2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vedidgim sadece neocate mama sebebi ne olabilirki Dr a gitmekten de yoruldum artık
Inan ki bende bilmiyorum canim neden boyle oluyo.birde doktor bana sindirimi kolay bi mama diyo neocate icin.inan bebegim aptamil yerken cok rahat kaka yapiodu hersey cok iyiydi.nerden cikto bu sut alerjisi bilmiyorum.rabbim beterinden korusun tabi.istersen doktor degistir baska bi doktora daha sor

Canım kaç Dr a gittik inan, ilcedeyiz hep ile özele gittik,eşim ailem bişey desem pimpirik yapma bu kadar diyorlar çünkü her doktora gittiğimizde bir sonuç almadan eve donuyoruz, persembe devlet hastanesine randevu aldım simdi, sizin kilonuz nasıl?

Bizde tam 3 bucuk ayligiz kilomuz 5 400 canim.20 gunde 100 gr almis yavrum.sut alerjisinden dolayi.kakada kan ishal falanda vardi tabi.o yuzden bu neocate mamaya baslayalim dedi doktor senin bebis kac kilo

Bizde tam 3 bucuk ayligiz kilomuz 5 400 canim.20 gunde 100 gr almis yavrum.sut alerjisinden dolayi.kakada kan ishal falanda vardi tabi.o yuzden bu neocate mamaya baslayalim dedi doktor senin bebis kac kilo
Bu kadar mı ayni oluruz ya :) bizimde kilomuz 5400, canim birde sen cocuk doktoruna mi yoksa alerji uzmanına mi gittin, ben birde alerji uzmanina gidelim istiyorum

Off zor süreçç yaa
peki bebişleri şimdiyanınızda mı yatırıyorsunuz odasında mi
Yanimizda hala kuzum tasiniriz diye oda yapmamistim simdide sallantida tasinmak ama ayirmam lazim artik odayi esimin ilaclari var bos odalarda onlari bosaltip baharda buyugu ayiricam kucuk icin de memeyi birakinca artik

Yanimizda hala kuzum tasiniriz diye oda yapmamistim simdide sallantida tasinmak ama ayirmam lazim artik odayi esimin ilaclari var bos odalarda onlari bosaltip baharda buyugu ayiricam kucuk icin de memeyi birakinca artik
Sahi evet unutmuşum sizin ev durumunuz vardı. Eşin bence bü depo tutsun canım allhbkorusun bebişler ayaklandıkça ilaç va risk hep

Sahi evet unutmuşum sizin ev durumunuz vardı. Eşin bence bü depo tutsun canım allhbkorusun bebişler ayaklandıkça ilaç va risk hep
Kapilari kilitli canim her zaman azaldi zaten goturuyor surekli iki odada var birini bosaltsam en azindan yeterdi ikisi ayni odada olsun istiyorum zaten

Bu kadar mı ayni oluruz ya :) bizimde kilomuz 5400, canim birde sen cocuk doktoruna mi yoksa alerji uzmanına mi gittin, ben birde alerji uzmanina gidelim istiyorum
Cocuk doktoruna gittim canim, burda alerji doktoru var midir bilmiyorum, kucuk bi sehir.hic zannetmiyorum.sayili hastane var zaten.olsaydi haberim olurdu ama maalesef

Kapilari kilitli canim her zaman azaldi zaten goturuyor surekli iki odada var birini bosaltsam en azindan yeterdi ikisi ayni odada olsun istiyorum zaten
Bence de ya iki kardeşin aynı odada olması kadar gğzel bişey yok bence. Benim abimler hatırlıyorum evlenene kadar aynı odada yattılar . Çokk öok gğzel birşey bence

Bence de ya iki kardeşin aynı odada olması kadar gğzel bişey yok bence. Benim abimler hatırlıyorum evlenene kadar aynı odada yattılar . Çokk öok gğzel birşey bence
Evet canim cunsiyet farki olmayinca en guzeli birde takim olsun ikisinin odasi istedim birde daha bekleyip ikisine birlikte yapicam odayi tabi ilerleyen zamanlarda ayri oda istemezlerse

Kızlar bebeğimin 3 aylıkken yuzunde yaralar çıktı kakası kanlı mukuslu oldu..süt alerjisi dedi doktor kanda negatif cikti 2 3 hafta diyet yaptım sonra bıraktım bi daha olmamıştı..aptamil ve hipp mama kullandım 4.5 aylikken kısa süreli 1 2 hafta kadar gunde 40 ml kadar...yine kakası normaldi..ek gıdaya başladım yoğurt verdim 4.gün kaka sayısı arttı en son sadece sarı jöle gibi mukus yapmış ve nokta kadar kan vardı.bu süt alerjisi olabilir mi ? Olsa mama verirken niye olmadı...ben anlamıyorum artık yaaa ..

Evet alerji canim dr una soyle mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…