• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar kübranın yaptığı tabloyu düzenleyemiyorum yeni tablo yapacağım bilgilerinizi mesaj yoluyla atarsanız sevinirim
rumuz yaş şehir sat kaçıncı çocuk bu bilgilerinizi ekleyeceğim

Merhaba canim
Günümüz yakin ya senin hamilelik belirtilerin neler bir de doktora gittin mi ?:KK66:
Henüz gitmedim canım kendi doktorum 20 gün sonraya randevu verdimo yüzden kese görme ümidiyle cumartesi başka bi doktora gidicem. Valla ben de pek bir şey yok açıkçası. Sadece ara ara regl ağrısı gibi ağrım oluyor hafif hafif bir de göğüslerimin altı acıyor çok. Ama gaz olayı felaket yani :63: sendr nasıl? Sen doktora gittin mi?:kk77:

Kızlar bildiğiniz üzere ben kaç haftalık olduğumu bilmiyodum sat bilmediğim için bugün doktora gittim ve kesemizi gördük çok şükür 5+5 mişiz minik kesemi gördüm darısı görmeyenlere inşallah kalp atışını duymakta nasip olur :KK200:
Bende senin gibi sat tarihimden tam emin değilim kadın doğuma 1 hafta sonra gideyim acele etmeyim eşimle birlikte 2 ocak gece 3 te birlikte olduk sanırım o Zaman tutmuş :KK70:
1 gün önce gece karnım ağrıdı acayip sancım var ölüyorum sandımidrar yolu enfeksiyonu gaz vs imiş sık sık wc ye gidiyorum

Yok canım normal yolla hamile kaldım kendim ikizim anneannem ikizdi şimdi benimde olcak allah nasip ederse. Süpriz oldu banada ilk tek kese gördük 1 hafta sonra gittiğimde iki kese dedi doktorum. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Umarım geçer bulantımda oluyor artı bide hapın yan etkileri yataktan kalkamıyorum. Zor bir sürec ama sonucunu düşününce değer diyorum ya yinede

Ay ne güzel zaten ailede varsa yüksek ihtimal oluyormuş zor ama kucağına alınca unutursun değer tabii.ki sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım. Ben daha haftaya cumartesi tüp bebek doktoruma gidicem 2 tane koyuldu değerim biraz yüksek gidiyor bakalım tek mi.ikiz mi ama tek olduğunu düşünüyorum

Tedbir amaçlı verdi doktorum ikiz gebelik diye. Kanamam olmadı çok şükür. Yarın kontrolm var ama sanırım yorumlara bakarak 12 hafta tamamlana kadar devam etmem gerekcek gibi görünüyor.
Anladım canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım merhaba seninle benim hamilelik takvimim hemen hemen aynı. Sen hiç doktora gittin mi kalp atışları için lu gün gel falan dediler mi?
Ben de hic gitmedim canim sağlık ocağında kan verdim hamile olduğumu öğrendim bu kadar :) aslında sabırsızlanıyorum ama kese ile kalp atışı birlikte olsun diye simdi duymazsam zamanı olmasa bile strese girerim diye bekliyorum . sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

Henüz gitmedim canım kendi doktorum 20 gün sonraya randevu verdimo yüzden kese görme ümidiyle cumartesi başka bi doktora gidicem. Valla ben de pek bir şey yok açıkçası. Sadece ara ara regl ağrısı gibi ağrım oluyor hafif hafif bir de göğüslerimin altı acıyor çok. Ama gaz olayı felaket yani :63: sendr nasıl? Sen doktora gittin mi?:kk77:
Benim de öyle çok belirgin belirtilerim yoktur canim ondan merak ettim :) seninkiyle hemen hemen ayni. Ben de daha gitmedim canim hem kese hem kalp bir arada olsun diye bekliyorum:dua:

Kızlar bildiğiniz üzere ben kaç haftalık olduğumu bilmiyodum sat bilmediğim için bugün doktora gittim ve kesemizi gördük çok şükür 5+5 mişiz minik kesemi gördüm darısı görmeyenlere inşallah kalp atışını duymakta nasip olur :KK200:
Ayy inşaallah ❤️ Darısı başıma ben de yarın gideceğim 6+0 oluyoruz yarın bakalım çok heyecanlı ☺️

Ben de hic gitmedim canim sağlık ocağında kan verdim hamile olduğumu öğrendim bu kadar :) aslında sabırsızlanıyorum ama kese ile kalp atışı birlikte olsun diye simdi duymazsam zamanı olmasa bile strese girerim diye bekliyorum . sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Canım ben geçtiğimiz salı günü gittim. Benimki tüp bebek. Keseyi gördüm. İçinde de minicik küçücük nokta şeklinde bebeği ama kalp atışını duymadık. Haftaya tekrar çağırdı.

kızlar kübranın yaptığı tabloyu düzenleyemiyorum yeni tablo yapacağım bilgilerinizi mesaj yoluyla atarsanız sevinirim
rumuz yaş şehir sat kaçıncı çocuk bu bilgilerinizi ekleyeceğim
rumuz patisserieyumyum
yaş 28
şehir kayseri
ilk çocuk

Vitamin ilacı takviye kullanan var mı
Canım bana doktor c vitamini ve çinko içeren birşey verdi ama bir gün içtim okadar şekerliydiki çok fena oldum istifra ettim devam edemedim.

rumuz patisserieyumyum
yaş 28
şehir kayseri
ilk çocuk

Canım bana doktor c vitamini ve çinko içeren birşey verdi ama bir gün içtim okadar şekerliydiki çok fena oldum istifra ettim devam edemedim.
Bende Kayseri deyim
Hangi doktora gidiyorsun
Hangi ilacı verdi
Ben kalp atışına kadar bekleyim diyorum ama o zamana kadar takviye almam lazım
İkinci bebeğim olacak ve kızım 19 aylık emziriyorım

Back