2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ultrason rahme kadar mi gidiyor.guldurdunuz ilahi.penis nereye kadar gidiyorsa usg probu da oraya kadar gidiyor.yani en fazla rahim agzina.ve rahim agzi oyle acik duran bir sey degil acik dursa rahimde bebek kalmaz hepsi asaya akar gider.

çok bilmeden konuşuyorsunuz bence ben tüp bebekle hamileyim 4 kere transfer yaptırdım transfer olurken bir kanülle yaklaşık o prob kadar kanülle rahimin en içine konuyor embriyo yani kanül içine giriyor bebek kesenin içinde ama keseye yaklaştırmadan aşağıdan göremez neyse çok tartışmaya gerek yok isteyen dr da bakar isteyen hasta da baktırır benim riskli ve tercih etmem

[/QUOTE]
Bende katılabilir miyim aranıza tahmini doğumum 30 eylül

oncelikle bir saglikci oldugumu bu dediklerinizin hepsinin dersini gordugumu belirteyim.sizin durumunuz cok ozel.size yapilan islenler cok farkli.ben normal sartlarda riski olmayan normal gebeliklerden bahsediyorum.kaldi.ki yorumum ultrasonun rahme gittigini sanan bayana idi.yanlis bilgilendirme ile bugune kadar vaj. Ultrason baktirmis veya baktiracak insanlar tedirgin oluyor.vaj. Ultrason tercih meselesi ama iliskiye girip ultrasonun tehlikeli oldugunu dusunmek komik.sizin durumunuz farkli saglikli gebelikler dilerim

Ultrason cihazı rahim içine girmez,girerse sıkıntı büyük. Durumunuz özel olabilir o yüzden yasaklarınız olabilir ama bu ultrasonun zarar vereceği anlamına gelmez. Siz tercih etmezsiniz o başka ama ultrason zararlıdırdemek bambaşka. Herkesin durumu çok güllük gülistanlık değil,bende geçen ay zorunlu kürtaj oldum mesela,napayım şimdi yani ultrasona mı suç bulayım :) korkular başka şey,gerçekler başka. Benim demek istediğim kendinizin yada doktorunuzun kişisel tercihlerinden dolayı insanları vajinal ultrason zararlıdır diye yanlış yönlendirmeyin. Yoksa banane isteyen vjinal baktırsın isteyen batından..

Canım gazın varsa ya da kabızsan olabilir

Canım ben senin demek istediğini anladım rahat ol.

Canım gazın varsa ya da kabızsan olabilir

Yok canım değilim. Çıkmıştım tuvalete çok korktum bir anda ya böbrek ağrısıysa naparım dedim ya birşey olduysa dedim neyse geçti valla kalp atışı duyana kadar biz diken üstünde olucaz galiba

Canım ben senin demek istediğini anladım rahat ol.

Çok teşekkür ederim canım yani kime neyi neden dediğimi normal hamile kalmadığımızı bile bilmeden bunların denmesi çok üzücü ama biz 2 kat dikkatli olmak zorundayız çok fazla emek verdik

Arkadaşlar ben kalp atisini duydum cok sukur 7.haftadayim doktorum 15 20 gun sonra tekrar gel dedi 9.-10. Haftaya arasina denk geliyor bu donemde yapilan muayene ve kontrollerde neye dikkat ediliyor herhangi bir test yapılıyor mu?

11-14 haftalar arasında ikili test yapıyor down sendromu vs risk tespiti için o zaman gittiğinde hem kontrol eder hem de o test için randevu verir

Hanımefendi benim yazdığı yazıdan alıntı yapıp biraz bekle dediğim kişi de zaten tüp bebek yaptıran birisi ve biz onunla tüp topiklerinde yazıştık tanışıyoruz tutup ona yazdığım birşeyi genel gibi alıntı yapıp bana cevap veriliyor. Ben senelerdir tedavi görüyorum gebelik şüphen olan herzamanda karından bakıldı. Ben illa düşüğe neden olur demedim ki bir kişiye yazdığım birşeyden neden alıntı yapılıp bana yazılıyor ben benim durumumda olan birine yazmışım sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…