- 13 Haziran 2018
- 1.753
- 1.668
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.381
Biz hatayda yaşıyoruz ben sadece penye uzun kollu ve alt giydiriryorım üstünğ falan da örtmüyorum anca uyuyo hala da terlıyo gece sürekli kontrol ediyorumBayanlar gece yatarken bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz? Malum havalar açtı uyku tulumuna koydum ama terler mi dedim bir an
Odamızın içi 27 derece oluyor, oyüzden kısa kollu çıtçıtlı badi ve yazlık penye uyku tulumu giydiriyorum torba tipi olanlardanBayanlar gece yatarken bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz? Malum havalar açtı uyku tulumuna koydum ama terler mi dedim bir an
O ürünü neden sıvı yapmışlar anlamak imkansız. Boş boş içmiyor, içine girdiği yiyecek de sulanıyor yedirmek zorlaşıyor yarısı boşa gidiyor dökülüp.Yok gelişimini yakalamak için nutricia infatrini ayından zayıf olduğu için ama yarısını zor içiyor.
Hiç deme başka şekil vermeye çalışıyorum dahada sulanıyor toz olsa yediği kadar yaparım doktor reçel kat ver dedi az içiyordu onu katinca hiç içmez oldu.O ürünü neden sıvı yapmışlar anlamak imkansız. Boş boş içmiyor, içine girdiği yiyecek de sulanıyor yedirmek zorlaşıyor yarısı boşa gidiyor dökülüp.
Başarılı bir yöntem bulursan haber ver :) bu arada doktor sebep söyledi mi bu iştahsızlık İçin?? Dişten dolayı geçici bir durum olabilir mi acaba?Hiç deme başka şekil vermeye çalışıyorum dahada sulanıyor toz olsa yediği kadar yaparım doktor reçel kat ver dedi az içiyordu onu katinca hiç içmez oldu.
Bız alerji maması kullanıyoruz sürekli o yüzden sordumYok gelişimini yakalamak için nutricia infatrini ayından zayıf olduğu için ama yarısını zor içiyor.
Dışarıya çıktığımız da hepsini bitirmesedeBaşarılı bir yöntem bulursan haber ver :) bu arada doktor sebep söyledi mi bu iştahsızlık İçin?? Dişten dolayı geçici bir durum olabilir mi acaba?
Dışarıda içiyor mu, biberonla mı? Emmek değil de ağzını kitliyor açmıyorDışarıya çıktığımız da hepsini bitirmesede
içiyor evle ne farkı varsa:) Yok istahsizligina bişey demedi ek gıdaya erken baslamissin dedi bir daha ki gittiğimde bakalım ne derse, benim oğlum iki kaşık alınca hemen emmek istiyor bir daha yediremiyorum seninki de öyle mi?
Her ay kontrol mu var kiarkadaşlar ne zamandır sorayım diyorum unutuyorum 9. ay kontrolünde kan verdiniz mi?
Gayet normalBide birşey daha sormak istiyorum benim kızım 17 ağustos doğumlu daha yürüme emekleme yok . yatarken oturur pozisyona gelemiyo . tutunup kalkamıyo. Ama yuvarlanıp istedigi yer gidiyor . herkes diyor bu çocuk daha yürümedi mi ne tembel falan moralimi bozuyolar aslında bana normal geliyor , ama o kadar çok denmeye başladı ki bende diyorum bi sorun mu var
Nerde yaşıyorsunuz? Sağlık ocağından aramadılar mı hiçHer ay kontrol mu var kiben götürmedim dokuz ay kontrolüne falan hatta 3 aydır gitmiyorum . hiç tahll falan almadılar bu zamana kadar ve vitamin falan da vermediler
9. ayda kontrol oluyor sağlık ocaklarında boy kilo ölçülüyor ama kan da alıyoruz demişti hemşiremiz biz o dönem il dışındaydık bulunduğumuz yerde de kan vermedik talep etmediler.Her ay kontrol mu var kiben götürmedim dokuz ay kontrolüne falan hatta 3 aydır gitmiyorum . hiç tahll falan almadılar bu zamana kadar ve vitamin falan da vermediler
Ben aşı kartına bakıp gidiyorum hiç aramıyolar . bi iki kere de öylesine boy kilo için gittim ne gerek var deyip gönderdi hemşire bu arada Hatay un ilçesinde yaşıyorumNerde yaşıyorsunuz? Sağlık ocağından aramadılar mı hiç
Bana öyle bişey denmesi hiç9. ayda kontrol oluyor sağlık ocaklarında boy kilo ölçülüyor ama kan da alıyoruz demişti hemşiremiz biz o dönem il dışındaydık bulunduğumuz yerde de kan vermedik talep etmediler.
Benim oğlum 26 temmuz doğumlu 47 cm 2650 gram doğdu, şimdi 8 kilo 80 cm olmuştur.Aynen kızımda öyle canım, bel ağrısından mahvoluyorum eğilip kalkamıyorum artık. Bi yürüselerde az biraz rahatlasak :)
Benim kızımın kilosu biraz biraz artıyor kızlar ama boyu yerinde sayıyor sanki 1 cm uzuyor ayda baya yavaş gidiyor. Sizin kuzular kaç cm oldular? Gerçi bende kısa boyluyum belki genetik olabilir.
Bayanlar gece yatarken bebislerinizi nasıl giydiriyorsunuz? Malum havalar açtı uyku tulumuna koydum ama terler mi dedim bir an
Biz vermdik hatta isviçrede 9 ay aşılarıda kalkmış aşılarda olmadı iptal edildi.arkadaşlar ne zamandır sorayım diyorum unutuyorum 9. ay kontrolünde kan verdiniz mi?
ben de böyle yatırıyorum üzerine de müslin örtüyorum yetiyor uyku tulumuyla yatıran anneleri okudum şaşırdım oğlum sıcağı sevmiyor ve alıştırmadım kat kat giydirmeye falanEki Görüntüle 2275568 Hemen resim çektim daha anlaşılır olsun diye. Bizim burda şükürler olsun havalar ısındı 30 dereceyi buluyor çok sıcak olduğu için böyle giydiriyorum. Dışarı çıkarırsam bi şort bi Tshört yetiyo gecede böyle uyuyor.
aşı yok ama kan alırız demişlerdi doktoromuzda 1 yaşından verin kanı demişti.Biz vermdik hatta isviçrede 9 ay aşılarıda kalkmış aşılarda olmadı iptal edildi.