- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #2.021
Bugün 6+4 oldu ve ben kalp atışlarını duydum çok şükür:)
Gözün aydın canımm doktorun bana verdiği tarihte ben 6+1 olucam inşallah hem keseyi görür hem kalp atışlarını duyarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün 6+4 oldu ve ben kalp atışlarını duydum çok şükür:)
Beta hcg kacti 10 gun once ve kac haftaliktinizCuma gün 7+3 olcaz kalp atışlarını görmek için çağırdı doktorum keseler 3 hafta önce tek göründü 10 gün önce de çift kese olduğnu gördük. Allahm kalp atışlarını da görsem rahatlıcam.
Daha önce gitmişmiydinizBugün 6+4 oldu ve ben kalp atışlarını duydum çok şükür:)
Kızlar 5+4 te doktora gitsem hem keseyi görüp hem de vajinal ultrasonla kalp atışı duyabilir miyim acaba? Yani en azından bebiğim kalp atışı olup olmadığı anlaşılır mı?
İnşallah hayırlı olsun :)Gözün aydın canımm doktorun bana verdiği tarihte ben 6+1 olucam inşallah hem keseyi görür hem kalp atışlarını duyarım
evet bir hafta önce gittiğimde keseyi görmüştüm. bugün de kalp atışlarını duydum hayırlısısylaDaha önce gitmişmiydiniz
5 haftalıkken 1678 di bidHa bakılmadı ama ultrasyonda 10 gün önce keseler ve içindeki bebişlerim biri 2.2 biri 2.7 mm di şu an 7+1 haftalığmBeta hcg kacti 10 gun once ve kac haftaliktiniz
Yarın ki kan sonucuna göre hareket edicem tatlım 1500 ü geçince kese alttan görünüyormuş. Vajinal ultrasonun 12.haftaya kadar bi zararı yok bu arada. Ama bakalım doktor ne derse onu yapıcam tabiki .yarınki sonuç bi güzel çıksın da bakıcaz artıkBence bekle canım benim senden biraz daha fazla artıyor ama doktorum pazartesi günü aradığımda 12 gün sonraya çağırdı 6+1 olucam o zaman bile kese görülebilir belki sadece. Vajinadan muayene riskini alma derim gözükmezse kafanı da takarsın bu sefer 6 haftalık ol öyle git derim
1678 le karından ultrasyonda gözüktü bende kese alttan gerek kalmaz belki canm senindeYarın ki kan sonucuna göre hareket edicem tatlım 1500 ü geçince kese alttan görünüyormuş. Vajinal ultrasonun 12.haftaya kadar bi zararı yok bu arada. Ama bakalım doktor ne derse onu yapıcam tabiki .yarınki sonuç bi güzel çıksın da bakıcaz artık
Vajinalde bir risk yok arkadaşlar doktorun tercihi olan birşey bu birbirimizi korkutmayalım böyle vajinal muayene olmuşların da aklına kurt düşürmeyelim derim benBence bekle canım benim senden biraz daha fazla artıyor ama doktorum pazartesi günü aradığımda 12 gün sonraya çağırdı 6+1 olucam o zaman bile kese görülebilir belki sadece. Vajinadan muayene riskini alma derim gözükmezse kafanı da takarsın bu sefer 6 haftalık ol öyle git derim
Yarın ki kan sonucuna göre hareket edicem tatlım 1500 ü geçince kese alttan görünüyormuş. Vajinal ultrasonun 12.haftaya kadar bi zararı yok bu arada. Ama bakalım doktor ne derse onu yapıcam tabiki .yarınki sonuç bi güzel çıksın da bakıcaz artık
kızlaarr merhaba bende geldim
5+2 haftalık hamileyim
dün doktora gttik keseyi gördük daha bebiş yok ortalıkta
Vajinalde bir risk yok arkadaşlar doktorun tercihi olan birşey bu birbirimizi korkutmayalım böyle vajinal muayene olmuşların da aklına kurt düşürmeyelim derim ben