- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.121
4 binlerde oluyo karından da 5 bin civarı görünüyor görünmezse üzülme diye yazdım ama görünebilir tam 2 katı artmıyo daha fazla artıyo zaten inşallah görürsün keseni bende ilk defa bugün gidicem çok heyecanlıyım rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallahKızlar bugün değerim 2035 ıktı çok şükürCumartesi kese için gidicez kısmetse görürüz diye düşünoyeum
Hayırlı olsun canımmm maşallah.Kızlar bugün değerim 2035 ıktı çok şükürCumartesi kese için gidicez kısmetse görürüz diye düşünoyeum
Seni yşne haftaya çağırmışlar benim tüp bebek dıktorum ta 20 gün sonra gel dediBende sana bakıyordum canım çok şükür çok güzel olmuş görürsün büyük ihtimal.Beni doktorum taa haftaya c.tesi çağırdı benimde buradaki doktoruma gidesim var ama bekleyeyim diyorum. Bana merkezden tekrar etme dediler ama yarında kan verip baktırsam mı
Kısmet artıkHayırlı olsun canımmm maşallah.Benim 5300 civarı karından görüldü kese ama değişiyor kişiden kişiye tabi inşallah sen de görürsün için rahatlar
Seni yşne haftaya çağırmışlar benim tüp bebek dıktorum ta 20 gün sonra gel dedi
Progestan bir hormon ilacı canım yani hamilelik belirtilerini iki katına hatta daha fazlasına çıkarabilir baş dönmesi mide bulantısı gibi durumları çok daha yoğun yaşamana sebep olur. Ama tabiki doktorun gerekli gördüyse kullanacaksın. Kanaman mı oldu neden verdi sana progestanıProgestan vajinal kullanınca baş dönmesi göz kararması yapıyormu ben ağızdan alıyorum mahvediyor beni
Kavuştuk çok şükür gece 2 de doğdu bebişimiz darısı başımıza inşaallahAyy geç gördüm ben yazını. İnşallah kavuşmuştur bebeğine:) Allah hayırlı evlat etsin bahtını güzel ömrünü uzun ve sağlıklı etsin inşallah.
Benim de var karın ağrım falan akıntım da var hAtta ben regl mi oluyorum yA diyip wc ye gidiyorum bulantım Yok ama gazdan geberiyorum karın ağrımız da gazdan sanırımhanımlar günaydınnn
bir şey sormak istiyorum. sizin de karnınızda flan hafif ağrılar var mı.. akıntım da var ve bazen adet sancım gibi ağrım olabiliyor. cmrtesi doktora gideceğim ama sorayım size de dedim..
halsizlik bulantı gaz yanmalar son gaz devammm...
Evet göğüslerim eskisi kadar acımıyor ama altları çok acıyor sadece. Ağrım da arada oluyor. Uyku hali dün vardı bugün yok her gün değişik oluyorum yani canım.O da çok fazlaymış yaa. Önümüzdeki haftayı da geçirsem de gitsem. Ben pazartesi işe başlıcam evde geç uyanıyordum falan zaman geçiyordu inşallah iş yerinde de geçer daha tatil zaten üniversite iş olmaz yanımdada bir bey var zaten. Evde de sıkıldım annem al rapor dedi ama çok oldu. Senin göğüslerin falan nasıl benim ilk baştaki gibi şiş değil sanki acımıyor da.Kasık ağrım baya var bu ara ve arada da belim uyku hali var
Benim de var karın ağrım falan akıntım da var hAtta ben regl mi oluyorum yA diyip wc ye gidiyorum bulantım Yok ama gazdan geberiyorum karın ağrımız da gazdan sanırım
Niye saldırı olarak algıladınız bilemiyorum ama ben herkes gibi hissettiğimi söyledim benim aklıma kurt düşürdü çünkü.yorumumu kişisel algılamayın lütfen.burada ne benim ne de başkasının yorum yapan birine saldırma gibi bir durumu olamaz olmamalı herkes fikrini söylüyor deneyimini paylaşıyor gerginliğe neden olmayalım...Cnm ben geçen gün bununla ilgili birşeyler yazdım bunu yazarkende şunu da belirttim erkenden gidip stres olmayın bekleyin vajinal muayene düşük riski filan yok sadece enfeksiyon riski var oda bunu her yapan kişi biliyordur kurt düşürülecek birşey yok bu sadece bir ihtimal ozmaan şöyle düşün hani kurt düşürülmesin diyorsun ya Peki burda herkes düşük kürtaj vs anlatıyor sen zannediyor musun ki okuyunca çok rahatlıyoruz içimize kurt düşmüyor acaba biz de de olmayacak diye lütfen rica ediyorum herkes tecrübesini anlatırken saldırıya geçmeyin kimse geçmesin burda çok güzel sohpetler ediliyor ufak tefek şeyleri kafaya takmayın bu tipim gayet güzel gidiyor
Amin canım inşallah4 binlerde oluyo karından da 5 bin civarı görünüyor görünmezse üzülme diye yazdım ama görünebilir tam 2 katı artmıyo daha fazla artıyo zaten inşallah görürsün keseni bende ilk defa bugün gidicem çok heyecanlıyım rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah
Evet göğüslerim eskisi kadar acımıyor ama altları çok acıyor sadece. Ağrım da arada oluyor. Uyku hali dün vardı bugün yok her gün değişik oluyorum yani canım.
bende bir iki öyle regl mi oldum diye tualete gitmiştim hemen korkudan..
gaz bende de çok var. gaz bombası yutmuş gibiyim..
tek avuntum geçecek inşallah diyee...
Merhaba canimAmin canım inşallah
Bende de aynı belirtiler varhanımlar günaydınnn
bir şey sormak istiyorum. sizin de karnınızda flan hafif ağrılar var mı.. akıntım da var ve bazen adet sancım gibi ağrım olabiliyor. cmrtesi doktora gideceğim ama sorayım size de dedim..
halsizlik bulantı gaz yanmalar son gaz devammm...
Yok canım normal yolla hamile kaldım kendim ikizim anneannem ikizdi şimdi benimde olcak allah nasip ederse. Süpriz oldu banada ilk tek kese gördük 1 hafta sonra gittiğimde iki kese dedi doktorum. Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah. Umarım geçer bulantımda oluyor artı bide hapın yan etkileri yataktan kalkamıyorum. Zor bir sürec ama sonucunu düşününce değer diyorum ya yinedeTüp bebekle mi hamile kaldın canım 3 ay bitene kadar kullanılıyor. İlk 3 ay riskli olduğu için bi zaman sonra vücut alışır o etkiyi yapmayabilir hormon ilacı ne de olsa yan etkileri illa var umarım kısa zamanda geçer
Tedbir amaçlı verdi doktorum ikiz gebelik diye. Kanamam olmadı çok şükür. Yarın kontrolm var ama sanırım yorumlara bakarak 12 hafta tamamlana kadar devam etmem gerekcek gibi görünüyor.Progestan bir hormon ilacı canım yani hamilelik belirtilerini iki katına hatta daha fazlasına çıkarabilir baş dönmesi mide bulantısı gibi durumları çok daha yoğun yaşamana sebep olur. Ama tabiki doktorun gerekli gördüyse kullanacaksın. Kanaman mı oldu neden verdi sana progestanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?