2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben ilk hamileligimde lierac kullandim ayrıca doktorum bana bazi yaglar tavsiye etmisti kakao kayısı argan ve susam yagini karistirip kullaniyodum hiç çatlağım olmadi bu kez sadece bu yağları kullanicam

Canım sen evde süpürge vs yapıyor musun?

yok canım hiç yapmadım transfer öncesi annem gelmişti hiçbirşey yaptırmıyor haftaya keseyi görürsek belki kalp atışına da haftaiçi o dönecek İstanbula o zaman yavaş yavaş yaparım eşimde yardım eder ama tabi muayeneye bağlı bakalım durum ne. Sen yapıyor musun?

Ben bio oil yağ kullandım canım kremler bana kimyasal geliyor yapısal mı bilmem ama hiç çatlağım olmadı 12.haftadan itibaren her gün hç aksatmadan kullanmıştım

Ramzi teorisini duydunuz mu kızlar? Ekte de ekledim, ilk haftalarda bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek oluyormuş diyorlar

Karın ultrasonu için geçerli bu.

Eklentiler

• D00F5888-EDFE-4521-BC93-E971F9F4E8BD.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 217
Merhaba,bende 6 haftalık hamileyim :)

hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Tabii çocuk olunca evde düzen eskisi gibi.olmaz zaten yorgunluktan insanın gözü de görmez zaten benim evim küçük 2 oda bir salon çok zamanımı da almıyor annenin enerji toplaması ev işinden daha önemli

Annem pazara gitmişti iki.tane çıtçıtlı badi almış beyaz birinde annem beni çok seviyor birinde de babam beni çok seviyor yazıyor çok güzel bir duygu hele içinde hayal edince sende ufak birşey alabilirsin

Gözünüz aydın ne güzel inşallah bizde yaşarız daha doktor randevum bir hafta sonra 6+1 olucam inşallah duyarız

ben gündüz çok uyuyamıyorum bu hafta çok uyku hali vardı gündüz uyudum ama baş ağrısı yapıyor gece 12 de yatıyorum sabah 10 da kalkıp gündüz 1 saatte uyuyordum ama kötü oluyorum

Canım ne durumdasın iyi haberler alırsın inşaAllah

Şimdiden başlaman doğru olanı zaten. Ben mustela kullandım ve kakao yağı. Kakao yağı böyle sabun gibi vücuduna sürdükçe eriyor,doğalı oymuş. Çok iyi nemlendiriyor. 22 kilo almıştım sıfır çatlak var.

Ya ben hiç yapmamıştım bu sabah çok hafif mutfağı süpürdüm çok ileri geri yapmadan sonra vicdan azabı çektim. Yapmıycam bir daha.

Ya doktorum izine cikmis sali gunune kadar randevular iptalmis saliya kaldi bizim kalp atislari

olsun canım hem belki şimdi duyulmazdı o zamana duyulur ben daha haftaya cumartesiyi beklicem o zaman da 6+1oluyorum kese görülür de kalp atışı duyulur mu bilmiyorum

Kızlaaar çok şükür bebişi de gördük, kalp atışını da duyduk 7+3 günlükmüş, şimdi inandım hamile olduğuma:)) Sabırlı olun bekleyin 7 haftadan önce nadir duyuluyormuş

Gözün aydın için rahatlamıştır.Ben 6+1 de gidicem kese görülür de kalp atışı da duyulur diye ümit ediyorum iyi olurdu ama herkeste farklı oluyor.

Ya ben hiç yapmamıştım bu sabah çok hafif mutfağı süpürdüm çok ileri geri yapmadan sonra vicdan azabı çektim. Yapmıycam bir daha.

Canım tabii.ki dikkatli olmak lazım ama çok ağrın lekelenmen yoksa hafiften yapabilirsin zaten tutunma yerleşme aşaması çok önemli şimdi kese oluşuyor artık üzülme ama için rahat olmayacaksa bir müddet daha yapma ne de olsa çok çaba harcadık ekstra dikkat etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…