Gerçekten çıldırmak üzereyim pedagoğa mı gitsem?hangi kitabı alsam okusam? hangi duayı okusam o durumdayım,bu ikinciler ne kadar fena oluyormuş ya ,1 ağustos doğumluyuz 13 aylık olduk ilk oğlumda görmediğim şeyler görmediğim huylar ağlama krizleri,memeye düşkün bir bebekti,izine çıktım tatile gidip geldik iyice abarttı benden başka kimseye gitmek istemiyor beni görünce sürekli meme diyo hadi bunu geçtim beni gördüğünde mız mız sürekli bir ağlama hali,o kadar hareketli bi çocuk ki arkamı döniyim ya kanepe tepesinde ya koltuk tepesinde o kadar çok hayır yapma atlama diyoruz ki evde
evde birinci sınıfa başlayan abimiz var onada hiç rahat vermiyo,ben yokken hiç öyle değilmiş babannemz söylüyor ,onudaanlıyorum özlüyor ama nasıl davranacağımı şaşırdım tepkisiz kalıyorum paçalarıma yapışıyo kızıyorum daha çok ağlıyor, tecrübeyle falan alakası yokmuş yani şaştım kaldım,beşiğinde yatırayım gece 1 saat ondsn sonra uyanıp aramıza geliyo gözleri kapalı ağlıyo meme de uyuyoruz zaten sabah kadar açık,sabah tam beşiğine yatırıcam daha dokunmamla ağlamaya başladı valla bir fikri olan varsa söylesin ne olur.