- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.601
Kizlar aranizda bebe biskuvisi kullanan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ama yapicam inşallah emir bı düzelsin mamayı içmiyor belki bebe bisküvisi katarsam icerKizlar aranizda bebe biskuvisi kullanan var mi
canım kızımda alerjik o yüzden hep takip ediyorum yazılanları kan gördüm bende nokta nokta inek sütü alerjisi dedi dr başka besinlerede alerjisi olabilir dedi çocuk alerjiye gidin dedi pazartesi gideceğiz kızım 4 aylık olacak 40 günlükten beri sut ürünleri yemiyorum yumurta tahin susam balık bunlarada olduğunu düşünüyorum deneye deneye anlamak en sagliklisiymis kan çok görmüyorum ama huzursuz mukuslu kaka yapıyor bazen yeşil renkte pisik oluyor sık sıkAma normal mama da inek sütlü değil mi? Mama neden yapmadı anlamadım.
Evde mi yapacaksin canim ben princ ununa basladim gunde iki kere veriyorumYok ama yapicam inşallah emir bı düzelsin mamayı içmiyor belki bebe bisküvisi katarsam icer
Evet internette bı sürü tarif var daha pirinç ununa gecmedim hipp in kaşık mamasıni veriyorum bide Bebelac 1 numara mama ama icmiyor biberonla kasiklada ağzından geri çıkartıyor napicam bilmiyorumEvde mi yapacaksin canim ben princ ununa basladim gunde iki kere veriyorum
Biberon ne kullaniyosun canim benim oglumda biberonu almiyordu evdeki su biberonuyla icerse alayim diyordum ama aventi aldim onu kabul etti. Mamaya bulasmka istemiyorum acikcasi ya kabiz oluyor ya baska bisey o yizden princ unu ile gideyim dedim.buyuktede oyle yapmistim biskuvilere bende bakayimEvet internette bı sürü tarif var daha pirinç ununa gecmedim hipp in kaşık mamasıni veriyorum bide Bebelac 1 numara mama ama icmiyor biberonla kasiklada ağzından geri çıkartıyor napicam bilmiyorum
Benim kizimda ayni sekilde.susam tahin et hatta esmer bulgura bile alerjisi var kakasinda kan oluyo kafasi kizariyo flaancanım kızımda alerjik o yüzden hep takip ediyorum yazılanları kan gördüm bende nokta nokta inek sütü alerjisi dedi dr başka besinlerede alerjisi olabilir dedi çocuk alerjiye gidin dedi pazartesi gideceğiz kızım 4 aylık olacak 40 günlükten beri sut ürünleri yemiyorum yumurta tahin susam balık bunlarada olduğunu düşünüyorum deneye deneye anlamak en sagliklisiymis kan çok görmüyorum ama huzursuz mukuslu kaka yapıyor bazen yeşil renkte pisik oluyor sık sık
Canim butun biberonlari denemis biri olarak en guzeli lansinoh benceBiberon ne kullaniyosun canim benim oglumda biberonu almiyordu evdeki su biberonuyla icerse alayim diyordum ama aventi aldim onu kabul etti. Mamaya bulasmka istemiyorum acikcasi ya kabiz oluyor ya baska bisey o yizden princ unu ile gideyim dedim.buyuktede oyle yapmistim biskuvilere bende bakayim
Almadi kuzum onuda almadi en son evde avent vardi ona baslik aldimCanim butun biberonlari denemis biri olarak en guzeli lansinoh bence
ne kararlık bebeğin canım ben emziriyorum sutumde var ama kilo alimi az 5700 kg 4 aylık sanırım kilo aliminida etkiliyor sizin gelişimi nasıl dr gittinizmiBenim kizimda ayni sekilde.susam tahin et hatta esmer bulgura bile alerjisi var kakasinda kan oluyo kafasi kizariyo flaan
Bende mama vermek istemezdim sadece 100 gr alınca mecbur kaldım biberonda küçük almıştım doğumda lazım olursa diye tekrar alamadım dışarı çıkarsam bakacam bıBiberon ne kullaniyosun canim benim oglumda biberonu almiyordu evdeki su biberonuyla icerse alayim diyordum ama aventi aldim onu kabul etti. Mamaya bulasmka istemiyorum acikcasi ya kabiz oluyor ya baska bisey o yizden princ unu ile gideyim dedim.buyuktede oyle yapmistim biskuvilere bende bakayim
Benim bebegim de 3 ay 20 gün oldu ve kilosu 5 400 az kilo aliyone kararlık bebeğin canım ben emziriyorum sutumde var ama kilo alimi az 5700 kg 4 aylık sanırım kilo aliminida etkiliyor sizin gelişimi nasıl dr gittinizmi
Olabilir.daha inçe örtü deneyin. Benim kız da ne yese kabız oluyor. Ek gıdayı düzene sokamadım bir türlüSelam kızlar, uzun zamandır girmedim buraya bir şey yazmadım. Herkes iyidir umarım. Biz 5,5 aylık olduk. Ek gıdaya başladık. Önce patates yoğurt ile başladım ama kabız oldu. İkisinde kestim şimdi kabak ve yoğurt veriyorum kabagın içine biraz armut püresi ekliyorum. Sevdi yiyor. BUnun dışında burnu emerken hep tıkalı. Özellikle geceleri. Serum fizyolojik ile yıkıuorum ama kar etmiyor. Birde uyurken üstünü açıyorum mesela anında uykuya geçiyor. Acaba fazla mı geliyor üstüne örttüklerim
Ben şarkılar söylüyorum masal okuyorum. Kartları gösteriyorum anlata anlata bayılıyor. Fışfış kayıkçı yapıyoruz ona kıkır kıkır gülüyor. Çocuk şarkılarını söyleyincede çok mutlu oluyor ama yüz ve el ifadeleri ileKıxlar bebişlerke nasıl oynuyorsunuz neler yapıyorsunuz
Yaptığının içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy iyi geliyo canım.Olabilir.daha inçe örtü deneyin. Benim kız da ne yese kabız oluyor. Ek gıdayı düzene sokamadım bir türlü
Yaptım canım yaa. Pek fark etmedi. Ben de cesaretsizleşip kesiyorum ek gıdayı. Zaten kilosu az...Yaptığının içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy iyi geliyo canım.
Kaç aylık kaç kilo. Kabak verdin mi? Meyve verme. Sebze iyi geliyor.Yaptım canım yaa. Pek fark etmedi. Ben de cesaretsizleşip kesiyorum ek gıdayı. Zaten kilosu az...
Senin bebis cok kucuktu canim mecbur vereceksin ben yirmilik disimi cektirdim azaldi sutum normal su biberonlari var ya minik ben onunla deneyeyimde sonra alirim dedim onu hic emmedi ama aventi bi denemede tuttuBende mama vermek istemezdim sadece 100 gr alınca mecbur kaldım biberonda küçük almıştım doğumda lazım olursa diye tekrar alamadım dışarı çıkarsam bakacam bı