• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yok canım ondan değil. Çoğu zaman eşim dışarda oluyor. Haftanın 5 günü. 5 gün kayınvalidemlerle oturuyorum yeme içme yatma. Haftasonu eşim gelince eve geçiyorum. Eşimi özlüyorum. Burda da ilgilenen yok evin her işi bende. Sıkıldım yani
Canım kendini bunaltma sen hamilesin nazlan oramda ağrı var buramda ağrı var uzanmalıym az falan de ☺️ ne demek evin her işi bende dikkat etmen gerek kendine, kayınvalide değilde biraz kendi annene falan gitsen daha iyi olmaZ mı

ultrason rahme kadar mi gidiyor.guldurdunuz ilahi.penis nereye kadar gidiyorsa usg probu da oraya kadar gidiyor.yani en fazla rahim agzina.ve rahim agzi oyle acik duran bir sey degil acik dursa rahimde bebek kalmaz hepsi asaya akar gider.
Doğru bildiğim yanlışlardan demekki doktorlar tehlikeli diyince ilk gebelikte demekki böyle diye düşündüm hatta aklıma şu da geldi acaba o kadar gidiyosa bu tıkaç nasıl açılmıyor diye neyse teşekkürler bu konuda aydınlatıldım:KK49:yinede zorunda olmadıkça nedense korkuyorum ondan ben ilk gebeliğimde 8.5 ay ilişkide bulunmadım korkudan zor bulunca bunda da henüz olmadı bakalım hayırlısı artık ilk üç ay olmaması gerekiyormuş sanırım dr a sormayı unuttum ama nette böyle yazıyor doğrumu bilemiyorum:KK17:

Canım kendini bunaltma sen hamilesin nazlan oramda ağrı var buramda ağrı var uzanmalıym az falan de ☺️ ne demek evin her işi bende dikkat etmen gerek kendine, kayınvalide değilde biraz kendi annene falan gitsen daha iyi olmaZ mı
Canım aksi değiller ki. Pek şirinler bi şey istiyor muyum diye hep sorarlar. Ağır işkerde kayınpederim yardımcı olur. Portakal sıkar. Kayınvalidem rahat etmem için bi şeyler yapar. Ama ben rahat olamıyorum. İlla kendi evimde eşimle mutlu mesut oturayım istiyorum

Benim bebişim de ağustosta gelir muhtemelen ama ben buradayım:)

Teşekkür ederiz. Yeni gelen arkadaşlarımız var netleşmedi herkesinli daha. Sen de katıl aramıza :)
Çok teşekkür ederim (geç oldu biraz ama malum okulun son haftası işler güçler..) en büyüğümüz senin bebişin mi olacak o zaman :) usta sana tabiyizEn Büyük TÜRKİYE

Çok teşekkür ederim (geç oldu biraz ama malum okulun son haftası işler güçler..) en büyüğümüz senin bebişin mi olacak o zaman :) usta sana tabiyizEn Büyük TÜRKİYE
Heheh olabilir :) sezeryanları daha erkene veriyorlar ama ilk kızımda da normal yolla gelen ilk bebiş bizdik Topicte

Öğretmen misin, ne güzel yarın başlıyor tatiliniz :)

Kızlarrrrr kız kardeşimi Doğuma aldılar şimdi ismi Tuğçe, hamilelerin duaları kabul olur nolur dua edelim Allah bi an evvel bebişimize kavuştursun ☺️
Ayy geç gördüm ben yazını. İnşallah kavuşmuştur bebeğine:) Allah hayırlı evlat etsin bahtını güzel ömrünü uzun ve sağlıklı etsin inşallah.

Uzanıyorum ama uzun sürüyo etkisi. Pskolojik olarak ta hap saatim yaklaşınca içim kalkıyor daha ne kadar kullancaz acaba.

