- 3 Aralık 2017
- 20
- 9
- Konu Sahibi Nesrinay86
Bunlarda yenmesi zararlı olan gıdalar
iki defa kereviz yedim, artık yemeyeyim bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarda yenmesi zararlı olan gıdalar
Anaaam daha yeni nar yedimBunlarda yenmesi zararlı olan gıdalar
Baaak simdiden nasi icin sizliyor :))Kiyamam kan almasinlar ondan
Nar yeme canım ben hergün eşime soyuyorum ama kendimde canım çekiyor ama ağzıma sürmüyorum ben Narın zararlı olduğunu okumuştumAnaaam daha yeni nar yedim
Gözünaydın canım hoşgeldin amin inşllah güzel dileklerin için hepimizeKızlar ben de varım ilk evladım olacak Allahın izniyle tahmini doğum tarihi 14 ağustos. Ayyy Rabbim hepimize sağlıklı güzel hamilelikler vaktinde bir avazda doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
AminKızlar ben de varım ilk evladım olacak Allahın izniyle tahmini doğum tarihi 14 ağustos. Ayyy Rabbim hepimize sağlıklı güzel hamilelikler vaktinde bir avazda doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
Kızlar ben de daha hamile kalmadan önce yogun olarak yaşıyordum bu korkuyu, çünkü eşimle akrabalıgımız var. Çok yakın değil ama işte yine de korkuyor insan. tabiiki Allah korusun hepimizin yavrularını ama endişelenmek sadece bize ve dolayısıyla bebişe zarar veriyor. Biliyorum çok zor ama olacaksa zaten olacak ve yaşayacağız. Allah a teslim olmakta fayda var diye düsünüyorum. Yoksa belki hiç olmayacak bir şey yüzünden zarar göreceğiz. Sırf düşüncemizde bu korkuyu yaşattıgımız için...her şey insanlar için. Olursa da Rabbim kolaylıgını verir.. Ayrıca bir şeyi düşünmemeye çalışmak değil olursa en kötü ne olur, dünyanın sonu değil diye düsünmek daha etkili. Bununla ilgili bilimsel çalışmalar yapılmış, beyaz ayıyı düşünme desem size aklınızda direk beyaz ayı canlanır. Bir şeyi düşünmemek için önce düşünmek zorunda kalırız. O yuzden düsünmemeye çalışmayın. İşe yaramaz.. İyi olacagına inanın, guzel olacak inşallah her şey.. @niiiiiiii E Egepamaynen ya... bunla kafayı bozdum gibi Allah hepimizinkini korusun
Hoşgeldin canım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. AminKızlar ben de varım ilk evladım olacak Allahın izniyle tahmini doğum tarihi 14 ağustos. Ayyy Rabbim hepimize sağlıklı güzel hamilelikler vaktinde bir avazda doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
Amin amin canımHoşgeldin canım. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Amin
Aaaa nedenBu konuyu acarken ne kadar umutluydum oysa ki ya sanirim agustos annesi olamicam kismet deilmis
Ama lütfen üzülme Rabbim inşallah gönlüne göre verirAaaa neden
Amin inşallah...İyi geceler arkadaslar. Yarin dr randevum var insallah saglikla kesemizi goruruz.
Anladim.Yok canim malatyada uni okudum elazigda yasiyorum
Durumunu merak ettim canim. Ne zamandır ses yok sendenKızlarr günaydın 3.degerim 2683 perşembe aksamı 542 ydi 3bini geçmesi gerekezmiydi doktor iyi yükselmiş dedi ama ben yine korkmaya başladım şu keseyi görebilseydik 16.15de randevum var.
Günaydın canımmm.Tüm hamişlerimize kocaman GÜNAYDIIINNN
Gunaydın canım sürekli burayı kontrol etme ihtiyacı duyuyorum çok heyecanlı bi süreçmiş. Sen nasıl oldun, ateşin nasıl?Tüm hamişlerimize kocaman GÜNAYDIIINNN