• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
onu yapamam canım Allah korusun dış gebelikse anlaşılmaması çok tehlikeli,takip edip ona göre yol izlemek lazım bence
Dis gebelik öğrenmek icin de 2-3 hafta bekliyor doktorlar. Kese gormeye kadar bekliyorlar. Ancak sen elham yapınca bakıyorlar ve sebebi soruyorlar neden oyle dusunuyorsun diye. Ilk beta baktıklarında artis normalse onlar da bunu öneriyor erkenden panik yapiyorsunuz sonra Allah korusun düşük yapiyorsunuz diyor

Dis gebelik öğrenmek icin de 2-3 hafta bekliyor doktorlar. Kese gormeye kadar bekliyorlar. Ancak sen elham yapınca bakıyorlar ve sebebi soruyorlar neden oyle dusunuyorsun diye. Ilk beta baktıklarında artis normalse onlar da bunu öneriyor erkenden panik yapiyorsunuz sonra Allah korusun düşük yapiyorsunuz diyor
anladım canım,ben zaten stres yapmıyorum sadece takip ediyorum asıl 2-3 hafta bırakırsam takarım kafama noluyo acaba diye kontrol altında tutmak beni rahatlatıyor,doktorumda dün istediğimiz rakama ulasana kadar gün asırı kana bakalım dedi,ona göre muayene için gün belirleriz dedi.

anladım canım,ben zaten stres yapmıyorum sadece takip ediyorum asıl 2-3 hafta bırakırsam takarım kafama noluyo acaba diye kontrol altında tutmak beni rahatlatıyor,doktorumda dün istediğimiz rakama ulasana kadar gün asırı kana bakalım dedi,ona göre muayene için gün belirleriz dedi.
Yani sen bilirsin ama benim nacizane tavsiyem budur. Ilk gebeligimde oyle olmustu o yuzden simdi tavsiye etmiyorum. Kafaya takiyordum gelisiyor mu ne durumda diye olmadi. Simdi muayene zamanina kadar bekliyorum sabirla :)

Yani sen bilirsin ama benim nacizane tavsiyem budur. Ilk gebeligimde oyle olmustu o yuzden simdi tavsiye etmiyorum. Kafaya takiyordum gelisiyor mu ne durumda diye olmadi. Simdi muayene zamanina kadar bekliyorum sabirla :)
yapı meselesi canım ben bilmediğim zaman sters oluyorum acaba arttımı öylmi böylemi diye kaldıki daha 2 test yapıldı zaten buda yapılıyo herkese sadece ben erken öğrendiğim icin bikaç kere daha bakılması gerekcek,tavsiyen için tesekkür ederim yasamıssın sonucta tecrübeni paylaşıyosun :)

Günaydın kızlar. Herkesin hamileliği hayırlı olsun. Ben 4+6 yım. Doktorum yarın bir kan testi daha istedi katlanmaya bakmak için en son 3 gün önce kan vermiştim. Biraz korku var ama allaha emanet ediyorum inşallah sağlıklı ilerler gebeliğim.

Canım artmıştır inşallah iyiydi değerlerin benim bugün 13.gün 935.78 çıktı çok şüküt yarın da senden alıcaz güzel haberleri inşallah benim biraz fazla artıyor bilmiyorum tek mi ikiz mi. Bir gün var aramızda beraber ilerleyeceğiz:anneadayı::anne::nazar:

Beta degerleri neden bu kadar farkli cikiyor ben ilk ogrendigimde gecen hafta carsamba 366 cumada 660 kusurdu doktora gorede gecen cuma 4+3 tu okuyorum burada degerler ayni donemlerde olanlarinkinden farkli endiselenmelimiyim bilemedim kafamda deli sorular :KK51:

Canım artmıştır inşallah iyiydi değerlerin benim bugün 13.gün 935.78 çıktı çok şüküt yarın da senden alıcaz güzel haberleri inşallah benim biraz fazla artıyor bilmiyorum tek mi ikiz mi. Bir gün var aramızda beraber ilerleyeceğiz:anneadayı::anne::nazar:
Senin çift embriyo mu transfer ettiler kuzu?

Allahım o bulantı olsun diye yalvaranlar kimdi ölüyom ben :)). Ya yemek yemek kadar sabah kalktığında rahat bulantısız kahvaltı yapmak kadar güzel bişey yok değerini bilin n egüzel işte. Benmkiler ikiz sanırım midemin içine yerleştiler dönüyor midem yatakta başlıyorum kraker yemeye a açılınca kahvaltı ama geçmiyorr geçmiyorrrr. Benm 3. Gebeliğim hepside aynı bulantı kusma ama herkeste aynı olmuyor tabi. Allah yardımcımız olsn inşallah hepimizn

Senin çift embriyo mu transfer ettiler kuzu?

Evet canım çift transfer hatta dr 2 tane mi istiyorsun dedi transferde evet dedim ya eşine benzerse dedi benzesin dedim kız nasıl taşıyacaksın o zaman dedi eşim uzun boylu biraz yapılı ben minyonum baya ama kısmet dedim bilmiyorum artık kese görününce belli olur ama sanmıyorum

kızlar benim hiç kasık ağrım yok sadece göğüs ağrım var hafif. kasık ağrısı olmaması sıkıntılı bi durum mu sizce?

Back