- 4 Ekim 2012
- 16.230
- 31.657
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.581
Mesaji yazarken benimde aklima o geldi canim simdilik dusunce bakalim cocuklar nasil olursa ona gore yol cizerim oturdugum evdede aldigimiz evdede musait iki odam var olmazsa iki ayri oda yapariz duruma goreAynı oda iyi güzel de Ödev yaparken nasıl olur orası sıkıntı.
Canim keci sutu mu denesen inek sutune karsi olabilirKızlar bebeğimin 3 aylıkken yuzunde yaralar çıktı kakası kanlı mukuslu oldu..süt alerjisi dedi doktor kanda negatif cikti 2 3 hafta diyet yaptım sonra bıraktım bi daha olmamıştı..aptamil ve hipp mama kullandım 4.5 aylikken kısa süreli 1 2 hafta kadar gunde 40 ml kadar...yine kakası normaldi..ek gıdaya başladım yoğurt verdim 4.gün kaka sayısı arttı en son sadece sarı jöle gibi mukus yapmış ve nokta kadar kan vardı.bu süt alerjisi olabilir mi ? Olsa mama verirken niye olmadı...ben anlamıyorum artık yaaa ..
Ama normal mama da inek sütlü değil mi? Mama neden yapmadı anlamadım.Canim keci sutu mu denesen inek sutune karsi olabilir
Benim oğlumda dünden beri kabız oldu yapamıyorCocoChanelmademoiselle senden haber bekliyoruz canım var mı gelişme??? Benimki dün akşam bayağı boşaltım yaptı. Sanırım bitti yani daha yoktur herhalde :) Senin dezavantajın bebeğinin küçük olması. 6 ay bitmeye yaklaşınca kuru kayısı erik püresi bol su falan rahatça veriliyor.
O zaman parti başlasınBenim oğlumda dünden beri kabız oldu yapamıyorilk defadır 2 gündür kaka yapamıyor.
İnşallah canım benim oğlum rezene delisi dün biberonla içirdim biraz bugün denerim dediklerini. Rahatsız görünmüyor bakalım bizimki kaç gün sürecek:) partilere doyamıyoruz kakalar gelince halay çekeriz şuracıktaO zaman parti başlasınşaka bir yana bol su başla ilk olarak, meyve pürelerine zeytinyağı karıştır, karnına saat yönünde daire çizerek masaj yap, tuvalete tutma pozisyonunda tut kucağında gün içinde, dizlerini karnına it... 5 gün sürdü bizimki. İnşallah ogeday çabucak yapar :)
CocoChanelmademoiselle geçmiş olsun. Yaptımı bebiş kakasını ?
canlar,o gün fitili sokamadim cocugum fitili sokunca cok agladi.cani yandi herhalde dedim.çünkü makatinda catlak vardi.geri cikardim cok korktum.o aksam bacaklarini karnina dogru cektim poposuna zeytinyagi ile masaj yaptim ve yapti kakasini.kati kivamli bi kakaydi.cok fena kabiz olmus kizim.dunde aynı sekilde 1 defa yaptiCocoChanelmademoiselle senden haber bekliyoruz canım var mı gelişme??? Benimki dün akşam bayağı boşaltım yaptı. Sanırım bitti yani daha yoktur herhalde :) Senin dezavantajın bebeğinin küçük olması. 6 ay bitmeye yaklaşınca kuru kayısı erik püresi bol su falan rahatça veriliyor.
3 yas 4 aylik kuzumMinik kuzular canım büyük kuzu kaç yaşındaydı seninn
Sadece okuma canim katilabilirsinde gule gule buyut insallahHamileliğimden beri sessizce okuyup takip ederim grubu. Bi mesaj atma denemesi yapayım dedim. Bu kim nerden çıktı diyebilirsiniz . Belki arada katılırım sohbetlere.Oğlum var 26 temmuz doğumlu. Bu grubu okumadan günüm geçmiyor desem yeridir. İyi geceler şimdilik.
O zaman yazışmalara da katılın tanıyalım sizi, faydalanalım birbirimizin bilgilerinden :)) her zaman bekleriz...Hamileliğimden beri sessizce okuyup takip ederim grubu. Bi mesaj atma denemesi yapayım dedim. Bu kim nerden çıktı diyebilirsiniz . Belki arada katılırım sohbetlere.Oğlum var 26 temmuz doğumlu. Bu grubu okumadan günüm geçmiyor desem yeridir. İyi geceler şimdilik.
Havayı nemlendir canım mümkün mertebe. Bir de doğru mu bilmiyorum ama ben ıhlamur vermiştim kızıma 6 aylık olmamıştı daha. Bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı sadece çiçek ıhlamur. İnternette görmüştüm de öyle vermiştimKızlar bebeğim dünden beri çok oksuruyor doktor a gideceğiz bugün .evin içinde nasıl hasta olduk anlamadım. Bende de öksürük var boğazım gicikliyo. Ne iyi gelir bu öksürüğe o oksurdukce benim ciğerim parcalaniyo
Bizede buhar verdiler canim oksuruk icin cok kotuyse mutlaka gotur dra bide prospan adinda bitkusel oksuruk surubu vermisti drKızlar bebeğim dünden beri çok oksuruyor doktor a gideceğiz bugün .evin içinde nasıl hasta olduk anlamadım. Bende de öksürük var boğazım gicikliyo. Ne iyi gelir bu öksürüğe o oksurdukce benim ciğerim parcalaniyo
Geçmiş olsun hocamYaza kadar ücretsiz izin almış bir öğretmenim. 3 çocuğum var ve şu an bebeğim de dahil 3 ü de ateşli hasta.büyükler okuldan eve taşıdılar mikrobu. Evde tek sağlam anne. Babamız bile hasta.
Bizde de aynı durum balgamda var burun akıntısı da gece zor uyuyor ağrı kesici buhar burnunu da açık tutuyorum elmayı kaynattim suyundan icirdim biraz öksürüğe iyi geliyormuş bide zeytinyağında karabiberi ısıtıp gogusune ve sirtina masaj yaptım sıcak bez koydum bunları yapıyorum benKızlar bebeğim dünden beri çok oksuruyor doktor a gideceğiz bugün .evin içinde nasıl hasta olduk anlamadım. Bende de öksürük var boğazım gicikliyo. Ne iyi gelir bu öksürüğe o oksurdukce benim ciğerim parcalaniyo