2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl sakinleştirip uyuttun canm gece uyandığında??

Nasıl sakinleştirip uyuttun canm gece uyandığında??
Su verdim emziğini verdim pışpışladım. Aslında gözümde büyüyordu gece beslenmesinden kesmek huysuz cadıyı sürekli aç gezmeyi seven iştahsız minik bir gün o kadar çok yedi ki gece uykusuna geçmeden önce devam sütünü içerken öğürdü. O gece yine aynı saatte uyandı anladım ki acıkmadı alışkanlık. Gece uykusuna yatırmadan önce tok olduğundan emin olun gerisi halloluyor.
Bizde sırada odasını ayırma ve emzik bırakma var onlarda gözümü çok korkutuyor.

2018 Agustos anneleri yaa :) Özlemişim nerdeyse bir yıldır giremedim bir yıl önce bugün doğum yapmıştım.9 aylık süreci burdaki arkadaşlarla birlikte geçirmiştik.2 çocukla hayat çok zormuş gerçekten bide çalışınca. Dün akşam ilk kez inek sütüne su katıp içirdim,yumurta beyazınıda vermeye başladım,tek sıkıntım beni emzik gibi kullanıyor ya aklına geldikçe emmek istiyor.

Öyle mi? Ne kullanıyorsunuz peki
ZAten gece uyumadan önce içiyordu. Onun yerine aptamilin kaşık mamasını aldık doktor tavsiyesi ile. Sizde doktorunuza danışın yanlış yönlendirmek istemem. İlk önce bende nasıl ya anne sütü almıyor onun yerini tutar mı falan demiştim ama. Sonradan hakverdim vitamini zaten yemeklerden mamalardan alıyorlar. Siz bilirsiniz.

Selam kizlar bebislerin ilk sac kesimini yapan varmi aranizda? Benim oglumun saclari gozune giriyor berbere götürsem nasil olur? Nasıl kestirmem lazım? Ustura hiç kullandırtmayacam kesinde. Sadece makaslamı kestirsem yoksa makine vurulsunmu. Tecrubesi olanlar lütfen yazsın.

İlk kızımı kendim kesmiştim buna da öyle yapacam

Babasının traş makinesini güzelce temizleyip kestim ben. Hemde 2 defa artık yaz bitiyor bizim kelin saçları yeni yeni çıkıyor berbere götürmeye cesaret edemedim yabancılardan korkuyor ağlama krizine girer korkar diye evde kendim kestim. 2. De ablamla beraber kestik ilki kadar kolay olmadı. Tavsiyem kendiniz kesin. Alın kucağınıza şarkılar türkülerle kesin

Kızlar selamm. Başladımı doğum günü partileri Sizlere danışmak istiyorum. Allah korusun kuzularımızı ama siz düşmeye vurmaya morluklara karşı hangi kremi bulunduruyorsunuz evinizde

Ah ahhh bende öyle istiyorum ama babası bırakmıyo hep peşimizde çocugun saçlarını yamuk keseceksin makas izi çıkacak falan diye söylenip duruyo:)) erkek çocugu berbere gidermiş:) Kesim için fırsat kollamaya devam ama kesemezsem kuaföre götürecem mecbur:)

Kızlar selamm. Başladımı doğum günü partileri Sizlere danışmak istiyorum. Allah korusun kuzularımızı ama siz düşmeye vurmaya morluklara karşı hangi kremi bulunduruyorsunuz evinizde
Selam biz ilk doğum günümüzü kutladık. Benim oğlum 1 saniye yerinde durmadığı için habire bi tarafını yaralar oldu. Şişlik oldumu hemen buz koyuyorum morluk olmadı daha şükür.

Makas tehlikeli olabilir ama çünkü kıpırlar kıpırlar. En iyisi traş Makinesi. kel olunca daha tatlı oluyorlar ya keşke yaz bitmese bir daha kessem

Kızlar bir derdim var emmeden duramayan oğlum bugün birdenbire emmeyi bıraktı. Memeyi istiyor ama sadece ısırmak için ne yapacağımı şaşırdım ve bugün ilk defa emmeden uyudu böyle birşey yaşayan varmı? Lütfen yardım

Üst dişler geliyor olabilir. Üstler her zaman daha da zorlarmış. Ağzının içi acıyordur emerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…