• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar kan degerim 92 olmus yani tam 48 saatte 19 dan 92 ye cıkmıs,nerdeyse 5 kat bu biraz beni korkuttu ama fikri olan varmı,cogul gebelik olabilirmi dedim ama o zaman ilk degeriminde cok yuksek olması gerekmezmiydi???

Kızlar biraz önce sağ belime çok fena sancı girdi böbrek sancısı gibi 10 dk sürdü ama nefesimi kesti yemek yiyorduk oturuyordum şimdi uzandım çok korktum var mı böyle şiddetli sancısı olan. 4+5haftalık bugün kan değerimde gayet iyiydi.

Kızlar biraz önce sağ belime çok fena sancı girdi böbrek sancısı gibi 10 dk sürdü ama nefesimi kesti yemek yiyorduk oturuyordum şimdi uzandım çok korktum var mı böyle şiddetli sancısı olan. 4+5haftalık bugün kan değerimde gayet iyiydi.
Hamlelikle bi bağlantısı olduğunu düşünmuorum daha çok yeni hani son aylarda olsan vücut ağırlaştı diye düşünürüm. Bi bilgim yok ta fikir yürüttüm öyle kasıkta ağrı olsa hamilelikten olabilirde yinede dikkat et canım uzan biraz bol su iç derim. Geçmiş olsun içini ferah tut. İnsan elde değil korkuyo da allah ne yazdıysa onu yaşıcaz görcez beklicez herşeyin hayırlısı inşallah

Evet gömülmede öyle şeyler yapıyor tipitipler :) Bende de olmuştu uzanıp dinlenince gectiydi

Benim de 3565. Hadi hayırlısı ikiz de olsa tek de olsa fatketmez ikisine de sevinirim doğrusu :)
Sağlıklı olsunlarda tek ikiz fark etmez bencede benm iki kızım var 13 yıl aradan sonra ikiz hamileyim kendimde ikizim çok mutluyum hatta doktor bi ara 3. Kese de var gibi ama bulanık dedi şok olmuştm nasıl yani yok artık diye doktor gülmüştü baya

Kızlar kan degerim 92 olmus yani tam 48 saatte 19 dan 92 ye cıkmıs,nerdeyse 5 kat bu biraz beni korkuttu ama fikri olan varmı,cogul gebelik olabilirmi dedim ama o zaman ilk degeriminde cok yuksek olması gerekmezmiydi???
Değerm cuma 34 dü bi hafta sonra 1068 di yani 2 katı yükselseydi 1068 olmazdı en fazla 500 olmalıydı ama hiç takılmadım kalp atışınıda duyduk şükür sorun yoktu bence sen takılma çok da fazla artmamış

Arkadaşlar bugün Dr a gittim . 6+1 olmam gerekirken 5 haftalık görünüyorsun geç döllenme var dedi . İlk kizimda da aynı şey olmuştu . Bugün keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için gel dedi ama erken değil mi . Haftaya 6 haftalık oluyorum kalp atışı duyulmaz gibi geliyor . Vajinal ultrasonografi falan da istemiyorum açıkçası . Sizce ne yapayım . 2 hafta sonra mı gitsem
Canım ben 6+3 de duydum belki o günlerde olursan duyarsın

Vajinalde bir risk yok arkadaşlar doktorun tercihi olan birşey bu birbirimizi korkutmayalım böyle vajinal muayene olmuşların da aklına kurt düşürmeyelim derim ben
Rahmim çok geride ve en az 9. Haftaya kadar karnımdan göremiyor doktorlar. İlk hamileliğimdede,şimdide 9. Haftaya kadar mecburen vajinal ultrasonla bakıyorlar. Sakkncası olsa doktor bakar mı ? Sakıncalı diyenlere aklım ermiyor.. ozaman ilişkide sakıncalı mı ? Doktor üstüne basa basa herhangibir yasak yok diyor,ozaman benim doktor bişeyden anlamıyor:)
Hangi tür uygunsa doktor öyle bakar ve vajinal ultrasonun sakıncası yoktur. Bilmeden konuşup gereksi endişeler yaratmayalım lütfen.
Mesajı senin mesajın altına yazdım kusura bakma :)

Rahmim çok geride ve en az 9. Haftaya kadar karnımdan göremiyor doktorlar. İlk hamileliğimdede,şimdide 9. Haftaya kadar mecburen vajinal ultrasonla bakıyorlar. Sakkncası olsa doktor bakar mı ? Sakıncalı diyenlere aklım ermiyor.. ozaman ilişkide sakıncalı mı ? Doktor üstüne basa basa herhangibir yasak yok diyor,ozaman benim doktor bişeyden anlamıyor:)
Hangi tür uygunsa doktor öyle bakar ve vajinal ultrasonun sakıncası yoktur. Bilmeden konuşup gereksi endişeler yaratmayalım lütfen.
Canım bazı mecbur durumlarda mecbur alttan bakılıcak ama gerek yok bu tarz durumlar yoksa bence alttan bakmaya gerek yok özel veya devlet iki gebeliğimde de gittim hastaneye hiç biri alttan bakmadı hatta ilk gebeliğimde 6+1 dim şuan bebeği görebiliriz alttan baksak ama gerek yok tehlikeli demişti unutmuyorum .. ilişki de afedersin rahime giden bişey yok rahim ağzına değer en fazla ama usg aleti rahime kadar giriyor her dr alttan bakmayı beceremez ama zorundaysakta yapacak bişey yok bi zorunluluk yoksa sabretmekte fayda olduğunu düşünüyorum

