- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.181
Emekleyenler var mı? Erken değil mi daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sipa emekliyor tutabilene aşk olsun yedi aylık olduk çok hızlandı artık sürekli evde keşif halinde nerde mazaratlik bizimki orda oyuncaklarıyla hiç ilgilenmiyor boşa verdim onca parayiEmekleyenler var mı? Erken değil mi daha
Maşallah bebişe bu ne acele? Benimki 7.5 aylık daha dönemiyor bile tembel oğlum.Emekleyenler var mı? Erken değil mi daha
Yanlış kişiye yazmışım. Sizinki emekliyor galiba. Maşallah diyorum tekrar.Benim sipa emekliyor tutabilene aşk olsun yedi aylık olduk çok hızlandı artık sürekli evde keşif halinde nerde mazaratlik bizimki orda oyuncaklarıyla hiç ilgilenmiyor boşa verdim onca parayi
Tüm bebislerimize maşallah sizinki tombik sanırım belki ondan donemiyordur; )Maşallah bebişe bu ne acele? Benimki 7.5 aylık daha dönemiyor bile tembel oğlum.
Maşallah:))) valla emeklese ayrı emeklemese ayrı dert sanırımBenim sipa emekliyor tutabilene aşk olsun yedi aylık olduk çok hızlandı artık sürekli evde keşif halinde nerde mazaratlik bizimki orda oyuncaklarıyla hiç ilgilenmiyor boşa verdim onca parayi
Aynen.şu an 11.5 kg fazla mı bilmiyorum. Yalnız bizde kilo alımı durdu 2- 3 aydır aynı kilodayız neredeyse herkes böyle mi acaba.Tüm bebislerimize maşallah sizinki tombik sanırım belki ondan donemiyordur; )
Neee 11.5 muuu hey maşşallahAynen.şu an 11.5 kg fazla mı bilmiyorum. Yalnız bizde kilo alımı durdu 2- 3 aydır aynı kilodayız neredeyse herkes böyle mi acaba.
Benim oğlum 7,5 aylık 7 kiloda emekliyor dişleri 2 tanesi çıktı maşallah karınca gibi karıştırmadığı yer yok sürekli peşindeyim. Zayıflar daha çabuk ilerliyor galiba:)Aynen.şu an 11.5 kg fazla mı bilmiyorum. Yalnız bizde kilo alımı durdu 2- 3 aydır aynı kilodayız neredeyse herkes böyle mi acaba.
5.5-6 aydan beri 10 kg üzerinde. Ama şişman görünmüyorki iri görünümlü. 3750 doğdu.Neee 11.5 muuu hey maşşallah
Bizde ne diş var ne bir hareket karpuz gibi yata yata büyüyoruz.Benim oğlum 7,5 aylık 7 kiloda emekliyor dişleri 2 tanesi çıktı maşallah karınca gibi karıştırmadığı yer yok sürekli peşindeyim. Zayıflar daha çabuk ilerliyor galiba:)
kilosundan dönemiyor olabilir benim oğlumda 7 aylık olunca dönmeye başladı ama hala emekleme yok :) boyu kaç cm?Aynen.şu an 11.5 kg fazla mı bilmiyorum. Yalnız bizde kilo alımı durdu 2- 3 aydır aynı kilodayız neredeyse herkes böyle mi acaba.
Hahaha bizimkide çok hareketten kendinide bizide eritti herkes çıbık aile demeye başladı:)) Allah sağlık versin gerisi gelirBizde ne diş var ne bir hareket karpuz gibi yata yata büyüyoruz.
Maşallah nasıl tombis bizimde kilo alımı çok yavaşladi sekiz buçuk kiloyu biraz geçti bizimki..Aynen.şu an 11.5 kg fazla mı bilmiyorum. Yalnız bizde kilo alımı durdu 2- 3 aydır aynı kilodayız neredeyse herkes böyle mi acaba.
Boyu ölçeyim bi ara. 53 cm doğmuştu. 70 i geçmiştir heralde.kilosundan dönemiyor olabilir benim oğlumda 7 aylık olunca dönmeye başladı ama hala emekleme yok :) boyu kaç cm?
Benim oğlan da önce eziyor yada parçalıyor ondan sonra ağzına atıyor onuda tukuruyor:)Kızlar benim kız parmak yiyecek nedir anlayamadı ya :) önüne doğradığım muzları ağzına götürmüyor elinde eziyor. Ne yapmalıyım :))??