- Konu Sahibi Nesrinay86
Canım daha 4+4 gibisin. Kese için erken. Hcg değeri 2000 e yakın olunca alttan, 4000 ve üstü olunca karından görünür. Ama bir 5+ olmayı bekle.Yaniii 29 Kasımda başlaması gerekirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım daha 4+4 gibisin. Kese için erken. Hcg değeri 2000 e yakın olunca alttan, 4000 ve üstü olunca karından görünür. Ama bir 5+ olmayı bekle.Yaniii 29 Kasımda başlaması gerekirdi
Yolk kesesi ne ilk kez duyuyorum bide güya ikinci ne cahilim :)merhabalar herkese. ben tüp bebek ıle hamile kaldım. agustos gıbı gozukuyor dogum. bugun keseyı gördük pek minikti. 15 kasımda transferım oldu sat ise 30 ekim. sanırsam tam 5 haftalık gebelik söz konusu. bugun kese muayenesınde doktor ıcı dolu degıl mı dedım evet dedı. ama yolk kesesını sormayı unuttum. sımdı de aklıma takıldı. canım sıkıldı. sızde kendılerı mı soyluyordu doktrlr benıkı neden söylemediki acaba.
Benim doktorumda yolk keseyi söylemedi. 2 hafta sonrasına randevu verdimerhabalar herkese. ben tüp bebek ıle hamile kaldım. agustos gıbı gozukuyor dogum. bugun keseyı gördük pek minikti. 15 kasımda transferım oldu sat ise 30 ekim. sanırsam tam 5 haftalık gebelik söz konusu. bugun kese muayenesınde doktor ıcı dolu degıl mı dedım evet dedı. ama yolk kesesını sormayı unuttum. sımdı de aklıma takıldı. canım sıkıldı. sızde kendılerı mı soyluyordu doktrlr benıkı neden söylemediki acaba.
Sagol canim ben aceleci davranmisim demekkiBenim doktorumda yolk keseyi söylemedi. 2 hafta sonrasına randevu verdi
Estagfurullah. Siz muhtemelen dogal hamile kalanlardansiniz. Bizler tedavi ile hamile kaldigimiz icin masallah arastirmadigimiz hic bir sey kalmiyor. Birde gebeligin en basindan itibaren isin icinde olunca boyle oluyor. Bu kese bebekten once olsusan bir kese.o varsa bebekte olusur yani.Yolk kesesi ne ilk kez duyuyorum bide güya ikinci ne cahilim :)
Bosver bilme zaten canim insan bildikce daha cok kafsi karisiyor veseveseye dusuyor. Bugun dr yazdim aksamustu yolk kesesi varmiydi diye. Bana erken dedi ve lutfen internete girmeyin dedi.Yolk kesesi ne ilk kez duyuyorum bide güya ikinci ne cahilim :)
Yolk sac kesesi bebeğin kan hücrelerinin yapımından sorumludur ve bu haftalarda gözlenmesi gebeliğin boş gebelik olmadığı anlamına gelirAynen beni de aydinlatir misiniz?
Doğru demisBosver bilme zaten canim insan bildikce daha cok kafsi karisiyor veseveseye dusuyor. Bugun dr yazdim aksamustu yolk kesesi varmiydi diye. Bana erken dedi ve lutfen internete girmeyin dedi.
Tebrikler aramıza hoşgeldin... Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyleSelam herkese, ben de agustos 2018 annesi olacağım inşallah 9 aylık bir kızım daha var, daha yeni şubat 2017 annelerini takip ediyordum, şimdi kendimi burada buldum, bakalım nasıl olacak Herkese saglikli hamilelikler
Aslm hosgeldin aramizaSelam herkese, ben de agustos 2018 annesi olacağım inşallah 9 aylık bir kızım daha var, daha yeni şubat 2017 annelerini takip ediyordum, şimdi kendimi burada buldum, bakalım nasıl olacak Herkese saglikli hamilelikler
Senin yarın karından bile görünebilir canim hayırlı olsun gebeliğinKızlar benim beta hcg değerim cuma günü 952 iken bugün 3952 olmuş. Yani fazla artmış iki katından. Acaba kese görülür mü ben cumaya kadar beklemek istiyorum kese için.
Benimde 10 aylık kızım var bende Ocak 2017 annelerini takip ederken dediğin gibi kendimi burda buldumSelam herkese, ben de agustos 2018 annesi olacağım inşallah 9 aylık bir kızım daha var, daha yeni şubat 2017 annelerini takip ediyordum, şimdi kendimi burada buldum, bakalım nasıl olacak Herkese saglikli hamilelikler
Sende aramiza hosgeldinBenimde 10 aylık kızım var bende Ocak 2017 annelerini takip ederken dediğin gibi kendimi burda buldum
Benimde 10 aylık kızım var bende Ocak 2017 annelerini takip ederken dediğin gibi kendimi burda buldum