- 4 Ekim 2012
- 16.220
- 31.633
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.541
Nasıl sakinleştirip uyuttun canm gece uyandığında??Garmastan krem al.
Hanımlar yatarken aptamilin gece mamasını yediriyorum. Bisküvili olan. Kalkması açıklığından değil alışkanlığından su verin yine uyuyorlar. Biz gece mamasını kestik çok zor oluyor ama alışıyorlar. Hala kalkıyor su veriyorum uyuyor. Bizim bebişler büyüdü acıktıkları için değil alışkanlık olduğu için uyanıyorlarmış. İnanın çok doğru.
Su verdim emziğini verdim pışpışladım. Aslında gözümde büyüyordu gece beslenmesinden kesmek huysuz cadıyıNasıl sakinleştirip uyuttun canm gece uyandığında??
Öyle mi? Ne kullanıyorsunuz pekiBiz kestik doktoru onun yerine kaşık maması önerdi.
E zaten uyanıyorki. Emiyor ya ondan. Alişkanlıktan ötürü uyanıyor.Kesersen gece uyanmaz mı?
ZAten gece uyumadan önce içiyordu. Onun yerine aptamilin kaşık mamasını aldık doktor tavsiyesi ile. Sizde doktorunuza danışın yanlış yönlendirmek istemem. İlk önce bende nasıl ya anne sütü almıyor onun yerini tutar mı falan demiştim ama. Sonradan hakverdim vitamini zaten yemeklerden mamalardan alıyorlar. Siz bilirsiniz.Öyle mi? Ne kullanıyorsunuz peki
İlk kızımı kendim kesmiştim buna da öyle yapacamSelam kizlar bebislerin ilk sac kesimini yapan varmi aranizda? Benim oglumun saclari gozune giriyor berbere götürsem nasil olur? Nasıl kestirmem lazım? Ustura hiç kullandırtmayacam kesinde. Sadece makaslamı kestirsem yoksa makine vurulsunmu. Tecrubesi olanlar lütfen yazsın.
Babasının traş makinesini güzelce temizleyip kestim ben.Selam kizlar bebislerin ilk sac kesimini yapan varmi aranizda? Benim oglumun saclari gozune giriyor berbere götürsem nasil olur? Nasıl kestirmem lazım? Ustura hiç kullandırtmayacam kesinde. Sadece makaslamı kestirsem yoksa makine vurulsunmu. Tecrubesi olanlar lütfen yazsın.
En iyisi:) benim eşim bırakmıyo. Ön tarafına makas vurdum bırakmadı yamuk kaldı öyle yavrumun saçı:)). Gözlerine saç girmiyo artık hahahaİlk kızımı kendim kesmiştim buna da öyle yapacam
Ah ahhh bende öyle istiyorum ama babası bırakmıyo hep peşimizde çocugun saçlarını yamuk keseceksin makas izi çıkacak falan diye söylenip duruyo:)) erkek çocugu berbere gidermiş:) Kesim için fırsat kollamaya devam ama kesemezsem kuaföre götürecem mecbur:)Babasının traş makinesini güzelce temizleyip kestim ben.Hemde 2 defa artık yaz bitiyor bizim kelin saçları yeni yeni çıkıyor berbere götürmeye cesaret edemedim yabancılardan korkuyor ağlama krizine girer korkar diye evde kendim kestim. 2. De ablamla beraber kestik ilki kadar kolay olmadı. Tavsiyem kendiniz kesin. Alın kucağınıza şarkılar türkülerle kesin
Selam biz ilk doğum günümüzü kutladık. Benim oğlum 1 saniye yerinde durmadığı için habire bi tarafını yaralar oldu. Şişlik oldumu hemen buz koyuyorum morluk olmadı daha şükür.Kızlar selamm. Başladımı doğum günü partileriSizlere danışmak istiyorum. Allah korusun kuzularımızı ama siz düşmeye vurmaya morluklara karşı hangi kremi bulunduruyorsunuz evinizde
Makas tehlikeli olabilir ama çünkü kıpırlar kıpırlar. En iyisi traş Makinesi.Ah ahhh bende öyle istiyorum ama babası bırakmıyo hep peşimizde çocugun saçlarını yamuk keseceksin makas izi çıkacak falan diye söylenip duruyo:)) erkek çocugu berbere gidermiş:) Kesim için fırsat kollamaya devam ama kesemezsem kuaföre götürecem mecbur:)
Hahaha. Babasıda benim kafayı makinaya vurur valla:))Makas tehlikeli olabilir ama çünkü kıpırlar kıpırlar. En iyisi traş Makinesi.kel olunca daha tatlı oluyorlar ya keşke yaz bitmese bir daha kessem
Daha güzel çıkarmış de kandır ben öyle yaptımHahaha. Babasıda benim kafayı makinaya vurur valla:))
Dedim dinlemiyor öyle sacmalıkmı olur berbere gidecek diyor.Daha güzel çıkarmış de kandır ben öyle yaptım
Tek yolla berbere bir daha tövbe eder.Dedim dinlemiyor öyle sacmalıkmı olur berbere gidecek diyor.
Üst dişler geliyor olabilir. Üstler her zaman daha da zorlarmış. Ağzının içi acıyordur emerken.Kızlar bir derdim varemmeden duramayan oğlum bugün birdenbire emmeyi bıraktı. Memeyi istiyor ama sadece ısırmak için ne yapacağımı şaşırdım ve bugün ilk defa emmeden uyudu böyle birşey yaşayan varmı? Lütfen yardım