-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.081
Biz şu Şok markete gelen pilsan baby olandan aldık çokta memnunuz. Oğlumda çok sevdi.Selam kizlar
benim kizim 6 bucuk aylik oldu dis ciknadi hala ama cok kasiniyor ve uykularimiz iyice düzensizlesti gece sürekli emmek istiyor
Buarada mama sandalyesi arastiriyoruz öneriniz var mi siz ne aldiniz?
Ben yoğurdunu açıp 2 gün veriyorum. Neden bir şey olsun. Dolapta muhafaza ettikten sonra. Olsa bizede olur.Arkadaşlar kafama takılan bir şey var: siz bebeğinizin yoğurdunu ve sebze çorbasını her gün taze mi yapıyorsunuz? Dünden kalanı yiyebilirler mi bilgisi olan? Cevap verirken bebiş kaç aylık onu da yazar mısınız...
Evet canım.Merhaba canım birşey sormak istiyordum sen eurofertilde raporlu tedavi görmüştün dimi yanlış mı hatırlıyorum
Benim.oglum bi kac kere agladi uykusunda ama kisa kisa araliklarla bi kac kez yapti 5 dk icinde ruyasindadir diye umursamadim nadirende olsa yapar hala sizde cok mu oluyor bu durumKızlar benim kızım uykusunda birden ağlıyor geri susuyor acaba rüya mı görüyor diyordum şimdiye kadar ama başka bir sebebi olabilir mi? Sizin bebişlerde böyle bir durum oluyor mu?
Neredeyse hergün oluyor bizde canım içli içli 10 saniye ağlayıp susuyor. İçim gidiyor her öyle olduğunda.Benim.oglum bi kac kere agladi uykusunda ama kisa kisa araliklarla bi kac kez yapti 5 dk icinde ruyasindadir diye umursamadim nadirende olsa yapar hala sizde cok mu oluyor bu durum
Oy benim kuzum yaaaa bence bi sorun yoktur canim sanmiyorum olacaginiNeredeyse hergün oluyor bizde canım içli içli 10 saniye ağlayıp susuyor. İçim gidiyor her öyle olduğunda.
Etme annesi :) ona mecbursunEk gidadan nefret ediyorum
Hayırdır ne oldu canım?Ek gidadan nefret ediyorum
Bence geçer büyüdükçe. Kızım doğduğunda kolunda kırmızı pembe arası çok güzel bir rengi olan kalp şeklinde çıkıntılı bir gülü vardı. Büyüdükçe genişledi ve solarak 3 yada 4 yaşlarındayken kayboldu. Kızım şimdi 12 yaşında ve hiçbir şey kalmadı.Benim kızımda doğduğundan beri alnında göz kapaklarında ve dudağının üsr tarafında kırmızılık var doğum lekesi 5-6 aylık gibi geçer dediler ama 6 buçuk aylık oldu hala geçmedi, böyle birşey bileniniz varmı ne zaman geçer. Bizim gözümüz alışkın farketmiyoruz ama her gören aa lekesi var diyip duruyor çok canım sıkılıyor benimde.
Teşekkür ederm canmBen vitmadogalgida dan aldim canim bebek irmigi taneleri daha kucuk
Tamam canm sagol bnde sipariş vereyim inşallah ☺Makarnavitmadan bebek irmiği, tam yulaf unu ve tam buğday unu aldım hepsini de kullanıyorum muhallebilerinde canım. Organik bebek bisküvisi ile de yapıyorum muhallebi
Ben sipariş verdim yola çıkmış bugün. İnşallah memnun kalırım. Ben irmik, tam buğday unu, tam pirinç unu, tam yulaf unu ve ruşeym aldım. Uyku öncesi karıştırıp yedirmeyi planlıyorum doyurucu olur sanırımTamam canm sagol bnde sipariş vereyim inşallah ☺
. Burun tıkanıklığı falan yaşıyor mu? Benim kızlarımın da kaşları, göz kapakları, burnu kızarıyor. İkisi de alerjik bünyeBenim kızımda doğduğundan beri alnında göz kapaklarında ve dudağının üsr tarafında kırmızılık var doğum lekesi 5-6 aylık gibi geçer dediler ama 6 buçuk aylık oldu hala geçmedi, böyle birşey bileniniz varmı ne zaman geçer. Bizim gözümüz alışkın farketmiyoruz ama her gören aa lekesi var diyip duruyor çok canım sıkılıyor benimde.