2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benden sana tavsiye fitil olarak kullan yoksa dediğin gibi düşüp kalırsın bi yerde fena bi ilaç anamı ağlattı ilk içtiğimde
Doktor lekelenme olduğu için fitil alma dedi ama doktor değiştireceğim yarın tekrar sorarım bende öyle istiyorum aslında çünkü mafediyo gerçekten :110:

Kızlar merhaba gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.. fena kabiz im.genelde de kabız bi insandim zaten.ama ikinmak istemiyorum dogal olarak ta tuvalete cikamiyorum aranizda basina gelen yada bunu nasl hlledebilirim bilen var mi?

Selam kizlar. İki.kurtajdan sonra bu sefer saglikla kavusmak nasip olsun insallah. Silik cikti testim cok sukur. Yarin sabah tekrarlayip kan vericem.

Kızlar merhaba gecen hafta hamile oldugumu ogrendim.. fena kabiz im.genelde de kabız bi insandim zaten.ama ikinmak istemiyorum dogal olarak ta tuvalete cikamiyorum aranizda basina gelen yada bunu nasl hlledebilirim bilen var mi?
Merhaba ben bu Ağustos ta miniğimi aldım kucağıma Rabbim sizede sağsağlim almayı nasip etsin kabızlık önemli ben oyüzden hamileliğimde hemoroid oldum acıdan ağladım resmen bence kabızlığınızı hemen halledin doktora söyleyin şurup veriyor bol bol kuru meyva tüketin suyu bol için

Merhaba ben bu Ağustos ta miniğimi aldım kucağıma Rabbim sizede sağsağlim almayı nasip etsin kabızlık önemli ben oyüzden hamileliğimde hemoroid oldum acıdan ağladım resmen bence kabızlığınızı hemen halledin doktora söyleyin şurup veriyor bol bol kuru meyva tüketin suyu bol için
Amiinn cok tesk.ederim cevabiniz icin.peki bebege bi sakincasi oluyor mu?gunlerdir hic yapamadim

Herkese merhebalar bende aranıza katılıp bu süreci birlikte geçirmek istiyorum,bir tane oğlum var 4 yaşnda bu ikinci gebeliğim Allah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize:anneadayı::anneadayı:

X