Tüp bebekle mi hamile kaldın canım 3 ay bitene kadar kullanılıyor. İlk 3 ay riskli olduğu için bi zaman sonra vücut alışır o etkiyi yapmayabilir hormon ilacı ne de olsa yan etkileri illa var umarım kısa zamanda geçer

hanımlar günaydınnn
bir şey sormak istiyorum. sizin de karnınızda flan hafif ağrılar var mı.. akıntım da var ve bazen adet sancım gibi ağrım olabiliyor. cmrtesi doktora gideceğim ama sorayım size de dedim..
halsizlik bulantı gaz yanmalar son gaz devammm...

hanımlar günaydınnn
bir şey sormak istiyorum. sizin de karnınızda flan hafif ağrılar var mı.. akıntım da var ve bazen adet sancım gibi ağrım olabiliyor. cmrtesi doktora gideceğim ama sorayım size de dedim..
Akıntı bendede var canım hemde sarı renkli ama bu su içmediğim zamanlarda oluyor fark ettim. Karnımda hafif ağrı arada oluyor hatta afedersin tuvaletim geldi zannediyorum aşağı taraflardada küçük iğne batması gibi ağrı oluyor.

Akıntı bendede var canım hemde sarı renkli ama bu su içmediğim zamanlarda oluyor fark ettim. Karnımda hafif ağrı arada oluyor hatta afedersin tuvaletim geldi zannediyorum aşağı taraflardada küçük iğne batması gibi ağrı oluyor.

aynen canım aynen bende o durumdayım. su içmeye çalışıyorum. eskisi kadar olmasa da.. ama ağrılarım ve akıntım var.. yanmalar ve bulantılara bu da eklenince tam oldu.. son sürat hamileyiz maşallah :spor::sus:

hanımlar günaydınnn
Saydiklarinin hepsi var bende de. Özellikle midem :)

hanımlar günaydınnn

Bende de var dün belime 10 dk çok şiddetli sancı girdi uzandım geçti umarım herşey yolundadır diyorum daha haftaya cumartesi gidicem kese görmeye

inşallah. sorun yoktur. zorlu bir süreç geçmesini bekliyorz. bebişlerimiz sağlıklı olsun da

Tüp bebek olunca daha çok stres oluyor dün akşam çok korktum şiddetli bi sancıydı kısa sürdü. Kasığım değil belimdi vücut susuz kalınca da olurmuş böbrekten çekermiş su içmeye çalışıyorum bebeğim iyi olsun ben razıyım

Tüp bebek olunca daha çok stres oluyor dün akşam çok korktum şiddetli bi sancıydı kısa sürdü. Kasığım değil belimdi vücut susuz kalınca da olurmuş böbrekten çekermiş su içmeye çalışıyorum bebeğim iyi olsun ben razıyım

allah yardım etsin canım evet sen bize göre biraz daha hassassındır. ama bu dönemlerde olağan şeyler..
su bu süreçte gerçekten çok önmli. ama hem havaların soğuk olması hemde midenin yanmasından dolayı zor olsa da sık sık içmek lazım..

Kızlar bugün değerim 2035 ıktı çok şükür :dua: Cumartesi kese için gidicez kısmetse görürüz diye düşünoyeum:dua::KK49:

Bende sana bakıyordum canım çok şükür çok güzel olmuş görürsün büyük ihtimal.Beni doktorum taa haftaya c.tesi çağırdı benimde buradaki doktoruma gidesim var ama bekleyeyim diyorum. Bana merkezden tekrar etme dediler ama yarında kan verip baktırsam mı

allah yardım etsin canım evet sen bize göre biraz daha hassassındır. ama bu dönemlerde olağan şeyler..
su bu süreçte gerçekten çok önmli. ama hem havaların soğuk olması hemde midenin yanmasından dolayı zor olsa da sık sık içmek lazım..

Evet canım hep diken üstündeyim bi kese ve kalbi görsem aslında öbür haftaiçi gitsem görürüm ama bursada yaptırdım tüp bebeği o dr haftaya c.tesi çağırdı sanırım hem kese hem kalp görünür diye. Su içincw de midem bulanıyor ama zorlucam kendimi

Back