- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.853
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.101
Canım sütle alakası olacağını sanmıyorum. Benim sütüm sonradan azaldı stres üzüntü derken. Kilosu çok az ise istersen formül maması da ver gündüzleri biz hep kullandık formül mama. Benim bebeğim 2500 kilo doğdu geçen ay 5800dü. Ben de ek gıda ne vereceğimi şaşırıyorum. Dişleri de çıkıyor hiç bir şey yemiyor. Sizde iştah nasıl?Kızlar bu arada M Musluk Suyu özellikle sen canım, hipotroid rahatsızlığı süt azalmasına yol açar mı bilen var mı? 25 mg euthyrox başladım ama henüz tahlil yaptırıp durumumu görmüş değilim. Bebeğimin kilosu diplerde. Acaba sebep bu olabilir mi? Yeterince süt emmiyor olabilir mi? Tek göğsüm zaten damla damla geliyor, bir taraftan idare ediyorum.. doktor çok takılmıyor kiloya. Mama versem mi diye sordum son gidişimde, kaşık maması ver dedi. Ben zaten tahıl veriyorum yani yapmadığım şey değil. Nolur bana bir fikir verin...
2 oğlumda da anlinlarinda goz kapakları ve enselerinde var büyük oğlumun ki artık aglayinca kızarınca güneşte çok durursa belli oluyor. bana çekmişler benimde aynı yerlerde var büyüyünce fazla gözükmüyorBenim kızımda doğduğundan beri alnında göz kapaklarında ve dudağının üsr tarafında kırmızılık var doğum lekesi 5-6 aylık gibi geçer dediler ama 6 buçuk aylık oldu hala geçmedi, böyle birşey bileniniz varmı ne zaman geçer. Bizim gözümüz alışkın farketmiyoruz ama her gören aa lekesi var diyip duruyor çok canım sıkılıyor benimde.
Ben formül mamayı ne kadar vereceğim kaç cc? Mama alınca memeyi hepten unutursa? Kafamda deli sorular... bir arkadaş bebeği için geceleri çok uyanıyor diye en baştan vermişti uyumadan önce. Ben de mi öyle yapsam? Valla iştah derken bazen yiyor bazen yemiyor. Telefonda konuştuğum bir dahiliyeci sanırım tedavi olmazsan sütü etkiler gibi bir şey demişti de o yüzden soruyorum. Şu an tedavi olup olmadığım belli değilCanım sütle alakası olacağını sanmıyorum. Benim sütüm sonradan azaldı stres üzüntü derken. Kilosu çok az ise istersen formül maması da ver gündüzleri biz hep kullandık formül mama. Benim bebeğim 2500 kilo doğdu geçen ay 5800dü. Ben de ek gıda ne vereceğimi şaşırıyorum. Dişleri de çıkıyor hiç bir şey yemiyor. Sizde iştah nasıl?
Benimkiler de ağlayınca daha bir kızarıyor o bölgeler2 oğlumda da anlinlarinda goz kapakları ve enselerinde var büyük oğlumun ki artık aglayinca kızarınca güneşte çok durursa belli oluyor. bana çekmişler benimde aynı yerlerde var büyüyünce fazla gözükmüyor
Bizim burda gül lekesi diyorlar bende aglayinca kizariyor çocukların çoğunda oluyor kimisinde hiç kalmıyor kimisinde var ama aglayinca falan belli oluyor. Alerjik bünyeli çocuk çok zor büyük oğlumda alerjik astım 4 senedir raporlu ilaç kullanıyoruz tam geçti diyoruz tekrar başlıyor özellikle beyaz tenliler daha hasasmis bunyeleri.Benimkiler de ağlayınca daha bir kızarıyor o bölgeler
Evet ya alerjik bünyeler herkesten daha çok hasta oluyor kızım ve hemen tıkanıyor burnu. Ağır geçiriyor soğuk algınlığını bileBizim burda gül lekesi diyorlar bende aglayinca kizariyor çocukların çoğunda oluyor kimisinde hiç kalmıyor kimisinde var ama aglayinca falan belli oluyor. Alerjik bünyeli çocuk çok zor büyük oğlumda alerjik astım 4 senedir raporlu ilaç kullanıyoruz tam geçti diyoruz tekrar başlıyor özellikle beyaz tenliler daha hasasmis bunyeleri.
Aynı benim oglumda. Benim kullandığım mamadan yazdirsana raporlu gelişimi yakalamak için nutricia infatrini biraz toparladı gibi oğlum doktora gittiğimizde tam belli olur tabi.Evet ya alerjik bünyeler herkesten daha çok hasta oluyor kızım ve hemen tıkanıyor burnu. Ağır geçiriyor soğuk algınlığını bile
Doktor önermedi ne biliyim. Yedir bol bol deyip durdu. Eşim de kilo nedir yani, zayıf oluversin ne olacak havasında.Aynı benim oglumda. Benim kullandığım mamadan yazdirsana raporlu gelişimi yakalamak için nutricia infatrini biraz toparladı gibi oğlum doktora gittiğimizde tam belli olur tabi.
