2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cok cabaladim uzuldum biseyi mi var diye cok agirda olsa artik biraz kipirdanmalar var ama yine de aydaslari gibi degil tabiki dra sormus muydun canim sen. Ben 2 dra goturdum kuzenimin eside pediatrist o daha bi ayrintili inceledi vakitte gecirdi bizimle bi sorun yok bence dedi ama kafami yaktim yani biseyi mi var diye
Ben götürmedim canım genel kontrol yapıldı ay ay o kadar..ben bi sorun olduğunu sanmıyorum..eşim çok sakin bi bebekmiş agulamamış pek hatta gulmezmis.. 10 aylikken kosuyomus cok erken konuşmuş.cümleler kuruyomus..bende 1 yasimdan sonra sakinmisim cok.biraktığım yerde kalırdın diyo annem 14 aylikken yuruyup gec konusmusum 2 yasina kadar nerdeyse hic gulmemisim...sakin de olsa bebek konusma yurume gibi becerilerin farki olabiliyo demekki..cok takmadim.:)

Iyiyim canim sukur iyi ama sanirim dis agrisi var sanirim gece yarim saatte bir aglayarak uyandi birakip gittin cok uzuldum valla senin yerin bende baska :)senin bebis nasil kizin nasil
İyiler canım şükür. Diş krizi bizde de var , kıyafetlerinin yakası, tişortlerinin eteği hep salya, kemiriyor. Arka dişi çıtladı hafiften şimdi öndeki şişti. Tersten gidiyor çocuk.
Kizzzz hosgeldin sen bebis nasil senin gelecegini bildik ondan sahiplenmedikkkk
Hoşbuldum canım. Dimii ))) Oğluşlar nasıllar? Birbirleriyle araları nasıl? Benim kızlar maymun ettiler çocuğu kime bakacağını şaşırdı yavrucak. Hırpalana hırpalana arsız olacak korkum

İyiler canım şükür. Diş krizi bizde de var , kıyafetlerinin yakası, tişortlerinin eteği hep salya, kemiriyor. Arka dişi çıtladı hafiften şimdi öndeki şişti. Tersten gidiyor çocuk.

Hoşbuldum canım. Dimii ))) Oğluşlar nasıllar? Birbirleriyle araları nasıl? Benim kızlar maymun ettiler çocuğu kime bakacağını şaşırdı yavrucak. Hırpalana hırpalana arsız olacak korkum
Simdilik iyi gibi biz seviyoruz diye oda seviyor bakalim. Kizlar bebek delisi olur her zaman zaten bi tanede bende olsa elime dusmezdi herhalde.

Ayy ben anlamiyorum ya herseyi kemiriyor buda

Ben götürmedim canım genel kontrol yapıldı ay ay o kadar..ben bi sorun olduğunu sanmıyorum..eşim çok sakin bi bebekmiş agulamamış pek hatta gulmezmis.. 10 aylikken kosuyomus cok erken konuşmuş.cümleler kuruyomus..bende 1 yasimdan sonra sakinmisim cok.biraktığım yerde kalırdın diyo annem 14 aylikken yuruyup gec konusmusum 2 yasina kadar nerdeyse hic gulmemisim...sakin de olsa bebek konusma yurume gibi becerilerin farki olabiliyo demekki..cok takmadim.:)
Ben de oylesymisim simdi annem dedi ama hafta ici cocuk norolojisine goturucem

Sağol canımm. Özledim sizi ne yapayım. Ara sıra halinizi hatırınızı, bebişlerinizi sorarım :KK15:
Biz iyiyiz şükür ek gıdaya başladık yeni. Bide uyku sorunumuz var memesiz uyumuyor yatağa koydupum gibi uyanıyor. Uyku eğitimi araştırmasındayım. 5 aylık oldukn. Siz ne alemsinizz paşa me yapıyor kızlarr nasıll

Ohh afiyet olsun. Bol bol süt olsun :KK15:
hoşgeldin canim benim❤❤ sagolasin :KK36:

İyi şükür canım ek gıdaya başladık sakin uyumlu bir bebek benim oğluşum maşallah. 2 hafta sonra 6 ayını bitiriyor benim yavrum. Siz nasılsınız nasıl gidiyor?
oy masallah oglusuna,sen büyütmussun baya canim,darisi bana insallah.daha bizde 3.5 ayligiz.bu zaman gecmek bilmiyor ya:spor:6 aylik olunca yanimiza yatirabilecek kadar buyuyo mu bebis canim?ona sarilarak uyumayi,sabah gözümü acar acmaz kokusuyla uyanmayi o kadar cok istiyorum ki:anne:

hoşgeldin canim benim❤❤ sagolasin :KK36:

oy masallah oglusuna,sen büyütmussun baya canim,darisi bana insallah.daha bizde 3.5 ayligiz.bu zaman gecmek bilmiyor ya:spor:6 aylik olunca yanimiza yatirabilecek kadar buyuyo mu bebis canim?ona sarilarak uyumayi,sabah gözümü acar acmaz kokusuyla uyanmayi o kadar cok istiyorum ki:anne:
Valla canım ben ilk günden beri yanımdan ayırmadım oğluşuma sarılarak uyudum koklaya koklayaa. Evet büyüdü valla sabahları sesler çıkararak annesinin yuzunu okşayarak uyandırıyor öyle mutlu oluyorumki iyiki varlar iyiki doğmuşlar.
BD650BB1-0D23-4ACE-B43D-F48B8703D6AE.jpeg İşte benim aslan oğlum teyzesi koca adam olmuş deilmi bal kaymağım :anne::KK200::nazar:

X