- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Masallah cnm.hsyirli olsun Rabbim gonlune gore versin.Herkese merhebalar bende aranıza katılıp bu süreci birlikte geçirmek istiyorum,bir tane oğlum var 4 yaşnda bu ikinci gebeliğim Allah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize
Valla canım şu an vajina kaşıntısından başka şikayetim yok benim ara ara akıntım geliyo hala adet oldum sanıyorum bugün 4 de kan tahlili çıkacak. He bide şşştt deseler ağlıyorum acayip bir duygu patlaması yaşıyorum :)Merhaba seninle ayniyiz ne guzel..ben carsamba gidiyorum ins..senin sikayetlerin var mi acaba?
Kan kaç çıktı canım senin?Merhaba seninle ayniyiz ne guzel..ben carsamba gidiyorum ins..senin sikayetlerin var mi acaba?
Ptesi 227 idi senin?Kan kaç çıktı canım senin?
birazdan alıcam sonucuPtesi 227 idi senin?
Kac gun gecti cnm battan. Benim yarin bata bir kalacak.546 çıktı
Yaptirdin mi cnmBenimde bu gün büyük gün aksam iş çıkışı 2. Kez kan tahlili yaptırcam umarım yükselmistir
Cnm senin de az kaldi galiba kac var bata cnm?Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
4 hafta + 3 gün bitince, 1. ay
8 hafta + 3 gün bitince, 2. ay
12 hafta + 1 gün bitince, 3. ay
17 hafta + 3 gün bitince, 4. ay
21 hafta + 2 gün bitince, 5. ay
25 hafta + 3 gün bitince, 6. ay
30 hafta + 2 gün bitince, 7. ay
34 hafta + 3 gün bitince, 8. ay
38 hafta + 3 gün bitince, 9. ay
Geriye 1 hafta 4 gün kalıyor 40 haftayı tamamlamak için.
artık kısmetimizde normal doğum ya da sezaryen doğum mu var, bilmiyoruz.
hakkımızda hayırlısı neyse o nasip olsun inşallah.
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr]
[th][/th][th][/th]
2018 AĞUSTOS ANNELERİ[tr][/tr]
[tr]
NO ANNE ÜLKE/ŞEHİR YAŞ SAT T.DOĞUM/G.DOĞUM/ŞEKLİ CİNSİYET BEBEĞİN ADI KAÇINCI ÇOCUK 1 meyraacnl KONYA 29 03/11/2017 - - - 2
[/tr]
HosbuldukOooo hoşgeldiniz hepiniz guzel hamislerrhepiniz saglicakla kucaginiza alirsiniz inss tabloya girmek isteyen guzel anneler eger yazarsaniz isimlerinizi ekleyebilirim
Aa cok sevindimhosgeldin benim 5. Hamileligim iki oglum iki dusuk var. İnsallah bu sefer saglikla kavusmak nasip olsun.İyi aksamlar bende size katilabilirmiyim? Benim 3. Hamileliğim
Merhaba yas 34 3. Bebek istanbul sat 29.kasimOooo hoşgeldiniz hepiniz guzel hamislerrhepiniz saglicakla kucaginiza alirsiniz inss tabloya girmek isteyen guzel anneler eger yazarsaniz isimlerinizi ekleyebilirim
Sende hosgeldin allah bağışlasın evlatlarini. insallah allah kucağımıza almayi nasip eder. Benimde 1 kızım 1 oğlum varAa cok sevindimhosgeldin benim 5. Hamileligim iki oglum iki dusuk var. İnsallah bu sefer saglikla kavusmak nasip olsun.
Ne guzel Allah bagislasin. Rabbim iki meyveyi de tattirmis. Ben de kiz geciyor gonlumden calismalar o yondeydi insallah vesile eder Rabbim.Sende hosgeldin allah bağışlasın evlatlarini. insallah allah kucağımıza almayi nasip eder. Benimde 1 kızım 1 oğlum var
İki gün geçti canımKac gun gecti cnm battan. Benim yarin bata bir kalacak.