2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Azılar ya da köpek dişleri geliyordur belki. Ağzını kontrol et uyandığıda. Meme reddi olurmuş diş çıkarma döneminde.
Baktım birşey göremedim agzınıda acmıyorki iyice bi bakim. Bakalım yarın ne olacak. Eczaneye gidip silikon meme ucumu alsam acaba:KK43:. Hep emerek uyuyan çocuk bugün bu saate kadar huysuzluk yaptı meme istedi ısırmak için bence acıyo ısırma dedim emmedi biberonda ayran içerek uyudu. Bıyıkları ayranlı ayranlı oldu :)))

Selam kızlar, bebeği krup geçiren oldu mu hiç aranızda? Köpek havlar gibi öksürük var. Doktor önemli bir durum yok ama yüne bir buhar verelim dedi. Yarım saat verdik bu arada 3 aşısıda oldu. Bakalım bu gece bizi ne bekli

Baktım birşey göremedim agzınıda acmıyorki iyice bi bakim. Bakalım yarın ne olacak. Eczaneye gidip silikon meme ucumu alsam acaba:KK43:. Hep emerek uyuyan çocuk bugün bu saate kadar huysuzluk yaptı meme istedi ısırmak için bence acıyo ısırma dedim emmedi biberonda ayran içerek uyudu. Bıyıkları ayranlı ayranlı oldu :)))
Merhaba
Benimde oğlumun dişleri varken 9 aylıktı ısırmaya başladı. Yapma etme dedim yok arada sagdim unutturdum tekrar verdim yine ısırıyordu. Mecburen 2 ay boyunca her sabah sagdim sutumu verdim makinayla. 11. aya gelince 10 ml den bile az geldi ve sonrasında sagmayi bıraktık. Sanırım eskisi gibi süt gelmeyince mi oluyor diş mi onu hiç çözemedim. Dilleri de yok ki anlatsın yavrucaklar. Kısaca ben mahrum olmasın diye böyle bir yöntem denedim.

Merhaba
Benimde oğlumun dişleri varken 9 aylıktı ısırmaya başladı. Yapma etme dedim yok arada sagdim unutturdum tekrar verdim yine ısırıyordu. Mecburen 2 ay boyunca her sabah sagdim sutumu verdim makinayla. 11. aya gelince 10 ml den bile az geldi ve sonrasında sagmayi bıraktık. Sanırım eskisi gibi süt gelmeyince mi oluyor diş mi onu hiç çözemedim. Dilleri de yok ki anlatsın yavrucaklar. Kısaca ben mahrum olmasın diye böyle bir yöntem denedim.
Tesekkürler canım bende sağdım içmedi ama sütümü bırakacak derken şükür tekrardan emmeye başladı. Doktorada götürdüm hiçbirşey çıkmadı. Bakalım ne olacak.

Bebeklerinşz arka dişleri çıkardı mı hanımlar benim kız pek huysuz bugünlerde nasıl anlaşılır arka dişin çıktığı

Bebeklerinşz arka dişleri çıkardı mı hanımlar benim kız pek huysuz bugünlerde nasıl anlaşılır arka dişin çıktığı
Bizim arka dislerden birinin ucu cikti. 9. Disti.hicbirinde bu kadar huzursuz olmamisti. 2 gun geceleri ateslendi..ben anlamadim disten oldugunu sabah kaklktim ki 2 dis birden cikmis.

Ya sormayın dişler bizide zorluyor. Üstten 5. Dişi çıkıyot heralde 3 gün 39 derceye kadar ateşlendi . Dr a gittim enf falan yok büyük ihtimal diştendi sanırım.
Bugünde evi süpürüyordum bi an yanlız kaldı kullanmadığımız bi odada baktım ki azğında geviş getiriyor ne göreyim CAM PARÇASI. 3 hfta önce kırmıştım görmediğim bi parça kalmış Kıyıda köşede. Ağzında bi kırıntı veya kan falan yok. Netten baktım röntgende falan görünmez dışkıda çıkar diyor. Bi dr arladaşıma danışacağım bakalım.

Ya sormayın dişler bizide zorluyor. Üstten 5. Dişi çıkıyot heralde 3 gün 39 derceye kadar ateşlendi . Dr a gittim enf falan yok büyük ihtimal diştendi sanırım.
Bugünde evi süpürüyordum bi an yanlız kaldı kullanmadığımız bi odada baktım ki azğında geviş getiriyor ne göreyim CAM PARÇASI. 3 hfta önce kırmıştım görmediğim bi parça kalmış Kıyıda köşede. Ağzında bi kırıntı veya kan falan yok. Netten baktım röntgende falan görünmez dışkıda çıkar diyor. Bi dr arladaşıma danışacağım bakalım.
Ayyy görünmez kaza böyle şeyler, dikkatli olmalıyız çok. Önemli bir şey çıkmaz inşallah

Kızlar merhaba. Benim minik canavar 3 gündür toplamda 1 kase yemek yemedi. Sürekli su içiyor. Bir de öğürüyor. Biberon mamasına hayır demezdi hiçbir zaman şimdi görünce elleriyle hayır deyip ağlıyor. Az önce uykudan uyandı zorladım epey yemedi hıçkırarak ağladı. Su biberonunu gösteriyor. Kafayı yemek üzereyim. Diş olsa 7 tane diş çıkardı hiç böyle yapmadı. Hep iştahsızdı zorla yemek yerdi ama bu sefer gün boyu 1 kaşık mama ile durdu. Sağlık ocağına gittik metpamid verdi. Neden olur bir fikri olan var mı? :KK43:

Buyu 74cm kilosu 8900gr cok istahsiz oldu olasi.
Benim bebeğimin kilosu 7300, 2500 kilo doğdu kendi gibi küçük doğanlardan 200 gr eksikmiş. Boyunu hatırlayamadım. Doktora gitmeden önce 3 gün boyunca ağzına bir şey sürmedi. Normal deyip geçiştirdim kendimce. Hareketlerine bak emekliyor mu, tutunup kalkıyor mu, tay tay yapıyor mu, tay tay yaparken adım atmaya çalışıyor mu, ba ba ba- de de de diyor mu ya da dedi mi? Bunları yapıyorsa üzülme varsın kilosu düşük olsun.

X