- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #2.061
ultrason rahme kadar mi gidiyor.guldurdunuz ilahi.penis nereye kadar gidiyorsa usg probu da oraya kadar gidiyor.yani en fazla rahim agzina.ve rahim agzi oyle acik duran bir sey degil acik dursa rahimde bebek kalmaz hepsi asaya akar gider.
[/QUOTE]2018 EYLÜL ANNELERİ
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-09-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Kaç Kişiyiz[/td]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Cinsiyet[/td]
[td]Bebiş İsmi[/td]
[td]Doğum Tarihi[/td]
[td]Şehir[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td] [/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2[/td]
[td]@patisserieyumyum[/td]
[td]28[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]8 Eylül [/td]
[td]Kayseri[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3[/td]
[td]@MinikPiranha[/td]
[td]27[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]1 Eylül [/td]
[td]Erzurum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4[/td]
[td]@Mutluhatun[/td]
[td]27[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]1Eylül[/td]
[td]..[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5[/td]
[td]@ertugrulunhalimesi [/td]
[td]26[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]11 Eylül [/td]
[td]Istanbul[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6[/td]
[td]@selin08 [/td]
[td]30[/td]
[td].[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]4 Eylül [/td]
[td]Ankara[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7[/td]
[td]@sahra41 [/td]
[td]35[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]23 Eylül[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8[/td]
[td]@SEDASEDACA [/td]
[td]32[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]10 Eylül [/td]
[td]İzmir[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9[/td]
[td]@kortopcu [/td]
[td]35[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]17 Eylül [/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10[/td]
[td]@Ysmdfn [/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]7 Eylül [/td]
[td]Bursa[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11[/td]
[td]@hayatbenimm [/td]
[td]28[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]8 Eylül [/td]
[td]Istanbul[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12[/td]
[td]@Ftzgmz7 [/td]
[td]29[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]2 Eylül [/td]
[td]Yalova [/td]
[/tr]
[tr]
[td]13[/td]
[td]@zehri ask [/td]
[td]30[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td]13 Eylül [/td]
[td]Erzurum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14[/td]
[td]@ebrar09[/td]
[td]29[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr][/table]
Progestan vajinal kullanınca baş dönmesi göz kararması yapıyormu ben ağızdan alıyorum mahvediyor beni
Uzanıyorum ama uzun sürüyo etkisi. Pskolojik olarak ta hap saatim yaklaşınca içim kalkıyor daha ne kadar kullancaz acaba.yapıyor canım bu ara başladı ama çok değil biraz uzan dinlen öyle durumda
oncelikle bir saglikci oldugumu bu dediklerinizin hepsinin dersini gordugumu belirteyim.sizin durumunuz cok ozel.size yapilan islenler cok farkli.ben normal sartlarda riski olmayan normal gebeliklerden bahsediyorum.kaldi.ki yorumum ultrasonun rahme gittigini sanan bayana idi.yanlis bilgilendirme ile bugune kadar vaj. Ultrason baktirmis veya baktiracak insanlar tedirgin oluyor.vaj. Ultrason tercih meselesi ama iliskiye girip ultrasonun tehlikeli oldugunu dusunmek komik.sizin durumunuz farkli saglikli gebelikler dilerimçok bilmeden konuşuyorsunuz bence ben tüp bebekle hamileyim 4 kere transfer yaptırdım transfer olurken bir kanülle yaklaşık o prob kadar kanülle rahimin en içine konuyor embriyo yani kanül içine giriyor bebek kesenin içinde ama keseye yaklaştırmadan aşağıdan göremez neyse çok tartışmaya gerek yok isteyen dr da bakar isteyen hasta da baktırır benim riskli ve tercih etmem
çok bilmeden konuşuyorsunuz bence ben tüp bebekle hamileyim 4 kere transfer yaptırdım transfer olurken bir kanülle yaklaşık o prob kadar kanülle rahimin en içine konuyor embriyo yani kanül içine giriyor bebek kesenin içinde ama keseye yaklaştırmadan aşağıdan göremez neyse çok tartışmaya gerek yok isteyen dr da bakar isteyen hasta da baktırır benim riskli ve tercih etmem