Canım bazı mecbur durumlarda mecbur alttan bakılıcak ama gerek yok bu tarz durumlar yoksa bence alttan bakmaya gerek yok özel veya devlet iki gebeliğimde de gittim hastaneye hiç biri alttan bakmadı hatta ilk gebeliğimde 6+1 dim şuan bebeği görebiliriz alttan baksak ama gerek yok tehlikeli demişti unutmuyorum .. ilişki de afedersin rahime giden bişey yok rahim ağzına değer en fazla ama usg aleti rahime kadar giriyor her dr alttan bakmayı beceremez ama zorundaysakta yapacak bişey yok bi zorunluluk yoksa sabretmekte fayda olduğunu düşünüyorum
Kesinlikle sakıncalı olduğunu düşünmüyorum. Sakıncalı olsa hiçbir doktor bakmaz hamilelik sürecinde,bizde baktırmak istemeyiz zaten.

Selam kızlar size sorum göya tecrubelıyım dıyorm ama kan sonucumu aldım bugun sankı dusukmu geldı bana 175 cıkmıs yumurtlamadan 16. Gunu vermıs oldum sızlerın kactı
Adet günümü 4 gün geçince yani 32.gün yumurtlamadan sonra 18.gün falan oluyo ozaman yaptırmıştım 980 çıkmıştı canım ama döllenme gününe göre değişir bence artışın iyise yada kese görüldüyse sorun yok

ultrason rahme kadar mi gidiyor.guldurdunuz ilahi.penis nereye kadar gidiyorsa usg probu da oraya kadar gidiyor.yani en fazla rahim agzina.ve rahim agzi oyle acik duran bir sey degil acik dursa rahimde bebek kalmaz hepsi asaya akar gider.

Evet gömülmede öyle şeyler yapıyor tipitipler :) Bende de olmuştu uzanıp dinlenince gectiydi

Aynı böbrek ağrısı gibi miydi benim öyleydi bi anda girdi geçti uzanınca evet bol su içmek de gerekiyor sanırım çok sağol tüp bebek hamilesiyim ben ondan korkuyorum.

Bakın ben gittiğim doktorların yaptığını ve dediğini yazdım eğer kese veya kalp atışı olması gereken zamanda görünmezse bakuyoruz demişti. Benim regl gecikmesi ile gittiğim her doktor gebelik şüphesi olabilir diye karından baktı. Ben ona istinafen dedin bakan sorun değil diyen varsa vardır benim demek istediğim birkaç gün için meraktan gidip alttan baktırmaya gerek yok diye ben mecbur kalmadıkça istemiyorum bu kadar bombalamaya gerek yok siz normal hamile kalıp rahat olabilirsiniz ama ben tüp bebekle kaldım vajinal progesteron kullanıyorum onu koyduğumda bile ağrım oluyor cevap yazdığım arkadaşla da tüp topiklerinde yazışıyoruz o da tüp hamilesü o yüzden öyle yazdım ve size olmayabilir ama bana cinsel ilişki de yasak

Ben yarın doktora gidiyorum ilk defa gidicem 11 ocakta değerim 2129 du kesemizi kesin görürüz bi sıkıntı yoksa rabbimin izniyle ama bebeğimi görürmüyüz bilmiyorum sat bilmediğim için tahminimce 6+2 oluyo herşeyi doktorum daha iyi söyleyecektir çok heyecanlıyım inşallah bebeğimide görürüm dua edin kızlar :KK200: İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza :anneadayı:

Aynı böbrek ağrısı gibi miydi benim öyleydi bi anda girdi geçti uzanınca evet bol su içmek de gerekiyor sanırım çok sağol tüp bebek hamilesiyim ben ondan korkuyorum.

Bakın ben gittiğim doktorların yaptığını ve dediğini yazdım eğer kese veya kalp atışı olması gereken zamanda görünmezse bakuyoruz demişti. Benim regl gecikmesi ile gittiğim her doktor gebelik şüphesi olabilir diye karından baktı. Ben ona istinafen dedin bakan sorun değil diyen varsa vardır benim demek istediğim birkaç gün için meraktan gidip alttan baktırmaya gerek yok diye ben mecbur kalmadıkça istemiyorum bu kadar bombalamaya gerek yok siz normal hamile kalıp rahat olabilirsiniz ama ben tüp bebekle kaldım vajinal progesteron kullanıyorum onu koyduğumda bile ağrım oluyor cevap yazdığım arkadaşla da tüp topiklerinde yazışıyoruz o da tüp hamilesü o yüzden öyle yazdım ve size olmayabilir ama bana cinsel ilişki de yasak
Progestan vajinal kullanınca baş dönmesi göz kararması yapıyormu ben ağızdan alıyorum mahvediyor beni

Back