- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #4.001
Progestan fitil falan kullanıyor musun ? Bir kaç damla limonlu çay fayda edebilirkızlar bir şey sormak istiyorum.. bu gaz olayına nasıl çözüm buldunuz.. çok fazla gaz var bende.. çok rahatsız oluyorum
İlk hamilelikte daha beter oluyorlar,tartışıyorduk devamlı bu konular yüzünden. Bende tecrübeliyim, o da tecrübeli rahat olması lazım ama yapı meselesi işte.. bu hamileliğimden önce birde kayıp yaşadık belki onunda etkisi vardır,bişey olacak diye düşünüyor galiba ama ayakkabıma karışma be kardeşim :)bir de sizin ki tecrübeli vay bizim halimize o zamanerkekler bir grip de yataklık oluyor eğer hamilelik falan olsaydı düşünemiyorum
Ben canım. Bulantı yok kusma yok . Sadece göğüslerim ağrıyor. Bi de geceleri sol kasığımda seyirme gibi bişey oluyor. Bilmiyorum ki Kalbi duyduk diye rahatım. Yoksa unutacam hamile olduğumuKızlar ben haftaya keseyi görmek icin gideceğim insallah ama hiç bir belirtim Yok ne midem bulanıyor ne kasiklarda bi agri var. Valla bugün kendimden şüphelendim acaba Yok mu hamile degil miyim diye. Var ki benim gibi hiç belirtisi olmayan ?
Bizim evin soğukkanlısıda benim. Geçen hafta kızımın ateşi 40a çıktı ben gayet rahat kaldırdım duşa soktum falan. Eşim duysa kafayı sıyırırdı.. sabah söyledim böyle böyle diye,yinede çıldırdı.. biraz rahat olmak lazım bence..Benim eşim tam tersi, evde zaten biri panik biri Relax olurmuş
Kızımı kucağıma aldım karnıma ağrı girdi
İlk 3 Aydan sonra özellikle sağlıklı beslenmek gerekiyor ilk 3 ay vücudumuzdaki vitaminlerden aldığı İçin
Ben de imom kullanıyorum
Merhaba bende de birkaç gün öncesine kadar kasık ağrısı vardı bilemiyorum ilk hamileliğimde olmamıştı ayrıca belim de ağrıyorKızlar benim de bugün sol kasığımda sızlama var ara arada batma normal mi?
Progestan fitil falan kullanıyor musun ? Bir kaç damla limonlu çay fayda edebilir
İlk hamilelikte daha beter oluyorlar,tartışıyorduk devamlı bu konular yüzünden. Bende tecrübeliyim, o da tecrübeli rahat olması lazım ama yapı meselesi işte.. bu hamileliğimden önce birde kayıp yaşadık belki onunda etkisi vardır,bişey olacak diye düşünüyor galiba ama ayakkabıma karışma be kardeşim :)
Sizin daha çok yeni genelde kalp atışı basladiktan sonra başlar bulantılar.Kızlar ben haftaya keseyi görmek icin gideceğim insallah ama hiç bir belirtim Yok ne midem bulanıyor ne kasiklarda bi agri var. Valla bugün kendimden şüphelendim acaba Yok mu hamile degil miyim diye. Var ki benim gibi hiç belirtisi olmayan ?
