozuluyor 9.haftaya gircem normal mi acaba bu ??

Ya bi de şeyi anlamadım aslında mide bulantısıyla kalp atışının arasında bi bağ var mı gerçekten, hani hiç mide bulantısı olmadan da sağlıklı b gebelik olmuyor mu, ben hamilelerin yarısı bulantı sorunu Yaşar sadece diye okumuştum kafama takıldı bak şimdi, zaten cts günü gelmiyor tee 6 gün var randevuya Of

ay benimde alnımda ergenken çıkmadı şimdi bi sürü var saydık hatta eşimle :) kız mı olacak niye bu kadar sivilce bastı seni dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…