2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sütle alakası olacağını sanmıyorum. Benim sütüm sonradan azaldı stres üzüntü derken. Kilosu çok az ise istersen formül maması da ver gündüzleri biz hep kullandık formül mama. Benim bebeğim 2500 kilo doğdu geçen ay 5800dü. Ben de ek gıda ne vereceğimi şaşırıyorum. Dişleri de çıkıyor hiç bir şey yemiyor. Sizde iştah nasıl?

2 oğlumda da anlinlarinda goz kapakları ve enselerinde var büyük oğlumun ki artık aglayinca kızarınca güneşte çok durursa belli oluyor. bana çekmişler benimde aynı yerlerde var büyüyünce fazla gözükmüyor

Ben formül mamayı ne kadar vereceğim kaç cc? Mama alınca memeyi hepten unutursa? Kafamda deli sorular... bir arkadaş bebeği için geceleri çok uyanıyor diye en baştan vermişti uyumadan önce. Ben de mi öyle yapsam? Valla iştah derken bazen yiyor bazen yemiyor. Telefonda konuştuğum bir dahiliyeci sanırım tedavi olmazsan sütü etkiler gibi bir şey demişti de o yüzden soruyorum. Şu an tedavi olup olmadığım belli değil

Benimkiler de ağlayınca daha bir kızarıyor o bölgeler

Benimkiler de ağlayınca daha bir kızarıyor o bölgeler
Bizim burda gül lekesi diyorlar bende aglayinca kizariyor çocukların çoğunda oluyor kimisinde hiç kalmıyor kimisinde var ama aglayinca falan belli oluyor. Alerjik bünyeli çocuk çok zor büyük oğlumda alerjik astım 4 senedir raporlu ilaç kullanıyoruz tam geçti diyoruz tekrar başlıyor özellikle beyaz tenliler daha hasasmis bunyeleri.

Evet ya alerjik bünyeler herkesten daha çok hasta oluyor kızım ve hemen tıkanıyor burnu. Ağır geçiriyor soğuk algınlığını bile

Evet ya alerjik bünyeler herkesten daha çok hasta oluyor kızım ve hemen tıkanıyor burnu. Ağır geçiriyor soğuk algınlığını bile
Aynı benim oglumda. Benim kullandığım mamadan yazdirsana raporlu gelişimi yakalamak için nutricia infatrini biraz toparladı gibi oğlum doktora gittiğimizde tam belli olur tabi.

Aynı benim oglumda. Benim kullandığım mamadan yazdirsana raporlu gelişimi yakalamak için nutricia infatrini biraz toparladı gibi oğlum doktora gittiğimizde tam belli olur tabi.
Doktor önermedi ne biliyim. Yedir bol bol deyip durdu. Eşim de kilo nedir yani, zayıf oluversin ne olacak havasında.

Doktor önermedi ne biliyim. Yedir bol bol deyip durdu. Eşim de kilo nedir yani, zayıf oluversin ne olacak havasında.
Bende pek verme tarafı değilim ama benimde eşim zayıf bu küçük kaldı bugün 4 aylık çocuk çektim 6 kilo beni bezdirdi artık eğer tartildiginda çok fark etmemişse bünyesi yakıyor diye dusunucem.

Bende pek verme tarafı değilim ama benimde eşim zayıf bu küçük kaldı bugün 4 aylık çocuk çektim 6 kilo beni bezdirdi artık eğer tartildiginda çok fark etmemişse bünyesi yakıyor diye dusunucem.
Bünye meselesi bak o da olabilir. İlk kızım bebekken kilosu iyiydi. Şimdi yemek saatleri hep kriz. Bu belki tersi olur diye dalga geçiyoruz :) bir de ablası pek hareketli değildi bu kadar. Bu da bir sebep mi zayıf kalmasına bilemedim

:) Benimde ilk oğlum kilosu falan iyiydi yemek konusuda aynı şekil kriz. Küçük oğlum çok hareketli hiç yerinde durmuyor yavaştan emeklemeyede başladı kucağımizda bile zor durduruyoruz herşeye bakmak istiyor ikinciler bir degisikler:)

Emekleme YÖK ya. Yüzüstü sevmiyor kolları pek kuvvetlenemedi sanırım bu yüzden. Arada kısa kısa koyuyorum yüzüstü yine de.

Ben 100mg levitron kullanıyorum tiroid bezlerim onbir yıl önce alındı sütüm kızıma yetiyotbir sorun yaşamadım ilk zamanlar sadece geç indi

Merhaba benimde sağ gögüsten damla damla geliyor. Çok şey okudum yaptım ama sanırım bir çözümü yok

girlinred doymadigina eminsen mama ver istersen dr onermemis bile ayrica biberon cok etkiliyor denedim bi sure bebegim emmeyi birakiyordu neredeyse. Kasik mamalarida deneyebilirsin ama sen cok guzel tahillar almissin meyvelerle karistirip sık sık verirsen bence sorun olmaz. Dun aksam misafirim vardi benim oglum 7 aylik misafirin bebegi 10 aylik o bebegin beslenmesi cok guzelmis annesi ne versem yiyor emiyorda dedi oyleki gece yatmadan karni iyi doyunce hic uyanmiyormus bile ama cocuklari yan yana koydum hani benim oglan ne tepki verecek diye bi baktim benim oglum o bebegin yaninda kocaman gorundu sanirsin benim oglum 10 aylik ama bizdede ek gida isleri oyle super gitmiyor bunyesiyle alakali yada ailede oyleyse zayiftir benim bu konuda tek takintim ac midir acaba sorusu o yuzden sık sık biseyler yedirmeye emzirmeye calisiyorum sizdede bi sorun yoktur bence

Ben 100mg levitron kullanıyorum tiroid bezlerim onbir yıl önce alındı sütüm kızıma yetiyotbir sorun yaşamadım ilk zamanlar sadece geç indi
İşte ben henüz uygun dozu alıyor muyum net değil ki. İnşallah dediğin gibidir etkilenmez sütüm tek göğüsten de olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…