2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İshal yaşayan var mı aranızda ben sabah kabızlık yaşadm akşama ishal oldum acayip şekilde dış gebelikte oluyormuş ishal o yüzden tedirgnm
Ateş var mı? Belki ortalıkta tuhaf bir salgın var onu almışsındır benim gibi. Dış gebelik ben daha once yaşadım hic ishal olduğumu hatırlamıyorum. Hcg değerlerin nasil

Soylediklerini dusundukce de suclu hissediyorum kendimi iyice içim sıkılıyor canim.Aklimdan geciyor soylediklerinde. Farkli bir ruh durumu gerçekten.
Hamilesin hormonlarin yapiyor cnm bi kucagina al azcik canina zarar gelsin bebisinin misal topuk kani falan hepsi geciyor :)

Ateş var mı? Belki ortalıkta tuhaf bir salgın var onu almışsındır benim gibi. Dış gebelik ben daha once yaşadım hic ishal olduğumu hatırlamıyorum. Hcg değerlerin nasil
Salı günü saat 3 de 643.perşembe günü sabah 7 de 1025 .tam iki gün geçmedi yani aradan ama iki.katı da artmadı

Valla eskiden test yaptn evde bitti hamilesn demekti.şimdi her şey stres ya evde test yap ,kan ver ,değerin ikiye artsn, keseyi gör kalp atışı duy vs vs

Soylediklerini dusundukce de suclu hissediyorum kendimi iyice içim sıkılıyor canim.Aklimdan geciyor soylediklerinde. Farkli bir ruh durumu gerçekten.
Hormonlar bizi ele geçirdi kızlar bende oğluma kardeş kardeş diyordum,sonra hamile olduğumu öğrenince eyvah dedim herşeyi baştan başla sonra seviniyorum sonra oğluma bakıp ağlıyorum ona haksızlık yapacakmışim gibi saçma sapan bir sürü değişik duygu bı gün gayet iyiyim bulantı yok ağrı yok bugun kasık ağrıları yine koku hassasiyeti bebekler ikizler olsa diyecem ki Bizim kuzular mı dengesiz diyecem ama onlar da aslan olacak

Bu arada alıp okumak isteyen olursa her anneye lazım diye Bir kitap var içinde güzel faydalı bilgiler var öyle klasik anne bebek kitaplarından değil hamileyken okunması gerekenler yenmesi gerekenler doğuma giderken yapılacaklar bebek doğunca yapılacaklar ben beğendim tavsiye ederim

Bence başka şeylerle oyalanmaya çalış kitap oku Kur'an oku vaktin varsa dizi seyret dusunmemeye çalış yani
Aynen belki de ateşlendim ondan korku başladı. Dua ediyorum kuran okuyorum. Ali imran 26. Ayet iyiymiş. Enbiya süresini okumak iyiymiş. Bebeğin güzel olması için yusuf suresi iyiymiş. Allah'a emanet hepimizin ki

Bu arada alıp okumak isteyen olursa her anneye lazım diye Bir kitap var içinde güzel faydalı bilgiler var öyle klasik anne bebek kitaplarından değil hamileyken okunması gerekenler yenmesi gerekenler doğuma giderken yapılacaklar bebek doğunca yapılacaklar ben beğendim tavsiye ederim[/QUOTEÇ
Bende, bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap okuyorum. Sizin önerdiğinizi de mutlaka kurcalayacağım.

Hormonlar bizi ele geçirdi kızlar bende oğluma kardeş kardeş diyordum,sonra hamile olduğumu öğrenince eyvah dedim herşeyi baştan başla sonra seviniyorum sonra oğluma bakıp ağlıyorum ona haksızlık yapacakmışim gibi saçma sapan bir sürü değişik duygu bı gün gayet iyiyim bulantı yok ağrı yok bugun kasık ağrıları yine koku hassasiyeti bebekler ikizler olsa diyecem ki Bizim kuzular mı dengesiz diyecem ama onlar da aslan olacak
Kasik agrilari bende de var.egilip dogruldukca da batmalar artiyor.normal heralde

Aynen belki de ateşlendim ondan korku başladı. Dua ediyorum kuran okuyorum. Ali imran 26. Ayet iyiymiş. Enbiya süresini okumak iyiymiş. Bebeğin güzel olması için yusuf suresi iyiymiş. Allah'a emanet hepimizin ki
Aynen canım bu söylediğin dualarda yazıyo o kitapta

Eklentiler

• 15123287076441046196451.jpg
    15123287076441046196451.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 64
X