- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.321
Ben ilk hamileligimde lierac kullandim ayrıca doktorum bana bazi yaglar tavsiye etmisti kakao kayısı argan ve susam yagini karistirip kullaniyodum hiç çatlağım olmadi bu kez sadece bu yağları kullanicamKızlar daha çok başındayız ama ben 8. haftadan sonra çatlak kremine başlayayım diyorum en çok liearac'ı duydum mustellanın kremi varmış. Sizler ilk hamileliğinizde ne kullandınız çatlağınız oldumu
Kizim 2.5 yasinda sabah ortalama 9 da uyaniyo gündüz 1 saat uykusu var gece 12 de zorla uyutuyorum ve 2 - 3 kez uyaniyo bakalim bebis gelince nasil olacakValla sağlıkla gelsin den sonra ilk duam, gece uyku uyusun bebeğimAmaan sağlıkla gelsin de, napalım uyumayız
Canım sen evde süpürge vs yapıyor musun?
Ben bio oil yağ kullandım canım kremler bana kimyasal geliyor yapısal mı bilmem ama hiç çatlağım olmadı 12.haftadan itibaren her gün hç aksatmadan kullanmıştımKızlar daha çok başındayız ama ben 8. haftadan sonra çatlak kremine başlayayım diyorum en çok liearac'ı duydum mustellanın kremi varmış. Sizler ilk hamileliğinizde ne kullandınız çatlağınız oldumu
Merhaba,bende 6 haftalık hamileyim :)
Öyle bir uyunuyor kiçocuktan önce ve çocuktan sonra diye ikiye ayrılıyor insan. Biraz canının kıymetini bilen her şeyin dört dörtlük olamayacağını anladığında salıyor ben hala toparlayamadım kendimi mesela.
Merhaba kızlarrr nasılsınızzz yarın doktra gıtcem kalp atışı ıcın dua edınnn bide bişi sorcammm ya bazenn ıcımden cok bışe alasım gelyr ufak bişide olsaa ama beklemek en doğrusu belkıde ama bıvtane bışe alsammı hevesımın gitmesi icin
Hayırlı cumalar kızlar. Bugün tahliller icin devlet hastanesine gittim. Kalp atışları olusmustu minigimin. Cihaz sesli olmadığı için dinleyemedim ama pıt pıt attığını gösterdi doktor. Darisi sizlere olsun
Ya kıyamam güldürdün beni diğelim gece 4 de yatıyosam annem beni 10 11 gibi kaldırıyo sonra ikindi vakti gibi uyuyorum en az 3,4 saat zaten uykucuydum gebelikten iyice uykulu oldum. Kesin benim bebeğim uykuyu sevmiycek babasıda uykucu dünyayı uyusa yetmiyo ona
Benim oğlum kesenin sağındaydı ama bu solunda canım bunu ben de duydum ama doğru bi teori değilRamzi teorisini duydunuz mu kızlar? Ekte de ekledim, ilk haftalarda bebek kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek oluyormuş diyorlar
Karın ultrasonu için geçerli bu.
Canım ne durumdasın iyi haberler alırsın inşaAllahMerhaba kızlar. Dün dışardan yemek yedim ve zehirlendim. Gece yarısı kusma ve ishal başladı. Aynı tabahtan eşim de yedi ama ona bişey olmadı. Neyse bugün akşama kadar hiçbişey yiyip su bile içemeyince devletin aciline gittim. Dünden önceki gün betahcg değerim 6000 civarıydı bugün 12000 civarı olmaşıydı ama 8000 civarı çıkmış. Önceki kan testimi poliklinikte yaptırmıştım. Her laboratuarda değişir mi değerler neden olması gerektiği gibi artmamış? Ağrım sızım kanamam yok diye kadın doğuma göndermediler kontrole serum da alamadım işlemler çok uzun sürdü evde 3 yaşında kızım vardı dönüp uyutmam lazımdı bensiz uyumaz diye çıktım geldim. Zehirlenme belirtisi yok ama idrarda lökosit ve kanda crp değerim yükselmiş yani enfeksiyon var. Yarın dr a sorucam ama çok takıldım değerin gerektiği şekilde artmamasına
Yaa çok sevindimmm bu duruma benim kızım sağdaydı bu da sağda e gönlüm erkek istyor tabi sağlıklı olsun daBenim oğlum kesenin sağındaydı ama bu solunda canım bunu ben de duydum ama doğru bi teori değil
Gönlündeki olsun inşallah canım benimYaa çok sevindimmm bu duruma benim kızım sağdaydı bu da sağda e gönlüm erkek istyor tabi sağlıklı olsun da
Şimdiden başlaman doğru olanı zaten. Ben mustela kullandım ve kakao yağı. Kakao yağı böyle sabun gibi vücuduna sürdükçe eriyor,doğalı oymuş. Çok iyi nemlendiriyor. 22 kilo almıştım sıfır çatlak var.Kızlar daha çok başındayız ama ben 8. haftadan sonra çatlak kremine başlayayım diyorum en çok liearac'ı duydum mustellanın kremi varmış. Sizler ilk hamileliğinizde ne kullandınız çatlağınız oldumu
Ya ben hiç yapmamıştım bu sabah çok hafif mutfağı süpürdüm çok ileri geri yapmadan sonra vicdan azabı çektim. Yapmıycam bir daha.yok canım hiç yapmadım transfer öncesi annem gelmişti hiçbirşey yaptırmıyor haftaya keseyi görürsek belki kalp atışına da haftaiçi o dönecek İstanbula o zaman yavaş yavaş yaparım eşimde yardım eder ama tabi muayeneye bağlı bakalım durum ne. Sen yapıyor musun?
Ya doktorum izine cikmis sali gunune kadar randevular iptalmissaliya kaldi bizim kalp atislari
Kızlaaar çok şükür bebişi de gördük, kalp atışını da duyduk 7+3 günlükmüş, şimdi inandım hamile olduğuma:)) Sabırlı olun bekleyin 7 haftadan önce nadir duyuluyormuş
Ya ben hiç yapmamıştım bu sabah çok hafif mutfağı süpürdüm çok ileri geri yapmadan sonra vicdan azabı çektim. Yapmıycam bir daha.
Evet cnm. En varim.. ama benim kizim 11 yasindaMerhabalar bende en son 3 sene evvel aktiftim buralarda 2 buçuk yaşında oglusum var yeni hamileyim 6 haftalık . benim gibi varmış 2. Ye hamiş olan
Evet cnm. En varim.. ama benim kizim 11 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?