2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
CANım kızım 7 aylık şuan bende ona gebeyken ne bulantı ne aşerme ne halsizlik yorgnluk vs hiçbişey yaşamadım, karnım büyüyene kadar hep unutuyodum varlığını, ama çok rahat ve keyifli bi gebelik geçirdim, inşallah haftan ilerledikçe değişmez ve sende öyle geçirirsin

Kanama durumunda dinlenme çok önemli gerçekten, ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı, ufak bi lekelenmem olunca dikkate almamıştım, dediğin gibi ev süpürmüştüm, ve süpürürken hissetmiştim zorlandığımı, güçlü bi elektrik süpğrgesiyle karın kaslarının ileri geri hareketle zorlanması çok basit. BEnmde yakınımda kimse yok ama inan 2.gebeliğimde ilkinde evde tek başıma yaşadığm düşük sancısının korkusundan 3 aya yakın ev toparlayıp kısa süre ayakta duracak işler dışında hiçbişey yapmadım. KEsinlikle dinlenmeni tavsiye ederim canm.

Kızlar, çatlak konusunda geçen yıl bizim temmuz anneleri grubumuzda da çok konuşuldu edildi, ama hepimiz gördükki ne yaparsak yapalım çatlak bünyeye göre değişen bi durum. Bİri şunu kullandım çatlamadı derse aslında kullandığından değil vücut yapısıyla alakalıdır. İSteyen yine önlemini alır tabiki ama çok şartlamayın kendinizi diye örnek vermek istedim. BEN mesela kakaolu krem kullandım ama bi iki bi iki çatlak olmuş yinede.

GAz için soran arkadaşlarda gebelikte gaz bazı bayanlarda daha fazla olabiliyor, oda yine bünyeyle alakalı bi durum. Sadece biraz olsun etki edebilecek şey üşütmemek, özellikle ayaklardan popodan belden soğuğu engellemek farkettiriyo gerçekten.

GEnelde okuduğm ortak sorulardan biri, gebelik hftası. GÜZEl annişler usg cihazlarının verdiği rakamlar kafanızı yormasın. ÇÜnkü dr lar ölçümleri kese etrafında uçtan uca nokta koyarak yapıyolar. YANİ milimetrik kayma bile gün hesaplamasında farklılık çıkarabilir. BU genelde 10-12 haftaya kadar değişebilir 12.haftadan sonra daha kesin sonuçlar alırsınız. yANİ (geç dollenmeler dışında) şukadar geriden geliyo şu kadar ileriden gidiyo lara pek takılmayın. Gebeliğinizin keyfini çıkarın.

Amin ya gerçekten sabır
Defter için ben de karar veremedim böyle isim yazılı bi ajanda tarzı bişiy mi yaptırmalıyız ya da n11 de varmış bi arkadaşımız msj olarak atmış hamilelik günlüğü diye renkli defter hangisi daha iyi olur bilemedim

İçini ferah tut canim göreceksin insallah :) dualarimiz seninle

Hiç korkma annesi o seni hissediyo biliyosun, güzel haberlerle çıkıcaksın inşallah kalbini ferah tut. Rabbiyessir, velatu’assır, Rabbitemmim, bilhayr. Bol bol tekrarla inşallah.

Canım her gebelik aynı olmaz bebeğin içindedir merak etme Allahım korur merak etme

Canım temmuzda ben de boş gebelik gecirdim ustelik tüp bebekti onca emek para UMUT hepsi biranda yokoldu. Hayırlisi boyleymis dedim ve tevekkul ettim cok şükür bu sefer ilk randevumda Bebeğimi de kalp atışını da gördüm. Allah çok büyük bi şeyin oldugunda bir hayır varsa olmadiginda bin hayır vardir derler. Hiç moralini bozma güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı olsun canım kaç hafta da kalp atışını duydun

O gaz varya o gaz mahvediyor beni. Çok çok afedersiniz ama geyirmekten içim dışıma çıkıyor. En nefret ettigim şeylerdendir oysa. Ayaklarımı hep sıcak tutmaya çalışıyorum. Haklısın

Kızlaar bebeğimi gördüm kesenin içinde küçücük. Kalp atışını da gördüm çok şükür.Dinleyebiliriz ama şimdi çok ses olur bebeğe zarar da veriyor dedi ama gördük kelebek kanadı gibi çok güzeldi. inanamıyordum artık hamileyim diyebiliyorum şükürler olsun

Canim cok sevindim masallah size peki kac mm olmus. Hadi gozunuz aydin darisi basima insallah

Gözünaydın canım :)

Çıktın mı canım. İnşallah seninle ve sağlıklıdır bebişin.

Maşallah canım çok güzel ha er. Sağlıkla sürsün inşallah :)

Maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…