2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızım 139 günlük . Bugün farkettim sağ bacağı sola göre daha kalin diz hizasi. Niye olabilir ki sağda bogum var solda yok tedirgin oldum simdi

Oy masallah subhanallah yerim ben bunu masallah canim boyu uzun mu biraz?fotoya bakinca sanki 6 aylik degilde 1 yasinda falanmis gibi görünüyor.6 aylik olunca bu kadar büyüyor demekki bebekler ay hadi kaldi 2.5 ay

Oy masallah subhanallah yerim ben bunu masallah canim boyu uzun mu biraz?fotoya bakinca sanki 6 aylik degilde 1 yasinda falanmis gibi görünüyor.6 aylik olunca bu kadar büyüyor demekki bebekler ay hadi kaldi 2.5 ay
Uzun boylu canım ince uzun benim oğluşum :) geçer bi bakmışsın yürüyor valla kıyafet yetiştiremiyoruz hızla büyüyor maşallah. 4 aylıkken 63 cm di şimdi bilmiyorum ama uzun boylu

Ay maşallah sana. Sarı oğlumuz ne kadar büyümüş ne yakışıklı olmuşş. Ttt Allah kem gözden korusun seni

Ay maşallah sana. Sarı oğlumuz ne kadar büyümüş ne yakışıklı olmuşş. Ttt Allah kem gözden korusun seni
Büyüdü teyzesii dünden beridir yuvarlanıyor sadece dönebiliyordu dünden beri bikaç kere yuvarlanıyor artık başından ayrılamıyorum. Kardeşi nasıl bakim? Oda büyümüştür şimdi

Benim oluşum bugün baba dedi.bez değiştiren gece uyumayan ben ama oğlan baba diyor
Dur kız üzülme baba dememiştir o :) bebekler ilk ma ma büü ba baa yapıyolar ya onlardır :))) amaaa sen genede babasına baba diyor babasını istiyor deyip dinlenmek istediğinde ver babasına:) ay çok fenayız

Büyüdü teyzesii dünden beridir yuvarlanıyor sadece dönebiliyordu dünden beri bikaç kere yuvarlanıyor artık başından ayrılamıyorum. Kardeşi nasıl bakim? Oda büyümüştür şimdi
İyi canım, 66 cm, 7600 gr olduk. Yeni yeni yüzüstü koyunca geriye atıyor kendini ama yuvarlanmıyor. Çok güler yüzlü, kimseyi yabancılamıyor herkese kucak açıyor, gülücükler saçıyor kuzum.

Dur kız üzülme baba dememiştir o :) bebekler ilk ma ma büü ba baa yapıyolar ya onlardır :))) amaaa sen genede babasına baba diyor babasını istiyor deyip dinlenmek istediğinde ver babasına:) ay çok fenayız
Kirmizi pabuc , bizimki de ba baa , abaa demeye başladı. Anında babayımı istiyorsun oğlum, ablayımı çağırıyorsun diyerek onlara satıyorum. İtiraf ediyorum oynarken gizliden kendim öğretiyorum ba-ba, ab-la diye tekrarlıyorum. Nasılsa en geç 1 sene sonra anne diye ciyaklayacak sürekli bırakalım biraz baba baksın dimii evet evet fenayızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…