- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 47
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #3.981
kesinlikle haklısın!sabahtan beri düşünüyorum acaba cerrahpaşaya riskli gebelik bölümüne filan mı gitsem diyeCanim sen bu sikintilarini ayni sekilde doktoruna anlat bugun, boyle gecmez zaman. O seni yonlendirir zaten. Yazik sana. Biraz rahatlaman lazim. Her seferinde ayni sey olacak diye bir sey yok. Asiri streslisin
Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahŞimdi doktordan çıktım bebişim benimle kalbi atıyor ama düşük riskim var.6+2 gözüktü 1 hafta geriden geliyormus
Benimkide öyle canım.. Arayınca açmıyorum bazen,işim vardı falan diyorum. Zaten bişey olsa haberin olur dimi? Onu ye,bunu iç. İlk doğduğunda eve kimse gelmiyordu falan,mikrop kaparmış ama biz bebekle dışarıya çıkıyoruz o iş ne olcak ? Kıskanıyordu resmen milletten,hastaAyn anlarsın beni o zaman yaa fena panik yani her konuda öyle aklına geleni o anda yapacak aceleci çok bana sürekli sabah d vitamini var onu veriyor iç diye gün içinde foliği içtin mi onu bunu yaptın mı sürekli başımda. Bakakım halimiz ne olacak her dakika elinde derece ateş ölçer kesinn
Benimkide öyle canım.. Arayınca açmıyorum bazen,işim vardı falan diyorum. Zaten bişey olsa haberin olur dimi? Onu ye,bunu iç. İlk doğduğunda eve kimse gelmiyordu falan,mikrop kaparmış ama biz bebekle dışarıya çıkıyoruz o iş ne olcak ? Kıskanıyordu resmen milletten,hasta
Kızlar benim de bugün sol kasığımda sızlama var ara arada batma normal mi?
Bende o tanımladığınız ağrı hergun var, normaldir umarım.Kızlar benim de bugün sol kasığımda sızlama var ara arada batma normal mi?
Hayırlı olsun geçen hafta 14 mm di kesen bişey görünmemişti dimi şimdi duymuşsun çok sevindim darısı benim başıma inşallah bende geçen hafta duyamadım şimdi 7+1 iz 7+4 çağırdı doktorum inşallah banada duymak nasip olurÇok saol canim gerçekten mucize bu.o kadar güçlü atıyor ki kalbi.herkese nasip etsin rabbim
Yaa, ben de dayanamadım. Az önce netten sipariş verdim. Organik pamuk, bembeyaz hastane çıkış seti baskı,işleme hiç bir şey yok. Kız olsun erkek olsun giydiririmKizlar bebek ve anne alisverisi icin arastirmalar yapamaya başladım sanirim cinsiyeti ogrenene kadar acele etmemek lazim cok kararsiz kalıyorum secerken simdiden bikac yere baktim urun mağaza marka tavsiyelerimizi de bu konuya eklemeyi unutmayalim ilk cocugu oldugu icin heyecanlanan anneler olarak buna ihtiyacimiz var diye düşünüyorum
bende çok sabırsızlanıyorum bişeyler almamak için zor dur duruyorum ama söz verdim kendime kalp atışını duyunca bi iki bişey alıcam geçen gün H&M ye girdim çok güzel şeyler vardı bayıldım resmenKizlar bebek ve anne alisverisi icin arastirmalar yapamaya başladım sanirim cinsiyeti ogrenene kadar acele etmemek lazim cok kararsiz kalıyorum secerken simdiden bikac yere baktim urun mağaza marka tavsiyelerimizi de bu konuya eklemeyi unutmayalim ilk cocugu oldugu icin heyecanlanan anneler olarak buna ihtiyacimiz var diye düşünüyorum
Annenle çatışırlarsa o zor. Benimki annelere müdahale etmiyordu. Bize güveniyor,yabancı istemiyordu sadece :) Benimki doğuma girdi benimle,benden daha heyecanlıydı. Bebek çıktı,küveze kondu hazırlanmaya gidecek benimki görüşürüz bile demeden bebeğin peşinden bastı gitti. Karıştırırlarmış,çalarlarmış falan filan. Gecenin 4’ü ve benden başka doğum yapan yok kimle karışacaksa artık..Ay valla bende korkuyorum sürekli anneme falan müdahale ederse bir süre annem benle kalacak tabi ki ay birşey
olacak ay üşüyecek falan derse annem onu boğar şimdiden diyor ne yapacağız diye doğumhanenin kapısında bayılır diyor. Alıştırmaya çalışıcam sakin ol falan dicem ama bakalım ne kadar anlar hep tamam diyor yine yapıyor artık rahat adamlara özeniyorum yaa geriyor bir süre sonra. Ben idare ederimde annemle çok kapışacaklar annemde dediğim dedik biri çünkü yandım ben
Annenle çatışırlarsa o zor. Benimki annelere müdahale etmiyordu. Bize güveniyor,yabancı istemiyordu sadece :) Benimki doğuma girdi benimle,benden daha heyecanlıydı. Bebek çıktı,küveze kondu hazırlanmaya gidecek benimki görüşürüz bile demeden bebeğin peşinden bastı gitti. Karıştırırlarmış,çalarlarmış falan filan. Gecenin 4’ü ve benden başka doğum yapan yok kimle karışacaksa artık..
Yeme,içme,ayakkabı herşeye karışıyor valla. He he diyorum bende napayım. Topuklu giymemeliymişim falan,çok biliyorsan sen doğur bidahakine dedim artık.çok hoşmuş yaaaaa.. bayıldım
benim eşimde şimdiden ayaklarımı toplayıp otursam bebek içerde sıkışıyor yapma diyor.. ya tohum kadar şey. yok o içerde sıkışmazın büzüşmesin diyor.. benm de tepemde ye iç şöyle yap falan hep he he diyom..
bir de sizin ki tecrübeli vay bizim halimize o zamanYeme,içme,ayakkabı herşeye karışıyor valla. He he diyorum bende napayım. Topuklu giymemeliymişim falan,çok biliyorsan sen doğur bidahakine dedim artık.
Benim eşim tam tersi, evde zaten biri panik biri Relax olurmuşYeme,içme,ayakkabı herşeye karışıyor valla. He he diyorum bende napayım. Topuklu giymemeliymişim falan,çok biliyorsan sen doğur bidahakine dedim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?