Yumurtadan ve sütten tiksindim yiyemiyorum içemiyorum, dolabı açtığımda yumurtaları bile görsem iştahım kaçıyor geri kapatıyorum dolabı
ben daha keseyi bile görmediğim icin içim içimi yiyor artıkBen canım. Bulantı yok kusma yok . Sadece göğüslerim ağrıyor. Bi de geceleri sol kasığımda seyirme gibi bişey oluyor. Bilmiyorum ki Kalbi duyduk diye rahatım. Yoksa unutacam hamile olduğumu
Ya çok güzel ne zaman duydum canim kalp atışını :) darısı başımaBen canım. Bulantı yok kusma yok . Sadece göğüslerim ağrıyor. Bi de geceleri sol kasığımda seyirme gibi bişey oluyor. Bilmiyorum ki Kalbi duyduk diye rahatım. Yoksa unutacam hamile olduğumu
Tutma cnm kendini ben tutunca ağrı oluyor eşim bıktı gaz olayından yemeklere kimyon atkızlar bir şey sormak istiyorum.. bu gaz olayına nasıl çözüm buldunuz.. çok fazla gaz var bende.. çok rahatsız oluyorum
mide bulantım YokKızlar ben haftaya keseyi görmek icin gideceğim insallah ama hiç bir belirtim Yok ne midem bulanıyor ne kasiklarda bi agri var. Valla bugün kendimden şüphelendim acaba Yok mu hamile degil miyim diye. Var ki benim gibi hiç belirtisi olmayan ?
Akşamları yemekten sonra açık havada biraz yürümek iyi geliyor:)kızlar bir şey sormak istiyorum.. bu gaz olayına nasıl çözüm buldunuz.. çok fazla gaz var bende.. çok rahatsız oluyorum
Annenle çatışırlarsa o zor. Benimki annelere müdahale etmiyordu. Bize güveniyor,yabancı istemiyordu sadece :) Benimki doğuma girdi benimle,benden daha heyecanlıydı. Bebek çıktı,küveze kondu hazırlanmaya gidecek benimki görüşürüz bile demeden bebeğin peşinden bastı gitti. Karıştırır
larmış,çalarlarmış falan filan. Gecenin 4’ü ve benden başka doğum yapan yok kimle karışacaksa artık..
Kızlar bu yatıp dinlenmekten kasıt ne kanamam olmuştu salı günü akşam acile gitmiştim yatıp dinleneceksin kalkmayacaksın dedi progestan kullanıyorum ama yakınım da yok burada kalkmak da gerekiyor mesela ev süpürmem gerek yemek yapmam gerek kalkıyorum sonra vicdan yapıp geri oturuyorum
Kizlar bebek ve anne alisverisi icin arastirmalar yapamaya başladım sanirim cinsiyeti ogrenene kadar acele etmemek lazim cok kararsiz kalıyorum secerken simdiden bikac yere baktim urun mağaza marka tavsiyelerimizi de bu konuya eklemeyi unutmayalim ilk cocugu oldugu icin heyecanlanan anneler olarak buna ihtiyacimiz var diye düşünüyorum
Kızlar hevesinizi kırmak istemem ama acele etmeyin alışveriş için daha çok erken. Ama İstanbul’da yaşayanlar için Mahmutpaşa da havuzlu han var orayı öneririm. Hem aradığınız herşeyi bulabilirsiniz hemde fiyatlar gayet uygun. Mağaza çalışanları da tecrübeli sizin aklınıza gelmeyen şeyleri de onlar düşünüp öneriyorYaa, ben de dayanamadım. Az önce netten sipariş verdim. Organik pamuk, bembeyaz hastane çıkış seti baskı,işleme hiç bir şey yok. Kız olsun erkek olsun giydiririm
Bende de oldu bi iki defa inşallah bi sıkıntı olmazKızlar nadir olarak rahminizde ani sancı oluyor mu? Yalnız basit bi şey değil nefesim kesiliyor çığlık atıyorum bir iki saniye. Bugüne kadar iki kere oldu. Bi sıkıntı olmaz değil mi
Biraz da şeye güvendim salı gününden sonra bi daha kanamam olmadı ondan kalksam mı falan dedim ama haklısın ya eşim süpürsün eve gelince napayım minnakımdan daha değerli değil yaCanım kalkmamaktan kasıt kalkıp iş güç bir şey yapmayacaksın işte. Kanaman olmuş progesteron vermiş şu an riskli dönemdesin lütfen birşey yapma öyle dediyse bir süre. Hadi yemek belki oturduğun yerden hazırlayıp ocağa koyabilirsin o da belki ama süpürmek silmek asla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?