2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelişim geriliğinden kastınız boy kilo mu yoksa ayına göre yapamadığı motor becerileri mi çünkü benim kızım ne boyu nede kilosu sizinki kadar bile değilken herşey normal kabul ediliyor
Boy ve kiloyu kastediyorum iki tane doktora gittim gelisimi iyi degil dediler 3500 kilo dogdu. Cok istahsiz emmesi cok az ek gidayi pek tuketmiyor.

Masallah hareketleri yerinde Tek sorunumuz boy ve kilo malesef oda istahsiz oldugundan emmesi ve yemesi iyi olmadigi icin. 3500 kilo dogmasindan ötürü geri buluyorlar galiba doktorlar. Isin icinden cikamaz hale geldim. Ne yapsam da yese.

Boy ve kiloyu kastediyorum iki tane doktora gittim gelisimi iyi degil dediler 3500 kilo dogdu. Cok istahsiz emmesi cok az ek gidayi pek tuketmiyor.
Sanırım Doğum kilosuna göre böyle bişy söylemişler ama yinede sizi yönlendirmeleri gerekiyor bu konuda bnce motor becerileri iyi ise boy kilo her çocuk bizler gibi farklı bir birey bunu göz önünde bulundurmak gerek

Masallah hareketleri yerinde Tek sorunumuz boy ve kilo malesef oda istahsiz oldugundan emmesi ve yemesi iyi olmadigi icin. 3500 kilo dogmasindan ötürü geri buluyorlar galiba doktorlar. Isin icinden cikamaz hale geldim. Ne yapsam da yese.
Sevdiği şeyleri yapın. Mutlaka sevdiği gıdalar vardır. Belki onlardan yerse toparlar. Benim kızım da çok yemek seçer çiğnemek zor gelir falan zayıf olduğu için mecbur sevdiği şeyleri yapıyorum yoksa tüm gün aç gezer açken daha mutlu . Zorlayıp diğer şeyleri yedirmeye kalktığımda hiç pes etmeden aç gezer. İnat biraz.

Selam kizlar bebisleriniz nasil yurumeye basladilar mi? Benim.oglum 1 haftadir yurumeye calisiyor ama ayakkabi giymek istemiyor nasil alistirabilirim tecrubeli anneyim ama yaramaz ayaklarini yere vura vura cikariyor ayakkabilarini

Sevdigi seyi de bi yese bir daha yemeyebiliyor artik neyi sevdiginden de emin degilim. Kesinlikle ac gezerken daha mutlular. Bunu cok dokgru soylediniz.

Selam kizlar bebisleriniz nasil yurumeye basladilar mi? Benim.oglum 1 haftadir yurumeye calisiyor ama ayakkabi giymek istemiyor nasil alistirabilirim tecrubeli anneyim ama yaramaz ayaklarini yere vura vura cikariyor ayakkabilarini
. Ay benimki de yürümedi daha 21 temmuz doğumlu. Adım atıyor falan ama tam halledemedi . Bileği saran bantlı ayakkabı giydirdin mi? Sıkı bir şey seçmekten başka çaren yok canım

. Ay benimki de yürümedi daha 21 temmuz doğumlu. Adım atıyor falan ama tam halledemedi . Bileği saran bantlı ayakkabı giydirdin mi? Sıkı bir şey seçmekten başka çaren yok canım
Benim pasa yerinden kalkmiyordu bi haftanin icinde bi kalkti oturmuyor simdi ama hic yerinde durmuyor.
Spor ayakkabi deneyeyim bi ayakkabi ayagindayken kalkmiyor yerede basmiyor zorluyorum ama oturup ayakkabiyi cikarmaya calisiyor

Sevdigi seyi de bi yese bir daha yemeyebiliyor artik neyi sevdiginden de emin degilim. Kesinlikle ac gezerken daha mutlular. Bunu cok dokgru soylediniz.
Ay aynı benim kız doktorumuz bize öğün araları uzatmamı söyledi 4- 5 saat yap dedi. Şimdi daha bi kolay yemek yiyor eskiye göre. Bir de dedi ki yemeği sun zorlama kaldır. Öğünü yemiş gibi düşün 4-5 saat sonra bir daha dene dedi. İlk zamanlar aç gezdi resmen açtı ama şuan eskiye göre daha kolay yiyor.

Ben onu da denedim malesef ise yaramadi bizde. Bi kac gündür zorladım vicdanim el vermiyor bir yandanda. Bir ay iyi ilgilenip kilo durumuna göre büyük bir cocuk hastanesine goturmeyi dusunuyorum.

Benim oglum yurumeye çalışmıyor. Ben tutunca adimliyor ama kendi hevesi yok. Emekliyor hemen birakip.

Ben onu da denedim malesef ise yaramadi bizde. Bi kac gündür zorladım vicdanim el vermiyor bir yandanda. Bir ay iyi ilgilenip kilo durumuna göre büyük bir cocuk hastanesine goturmeyi dusunuyorum.
İlk zamanlar benim zilliye de iyi gelmişti. 5-6 gün sonra pes etti ama siz bilirsiniz tabi ki. Ben doktora iştah açıcı şurup falan verin dedim bana öyle bir şurup yok dedi. Ben var sanıyordum halbuki.

Zorladiktan sonra yemeye mi basladi taam anlayamadim kusura bakmayin
Yemek yemesi için zorlamadım. Doktorun dediğini yaptım. Mesela kahvaltıda yediği mamayı 1 2 kaşık yedi sonra istemedi kaldırdım. Arasına 4-5 saat koydum öğle yemeği için çorba yaptım yine istemedi kaldırdım. Bunları yaparken Hiçbir zaman zorlamadım. Yavaş yavaş yemeye başladı. Açlık canına tak etti pes etti. Şimdi arada sorun yaşıyoruz aynı yöntemi yapıyorum. Diğer öğünde zorlamıyor.

Bu yontemi deneyecegim. Ancak suan bebegimin atesi yuksek. Kulak burun bigazda birsey yok kan ve idarardada acaba dis mi cikarmaya calisiyor. Ishali yok. Dun bir kere yapti buyuk cisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…