Ultrason cihazı rahim içine girmez,girerse sıkıntı büyük. Durumunuz özel olabilir o yüzden yasaklarınız olabilir ama bu ultrasonun zarar vereceği anlamına gelmez. Siz tercih etmezsiniz o başka ama ultrason zararlıdırdemek bambaşka. Herkesin durumu çok güllük gülistanlık değil,bende geçen ay zorunlu kürtaj oldum mesela,napayım şimdi yani ultrasona mı suç bulayım :) korkular başka şey,gerçekler başka. Benim demek istediğim kendinizin yada doktorunuzun kişisel tercihlerinden dolayı insanları vajinal ultrason zararlıdır diye yanlış yönlendirmeyin. Yoksa banane isteyen vjinal baktırsın isteyen batından..çok bilmeden konuşuyorsunuz bence ben tüp bebekle hamileyim 4 kere transfer yaptırdım transfer olurken bir kanülle yaklaşık o prob kadar kanülle rahimin en içine konuyor embriyo yani kanül içine giriyor bebek kesenin içinde ama keseye yaklaştırmadan aşağıdan göremez neyse çok tartışmaya gerek yok isteyen dr da bakar isteyen hasta da baktırır benim riskli ve tercih etmem
Yok canım duyamadım ama bebegi gördük şükür haftaya tekrar gidicem bu sefer duyarım insallahİnşallah canım ne yaptın duydun inşaAllah
Sağ salim kucağına alır insallah canım darısı bizlerede olsunKızlarrrrr kız kardeşimi Doğuma aldılar şimdi ismi Tuğçe, hamilelerin duaları kabul olur nolur dua edelim Allah bi an evvel bebişimize kavuştursun
Kızlar özelde mi doğum yapmayı düşünüyorsunuz yoksa devlette miSağ salim kucağına alır insallah canım darısı bizlerede olsun
Nerde oturuyosunuz devlette mi kontrole gidiyorsunuzArkadaşlar ben kalp atisini duydum cok sukur 7.haftadayim doktorum 15 20 gun sonra tekrar gel dedi 9.-10. Haftaya arasina denk geliyor bu donemde yapilan muayene ve kontrollerde neye dikkat ediliyor herhangi bir test yapılıyor mu?
Ya olsun da geç olsun ama işte endişe ediyoruz doğal olarak ondan yani1678 le karından ultrasyonda gözüktü bende kese alttan gerek kalmaz belki canm seninde
Canım gazın varsa ya da kabızsan olabilirKızlar biraz önce sağ belime çok fena sancı girdi böbrek sancısı gibi 10 dk sürdü ama nefesimi kesti yemek yiyorduk oturuyordum şimdi uzandım çok korktum var mı böyle şiddetli sancısı olan. 4+5haftalık bugün kan değerimde gayet iyiydi.
Canım ben senin demek istediğini anladım rahat ol.Aynı böbrek ağrısı gibi miydi benim öyleydi bi anda girdi geçti uzanınca evet bol su içmek de gerekiyor sanırım çok sağol tüp bebek hamilesiyim ben ondan korkuyorum.
Bakın ben gittiğim doktorların yaptığını ve dediğini yazdım eğer kese veya kalp atışı olması gereken zamanda görünmezse bakuyoruz demişti. Benim regl gecikmesi ile gittiğim her doktor gebelik şüphesi olabilir diye karından baktı. Ben ona istinafen dedin bakan sorun değil diyen varsa vardır benim demek istediğim birkaç gün için meraktan gidip alttan baktırmaya gerek yok diye ben mecbur kalmadıkça istemiyorum bu kadar bombalamaya gerek yok siz normal hamile kalıp rahat olabilirsiniz ama ben tüp bebekle kaldım vajinal progesteron kullanıyorum onu koyduğumda bile ağrım oluyor cevap yazdığım arkadaşla da tüp topiklerinde yazışıyoruz o da tüp hamilesü o yüzden öyle yazdım ve size olmayabilir ama bana cinsel ilişki de yasak
Hoşgeldin hayırlı olsun canım H Herhangibirii [/QUOTE]Bende katılabilir miyim aranıza tahmini doğumum 30 eylül
Canım gazın varsa ya da kabızsan olabilir
Canım ben senin demek istediğini anladım rahat ol.
Arkadaşlar ben kalp atisini duydum cok sukur 7.haftadayim doktorum 15 20 gun sonra tekrar gel dedi 9.-10. Haftaya arasina denk geliyor bu donemde yapilan muayene ve kontrollerde neye dikkat ediliyor herhangi bir test yapılıyor mu?
Ultrason cihazı rahim içine girmez,girerse sıkıntı büyük. Durumunuz özel olabilir o yüzden yasaklarınız olabilir ama bu ultrasonun zarar vereceği anlamına gelmez. Siz tercih etmezsiniz o başka ama ultrason zararlıdırdemek bambaşka. Herkesin durumu çok güllük gülistanlık değil,bende geçen ay zorunlu kürtaj oldum mesela,napayım şimdi yani ultrasona mı suç bulayım :) korkular başka şey,gerçekler başka. Benim demek istediğim kendinizin yada doktorunuzun kişisel tercihlerinden dolayı insanları vajinal ultrason zararlıdır diye yanlış yönlendirmeyin. Yoksa banane isteyen vjinal baktırsın isteyen batından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?