2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O soranlar anne karnında yürümeye başlamışlar galiba ek gıdaya geçişte bi aceleci dişte aceleci yürümede aceleci bu insanlar bi herseye karışmasa ne iyi olur neyse... Hiç korkma bebekten bebeğe fark oluyor bu diş yürüme gibi şeyler. Benim oğlumda 26 temmuz doğumlu çok hareketli bir bebek 4 aylıkken daha ayakta durmak istiyordu erkenden yürür derken 10 ay bitti 4 aydır emeklemesine rağmen yürümek istemiyor emeklemenin tadını çıkarıyor galiba sadece canı istediğinde bişeylere tutunup ayağa kalkıp yürüyor:)

Hmm bize 1 yaşında aşı var dedi ama kan ile ilgili birşey vermedi. Valla benim oğlum daha karnımdayken güneşte tekmeleyip duruyordu taki ben gölgeliğe geçene kadar. Doğdu hala öyle sıcağı hiç sevmiyor isviçrede yaşıyoruz buranın soğuğuda biliyorsundur alışsın ilerde sorun yaşamasını istemiyorum okul turnelerinde.

isviçre' nin soğuğu>angara' nın soğuğu
ya aslında ben de soğuğa dirençli olsun alışsın diye alıştırmadım ne bileyim uykudan kalkınca hemen yelek giydirmedim mesela gece yatarken asla çorap giydirmedim çok şükür kış boyunca hiç hasta olmadı

Aynen çok şükür benim oğlumda hiç hastalanmadı. Ben soğuğa çok dayanıksızım inşallah oğlum öyle olmaz.

Benim oğlum 26 temmuz doğumlu 47 cm 2650 gram doğdu, şimdi 8 kilo 80 cm olmuştur.
Maşallah gelişimi güzel gitmiş, hep küçük doğan bebekler daha çabuk gelişir derlerdi doğruymuş. Benim kızımda 20 ağustos doğumlu 2900 gram 49 cm doğdu, 1 hafta önce 73 cm ölçmüştü dr. Bana az geliyor, yada boşuna mı evham yapıyorum bilmiyorum

Benim kızımda 20 ağustos doğumlu, bizdede durum sizinkinin aynısı, tek fark yuvarlanıyor ama gitmiyor etrafında dönüp duruyor. Emeklemiyor, Yatarken oturur pozisyona gelemiyor, tutunup kalkamıyor. Birden yürür diyorlar ama bu gidişle geç olur gibi.

Benim kız emekleme ihtiyacı duymuyordu istediği her şeye ulaşıyor millet yürümüyo yürüteç al falan diyo ama ben kararsızım sizce alsm mı

Bizde iyiyiz çok şükür canım, 1 dişimiz çıktı, ikinci çıkmak üzere, bu aralar huysuz ve uykusuz geçiriyoruz zamanımızı.
Allah yardımcın olsun canım kolay değil üstelik yaz da geldi.Bizim 2 alt dişimiz var 1 tane de köpek dişini çıkardı çok huysuzlaştı şimdi de diğer köpek disi şişmiş oda çıkacak.

Allah yardımcın olsun canım kolay değil üstelik yaz da geldi.Bizim 2 alt dişimiz var 1 tane de köpek dişini çıkardı çok huysuzlaştı şimdi de diğer köpek disi şişmiş oda çıkacak.
bizim ne dişimiz var ne de emekleme belirtisi yuvarlanıp gidiyor gideceği yere 30 temmuz doğumlu. ama müthiş bir siniri ve elinden tutunca yürüme aşkı var adeta koşuyor

Benim kız emekleme ihtiyacı duymuyordu istediği her şeye ulaşıyor millet yürümüyo yürüteç al falan diyo ama ben kararsızım sizce alsm mı
Bacak -kalça yapısını bozduğu için doktorumuz önermedi bize yürüteci, sosyal medyada takip ettiğim doktorlarda önermiyor. Ben asla düşünmüyorum almayı canım

Kızlar gece asla uyumuyor bebeğim, 4-5 gündür çok çok kötüyüz, yarım saatte bir uyanıyor sürekli arka fonda ağlamaklı bir ses bittim artık. Var mı benzer dırumda olan. Şuan saat 06.15 ve hiç uyumadık, toplamda 1 saat ancak ve hergün böyle

diş mi geliyor acaba?

Boşuna evham yapıyorsun canım bence çok güzel maşallah. Sağlıklılar ya çok şükür gerisi önemli değil. Benim oğlum biliyorsun ikiye katlanmış gibi doğdu alnı burnu falan ezik bir şekilde. Düzelene kadar canımdan can gitti o günleri hatırlayıp şükrediyorum.

Benim kızım da 18 ağustos doğumlu merak ettim yürüteç kullandınız mı acaba? Kızım dediğiniz gibi uzun süre yuvarlanarak istediği yere gidiyordu, 2 ay kadar yürüteç kullandık, yürüteci bıraktıktan sonra yuvarlanmaya bi süre daha devam etti, sonra sürünmeye başladı, emeklesin diye ben de önünde emekliyordum hergün ama emeklemedi, daha yeni başladı emeklemeye. Vakti zamanı gelince hepsi sırayla oluyormuş, hiç üzülmeyin. Yürümeyen insan yok ya derdim o da yürümeyi öğrenir elbet der kendimi teskin ederdim. Zamanı gelince hepsi olur yeter ki sağlıklı olsunlar

Hayır kullanmadım bende vakti gelince yürür dedim kimseyi takmıyorum

Hayır kullanmadım bende vakti gelince yürür dedim kimseyi takmıyorum
niye oyle soylemisler ki cok sacmaliyor bazi buyukler.bebeklerin yurumesi gereken zaman araligini 9 ay ile 18 ay arasinda herhangi bir yer diye okumustum.yani 18 aylik bile yuruse normal kabul ediyorlar.kaldi ki daha bir yasinda bile degil.

niye oyle soylemisler ki cok sacmaliyor bazi buyukler.bebeklerin yurumesi gereken zaman araligini 9 ay ile 18 ay arasinda herhangi bir yer diye okumustum.yani 18 aylik bile yuruse normal kabul ediyorlar.kaldi ki daha bir yasinda bile degil.
Ya biraz toplu bir bebek benim ki herkes yok tombul bu, yok tembel bu , yemek verme kilo versin falan ama bana gayet normal geliyor herkes bişeyer deyince bende şaşırdım . artık elinden tutunca adımlıyo da akışına bıraktım

ben de epey bunaliyorum insanlarla biraraya gelince.herkes bi ogut verme yorum yapma halinde.nasilsin bebek nasil diye soran yok :) sagliklari iyi olsun da..

Ayyyy sende ağustos annesisin ve hamilemisinnnn? Emziriyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…