2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki ayaklarını kaldırıyor vuruyor yetmiyor dönüyor sağa sola sonra yüzükoyun dönüyor çok deli yatıyor uykuya dalamıyor herhalde ondan yapıyor bende iyice yoruyorum onu öyle uyutuyorum ayak falan artık kalkmıyor

Merhaba hanımlar forum hareketlenmiş çok sevindim 2 aydır girmiyordum kimse yok diye. Herkes bebişleriyle iyidir umarım :) 9 aylık olur olmaz altta ilk dişimizi çıkardık, gece uykumuz mahvoldu. Hafif pütürlü sebze yemekleri yiyorduk artık onuda yemiyoruz çorba şeklinde yiyor kızım sadece, umarım böyle alışıp sonrasında zorlamaz. Emekleme falan yok bizde, hiç yüzüstü durmayı sevmeyen bir bebekti, öyle olunca da sürünme emekleme olmadı, nasıl kalkıp yürüyecek onu da bilmiyorum demir ilacı, d vitamini hiç kesmeden devam ediyorum, 3 günde bir omega 3 veriyorum.

Merhaba canım benim kızda diş çıkarıyor 10 gün falan oldu dördüncü diş çıkacak ama hiç uyumuyo yemekleri ben artık önüne küçük parçalar halinde koyuyorum biraz ugrassın diye denk getirebilrse ağzına alıp yiyo emekleme bizde de yok çok rahat sadece yuvarlanayı ama yuvarlanıp istediği yere gidiyor hiç durmuyor kucak istiyo bel ağrısı da çabası bende

Sadece bunları yiyor ve klo sorunu yok öyle mi??? Benim kuşum niye zayıf yaa... yine mi idrar yolları yoksa
Biz yemek yerken zayıf kalanlardanız canım:) benim oğlumun iştahı iyi ama ayda 300 gram anca alıyo sürekli boy atıyor kiloda yavaş ilerliyoruz. Dün 10. Ayını bitirdi darttım 7860 gram çıktı bu arada 2 ay sonra 1 yaşına giriyorlar maşallah büyüdü kuzucuklar.

Benimki de 10 aylık biliyorsun 7.500 falan. Her ay Boyu uzuyor kilo yok

Aynen kızımda öyle canım, bel ağrısından mahvoluyorum eğilip kalkamıyorum artık. Bi yürüselerde az biraz rahatlasak :)

Benim kızımın kilosu biraz biraz artıyor kızlar ama boyu yerinde sayıyor sanki 1 cm uzuyor ayda baya yavaş gidiyor. Sizin kuzular kaç cm oldular? Gerçi bende kısa boyluyum belki genetik olabilir.

Merhaba bayadir girmiyordum senin bebeğinde aynı duruyormuş benim oğlan da hala aynı 7.300 Gr ne yaparsam yapayım kilo almıyor ek gıda az yiyor mamayi tekrar rapor yazdı doktor ama 100 ml anca içiyor.

Bayanlar gece yatarken bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz? Malum havalar açtı uyku tulumuna koydum ama terler mi dedim bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…