Bende pek verme tarafı değilim ama benimde eşim zayıf bu küçük kaldı bugün 4 aylık çocuk çektim 6 kilo beni bezdirdi artık eğer tartildiginda çok fark etmemişse bünyesi yakıyor diye dusunucem.Doktor önermedi ne biliyim. Yedir bol bol deyip durdu. Eşim de kilo nedir yani, zayıf oluversin ne olacak havasında.
Bünye meselesi bak o da olabilir. İlk kızım bebekken kilosu iyiydi. Şimdi yemek saatleri hep kriz. Bu belki tersi olur diye dalga geçiyoruz :) bir de ablası pek hareketli değildi bu kadar. Bu da bir sebep mi zayıf kalmasına bilemedimBende pek verme tarafı değilim ama benimde eşim zayıf bu küçük kaldı bugün 4 aylık çocuk çektim 6 kilo beni bezdirdi artık eğer tartildiginda çok fark etmemişse bünyesi yakıyor diye dusunucem.
:) Benimde ilk oğlum kilosu falan iyiydi yemek konusuda aynı şekil kriz. Küçük oğlum çok hareketli hiç yerinde durmuyor yavaştan emeklemeyede başladı kucağımizda bile zor durduruyoruz herşeye bakmak istiyor ikinciler bir degisikler:)Bünye meselesi bak o da olabilir. İlk kızım bebekken kilosu iyiydi. Şimdi yemek saatleri hep kriz. Bu belki tersi olur diye dalga geçiyoruz :) bir de ablası pek hareketli değildi bu kadar. Bu da bir sebep mi zayıf kalmasına bilemedim
Emekleme YÖK ya. Yüzüstü sevmiyor kolları pek kuvvetlenemedi sanırım bu yüzden. Arada kısa kısa koyuyorum yüzüstü yine de.:) Benimde ilk oğlum kilosu falan iyiydi yemek konusuda aynı şekil kriz. Küçük oğlum çok hareketli hiç yerinde durmuyor yavaştan emeklemeyede başladı kucağımizda bile zor durduruyoruz herşeye bakmak istiyor ikinciler bir degisikler:)
Kendi dönüyor yuz üstü ben koyarsam mizmizlaniyor Instagram da aktif bebekler var bı bak kolları kuvetlendirmeyi falan gosteriyorEmekleme YÖK ya. Yüzüstü sevmiyor kolları pek kuvvetlenemedi sanırım bu yüzden. Arada kısa kısa koyuyorum yüzüstü yine de.
Kendi dönüyor yuz üstü ben koyarsam mizmizlaniyor Instagram da aktif bebekler var bı bak kolları kuvetlendirmeyi falan gosteriyorEmekleme YÖK ya. Yüzüstü sevmiyor kolları pek kuvvetlenemedi sanırım bu yüzden. Arada kısa kısa koyuyorum yüzüstü yine de.
Ben 100mg levitron kullanıyorum tiroid bezlerim onbir yıl önce alındı sütüm kızıma yetiyotbir sorun yaşamadım ilk zamanlar sadece geç indiKızlar bu arada M Musluk Suyu özellikle sen canım, hipotroid rahatsızlığı süt azalmasına yol açar mı bilen var mı? 25 mg euthyrox başladım ama henüz tahlil yaptırıp durumumu görmüş değilim. Bebeğimin kilosu diplerde. Acaba sebep bu olabilir mi? Yeterince süt emmiyor olabilir mi? Tek göğsüm zaten damla damla geliyor, bir taraftan idare ediyorum.. doktor çok takılmıyor kiloya. Mama versem mi diye sordum son gidişimde, kaşık maması ver dedi. Ben zaten tahıl veriyorum yani yapmadığım şey değil. Nolur bana bir fikir verin...
Merhaba benimde sağ gögüsten damla damla geliyor. Çok şey okudum yaptım ama sanırım bir çözümü yokKızlar bu arada M Musluk Suyu özellikle sen canım, hipotroid rahatsızlığı süt azalmasına yol açar mı bilen var mı? 25 mg euthyrox başladım ama henüz tahlil yaptırıp durumumu görmüş değilim. Bebeğimin kilosu diplerde. Acaba sebep bu olabilir mi? Yeterince süt emmiyor olabilir mi? Tek göğsüm zaten damla damla geliyor, bir taraftan idare ediyorum.. doktor çok takılmıyor kiloya. Mama versem mi diye sordum son gidişimde, kaşık maması ver dedi. Ben zaten tahıl veriyorum yani yapmadığım şey değil. Nolur bana bir fikir verin...
İşte ben henüz uygun dozu alıyor muyum net değil ki. İnşallah dediğin gibidir etkilenmez sütüm tek göğüsten de olsa...Ben 100mg levitron kullanıyorum tiroid bezlerim onbir yıl önce alındı sütüm kızıma yetiyotbir sorun yaşamadım ilk zamanlar sadece geç indi
Valla canım arada sağmaya çalışıyorum. Elimle masaj yapıp uyarıyorum falan akıyor azıcık ama emecek gibi değil.Merhaba benimde sağ gögüsten damla damla geliyor. Çok şey okudum yaptım ama sanırım bir çözümü yok
Bende öyle. Verince bakıyor az emiyor sonra hemen başını çeviriyor sıpaValla canım arada sağmaya çalışıyorum. Elimle masaj yapıp uyarıyorum falan akıyor azıcık ama emecek gibi değil.