2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya evet resmen vücuttum ikiye bölünmüş gibi hissediyorum benim hem tenim beyaz hem yaralarım geç iğleşiyır şekerden dolayı bazen renkle açılıyor sonra tekrar koyulaşıyor dikiş yerleri bide bebek kuruda kaldığı için kesik fazla kuzenleriminki küçüçük onlarınkine bakıyorum

Yok kuzum erimesi gerekmiyor ama diger fitillere gore gayet yumusak zaten formu kiz getir bebebgi ben yaparim sende korktun bebek zaten poposunu kapatiyordur catlak var cunku

Bebeğini yan çevir, makatının kenarından başparmağınla arala. Ben de fitil kullanmıştım ilk bebeğime, kayıp gidiyor olması lazım
kizlar fitil işi olmadi,hatta bebegim cok agladi.keske koymasaydim fitili,sanirim catlagini daha cok derinlestirdi.bi kac saat sonra poposunu zeytinyagiyla masaj yaptim.bacaklarini karnina dogru cektim bastirdim biraz oyle tuttum.her yapisimda 20 saniye falan tuttum.bi kac kez tekrarladim sonra beebgim kakasini yapmaya basladi.yazık yavrumun kakasi sertlesmis ikina ikina yapti.kati kivamliydi.mamadan dolayi sanirim yemyesil ve kötü kokuluydu.mahvoldu cocugum ya

Merhaba canim,hergun yapmasi daha guzel bence.en azindan kabiz olmuyor bebişin.ben bi kac gündür veriyordum.bebegimi cok fena kabiz etti.ayrica dün zorla kakasini yapti.tıpkı dedigin gibi kina yeşili resmen.ve cok kötü kokuyordu kakasi.ne bicim mama anlamadim.internette yorumlara baktim.bu mamayi yiyen bebislerin anneleri hep ayni şikayetleri yaziyor.aşırı derecede moralim bozuldu.hep boyle mi devam edicek bilmiyorum.mamayi vermeye korkuyorum artik.senin bebiste de kabizlik oldu mu? Veya kakasi biraz kati kivamli mi?

Canım mesajını okumamla ağlamam bir oldu çok yoruldum ben artık, mamayla olan tüm zorluklarimda anne sutu veremedigim icin daha çok ağlıyorum, mama reddi oldugu için Dr alerji den suphelendi denememiz için neocate mama verdi önceye gore içmesi duzeldi, gazı azaldi, ama kakası çok degisik kabızlik yapmadı bize, ama önceden diğer mamalarda bile mukus yoktu bizde, şimdiki kakası çok mukuslu, civik garip bişey, bu mamayla mukus olması normal mi, alerji var mı yok mu bilmiyorum ama ben çok bunaldim ve bebegim icin çok üzülüyorum

Canim benim,seni cok iyi anlıyorum.bak benim bebegimde coklu gida alerjisi var.ne kadar diyet yapsam da sütümu icince bebegim kipkirmizi oluyor.kanli kaka yapiyor ishal oluyor falan.mecburen mama vermek zorunda kaliyorum.kabiz oldu ve dün fitil koydum.o kadar agladi ki dayanamadim fitili cikarttim.onunla birlikte bende agladim.cani cok yaniyodu belliydi.devamli ikiniyordu cok zor yapti kakasini.hicbirsry yiyemedim üzüntüden.aç yattim.sana üzülme desem de üzülüyor insan kendimden biliyorum.insallah düzelir hersey.güçlü durmak zorundayiz bebislerimiz icin.sıkma canını suan nolursun

Uzuldum kuzum ya ben o fitili begenmistim hatta diger fitillere gore yumusak oldugu icin birde bebegi cise tutar gibi de tut bi daha olursa dr bize oyle soylemisti fitil olmuyorsa kulak pamuguyla zeytinyagi yap sende alternatif olarak

Zamanla dahada siliklesir canim o iz ama bazi insanlarda oldugu gibi kipkirmizi kaliyor uzulme talha saglikla dogdu ya oda olsun annesi bikini giyiyorsan zaten altinda kalir kuzum

Uzuldum kuzum ya ben o fitili begenmistim hatta diger fitillere gore yumusak oldugu icin birde bebegi cise tutar gibi de tut bi daha olursa dr bize oyle soylemisti fitil olmuyorsa kulak pamuguyla zeytinyagi yap sende alternatif olarak
Tamam canim,dun aksam mamadan sonra fazlaca su verdim.mamanin icine zeytinyagi da kattim.sabah yine yapti ama zor yapti tabi yine.ne zor isler rabbim yardim etsin kuzuma

Tamam canim,dun aksam mamadan sonra fazlaca su verdim.mamanin icine zeytinyagi da kattim.sabah yine yapti ama zor yapti tabi yine.ne zor isler rabbim yardim etsin kuzuma
Mama alan bebeklerde sık oluyor sanirim bu benim buyuk oglum 4. Aya kadar kendisi yapmadi kakasini hep ben yaptirdim sabundu kulak pamuguydu lavmandi derken bi dra goturdum poposu catlak dedi krem ve surup verdi ama 4. Aydan sonra rahatlar yapar dedi o ilaclar biraz rahatlatti ve sonra cidden kendi yapmaya basladi bu yuzden bu bebegimde anne sutude anne sutu diye kendimi paraladim inan ki gece gunduz yemekle gectiki sut olsun diye rabbim yardimciniz olsun kuzum ben seni anliyorum

Üç bucuk aylik canim demire dorduncu ayda başlayacagiz demişti
Benim bebisde 3 bucuk aylik.canim sen bu kaka resmini doktora bi goster bence.benim kiziminki boyle degildi.kina yesili sadece.korkulacak birsey yoktur ama merak etme.her bunye bir degilki

Amiin canim rabbim yardimcimiz olsun gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…