2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar
benim kizim 6 bucuk aylik oldu dis ciknadi hala ama cok kasiniyor ve uykularimiz iyice düzensizlesti gece sürekli emmek istiyor
Buarada mama sandalyesi arastiriyoruz öneriniz var mi siz ne aldiniz?
Biz şu Şok markete gelen pilsan baby olandan aldık çokta memnunuz. Oğlumda çok sevdi.

Ben yoğurdunu açıp 2 gün veriyorum. Neden bir şey olsun. Dolapta muhafaza ettikten sonra. Olsa bizede olur.

Kızlar benim kızım uykusunda birden ağlıyor geri susuyor acaba rüya mı görüyor diyordum şimdiye kadar ama başka bir sebebi olabilir mi? Sizin bebişlerde böyle bir durum oluyor mu?

Kızlar benim kızım uykusunda birden ağlıyor geri susuyor acaba rüya mı görüyor diyordum şimdiye kadar ama başka bir sebebi olabilir mi? Sizin bebişlerde böyle bir durum oluyor mu?
Benim.oglum bi kac kere agladi uykusunda ama kisa kisa araliklarla bi kac kez yapti 5 dk icinde ruyasindadir diye umursamadim nadirende olsa yapar hala sizde cok mu oluyor bu durum

Benim.oglum bi kac kere agladi uykusunda ama kisa kisa araliklarla bi kac kez yapti 5 dk icinde ruyasindadir diye umursamadim nadirende olsa yapar hala sizde cok mu oluyor bu durum
Neredeyse hergün oluyor bizde canım içli içli 10 saniye ağlayıp susuyor. İçim gidiyor her öyle olduğunda.

Benim kızımda doğduğundan beri alnında göz kapaklarında ve dudağının üsr tarafında kırmızılık var doğum lekesi 5-6 aylık gibi geçer dediler ama 6 buçuk aylık oldu hala geçmedi, böyle birşey bileniniz varmı ne zaman geçer. Bizim gözümüz alışkın farketmiyoruz ama her gören aa lekesi var diyip duruyor çok canım sıkılıyor benimde.

Bence geçer büyüdükçe. Kızım doğduğunda kolunda kırmızı pembe arası çok güzel bir rengi olan kalp şeklinde çıkıntılı bir gülü vardı. Büyüdükçe genişledi ve solarak 3 yada 4 yaşlarındayken kayboldu. Kızım şimdi 12 yaşında ve hiçbir şey kalmadı.

Tamam canm sagol bnde sipariş vereyim inşallah ☺
Ben sipariş verdim yola çıkmış bugün. İnşallah memnun kalırım. Ben irmik, tam buğday unu, tam pirinç unu, tam yulaf unu ve ruşeym aldım. Uyku öncesi karıştırıp yedirmeyi planlıyorum doyurucu olur sanırım

Kızlar bu arada M Musluk Suyu özellikle sen canım, hipotroid rahatsızlığı süt azalmasına yol açar mı bilen var mı? 25 mg euthyrox başladım ama henüz tahlil yaptırıp durumumu görmüş değilim. Bebeğimin kilosu diplerde. Acaba sebep bu olabilir mi? Yeterince süt emmiyor olabilir mi? Tek göğsüm zaten damla damla geliyor, bir taraftan idare ediyorum.. doktor çok takılmıyor kiloya. Mama versem mi diye sordum son gidişimde, kaşık maması ver dedi. Ben zaten tahıl veriyorum yani yapmadığım şey değil. Nolur bana bir fikir verin...

. Burun tıkanıklığı falan yaşıyor mu? Benim kızlarımın da kaşları, göz kapakları, burnu kızarıyor. İkisi de alerjik bünye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…