- 3 Şubat 2018
- 6.643
- 10.401
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.561
Denim bi:)Tek yolla berbere bir daha tövbe eder.
8 tane dişi var zaten üstte 4 altta 4. Anlamadımki ne olduğunu. Bugün birden bire böyle oldu.Üst dişler geliyor olabilir. Üstler her zaman daha da zorlarmış. Ağzının içi acıyordur emerken.
Azılar ya da köpek dişleri geliyordur belki. Ağzını kontrol et uyandığıda. Meme reddi olurmuş diş çıkarma döneminde.8 tane dişi var zaten üstte 4 altta 4. Anlamadımki ne olduğunu. Bugün birden bire böyle oldu.
Baktım birşey göremedim agzınıda acmıyorki iyice bi bakim. Bakalım yarın ne olacak. Eczaneye gidip silikon meme ucumu alsam acabaAzılar ya da köpek dişleri geliyordur belki. Ağzını kontrol et uyandığıda. Meme reddi olurmuş diş çıkarma döneminde.
MerhabaBaktım birşey göremedim agzınıda acmıyorki iyice bi bakim. Bakalım yarın ne olacak. Eczaneye gidip silikon meme ucumu alsam acaba. Hep emerek uyuyan çocuk bugün bu saate kadar huysuzluk yaptı meme istedi ısırmak için bence acıyo ısırma dedim emmedi biberonda ayran içerek uyudu. Bıyıkları ayranlı ayranlı oldu :)))
Tesekkürler canım bende sağdım içmedi ama sütümü bırakacak derken şükür tekrardan emmeye başladı. Doktorada götürdüm hiçbirşey çıkmadı. Bakalım ne olacak.Merhaba
Benimde oğlumun dişleri varken 9 aylıktı ısırmaya başladı. Yapma etme dedim yok arada sagdim unutturdum tekrar verdim yine ısırıyordu. Mecburen 2 ay boyunca her sabah sagdim sutumu verdim makinayla. 11. aya gelince 10 ml den bile az geldi ve sonrasında sagmayi bıraktık. Sanırım eskisi gibi süt gelmeyince mi oluyor diş mi onu hiç çözemedim. Dilleri de yok ki anlatsın yavrucaklar. Kısaca ben mahrum olmasın diye böyle bir yöntem denedim.
Bizim arka dislerden birinin ucu cikti. 9. Disti.hicbirinde bu kadar huzursuz olmamisti. 2 gun geceleri ateslendi..ben anlamadim disten oldugunu sabah kaklktim ki 2 dis birden cikmis.Bebeklerinşz arka dişleri çıkardı mı hanımlar benim kız pek huysuz bugünlerde nasıl anlaşılır arka dişin çıktığı
Ayyy görünmez kaza böyle şeyler, dikkatli olmalıyız çok. Önemli bir şey çıkmaz inşallahYa sormayın dişler bizide zorluyor. Üstten 5. Dişi çıkıyot heralde 3 gün 39 derceye kadar ateşlendi . Dr a gittim enf falan yok büyük ihtimal diştendi sanırım.
Bugünde evi süpürüyordum bi an yanlız kaldı kullanmadığımız bi odada baktım ki azğında geviş getiriyor ne göreyim CAM PARÇASI. 3 hfta önce kırmıştım görmediğim bi parça kalmış Kıyıda köşede. Ağzında bi kırıntı veya kan falan yok. Netten baktım röntgende falan görünmez dışkıda çıkar diyor. Bi dr arladaşıma danışacağım bakalım.
Boyu kilosu kaçMeb bayanlar benim yavrum 7 agustos dogumlu gelisimi geri dedi doktor sizin bebekleriniz ne durumda
Buyu 74cm kilosu 8900gr cok istahsiz oldu olasi.Boyu kilosu kaç
Bu gelişim geriliği sayılmıyor yalnız. Persentil değerleri arasındasınız. Benimkinin kilosu bu kaar bile değil. Doğum kilosu kaçtıBuyu 74cm kilosu 8900gr cok istahsiz oldu olasi.
Gelişim geriliğinden kastınız boy kilo mu yoksa ayına göre yapamadığı motor becerileri mi çünkü benim kızım ne boyu nede kilosu sizinki kadar bile değilken herşey normal kabul ediliyorBuyu 74cm kilosu 8900gr cok istahsiz oldu olasi.
Benim bebeğimin kilosu 7300, 2500 kilo doğdu kendi gibi küçük doğanlardan 200 gr eksikmiş. Boyunu hatırlayamadım. Doktora gitmeden önce 3 gün boyunca ağzına bir şey sürmedi. Normal deyip geçiştirdim kendimce. Hareketlerine bak emekliyor mu, tutunup kalkıyor mu, tay tay yapıyor mu, tay tay yaparken adım atmaya çalışıyor mu, ba ba ba- de de de diyor mu ya da dedi mi? Bunları yapıyorsa üzülme varsın kilosu düşük olsun.Buyu 74cm kilosu 8900gr cok istahsiz oldu olasi.
3500 kilo doğdu. Iki doktora gittim gelismesi iyi degil dediler.Bu gelişim geriliği sayılmıyor yalnız. Persentil değerleri arasındasınız. Benimkinin kilosu bu kaar bile değil. Doğum kilosu kaçtı