- 17 Eylül 2018
- 240
- 134
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.121
Benim kızım da uykusundan uyanmaya başladığı zaman yapıyor, yani toplamda 15 dk bile uyusa son 2-3 dk bu şekilde yapıyor en son kalkıp alıyorumUykusu olduğu zaman uykuya dalarken yapıyor çoğu zaman sanırım o yüzden çözmüş değiliz biz de:)))
Sağlık ocağında dört ay bitince al bu Demir damlası kullan dediler. Kızım bağırıyor evet ama öyle çok yüksek sesli sayılmazKızlar benim bebeğimde 4.5 oldu. Geçmiş sayfaları okudum da bu demir ilacı ile ilgili kafa birşey takıldı. Size direk 4.aylik olunca baslayinmi denildi. Yanı emziriyor olmak mama vermek bundan bir etken teşkil ediyormu?.
Ben yurtdisindayimda doctorum hiç bahsetmedi böyle şeylerden,.
Of ya hep tr ile farklılıklar oluyor benim kafam karışıyor.
Bu arada benimde 4.ay girdikten sonra kizimda değişiklikler oldu, baya baya çığlık atıyor, sizin yorumlarda hiç denk gelmedim. Bebeği yüksek sesten çığlık atan varmi? Ağlama değil, keyiften yada birşey isterken atıyor
Bu kaç gündür güneşli hava çok güzel :)Soğuk değil mi oralar yaa iyi çıkıyorsun dışarı :)
:) sanırım bu aydaki çözemediğimiz yeni davranış bu olsa gerek..Benim kızım da uykusundan uyanmaya başladığı zaman yapıyor, yani toplamda 15 dk bile uyusa son 2-3 dk bu şekilde yapıyor en son kalkıp alıyorum
Bende yurtdışında yaşıyorum benim kızım üç buçuk aylık oldu. 3. Ayında başlattılar Türkiye’de doktora götürdüm neden bu kadar geç başlatılıyor orda dedi.Abidec diye bir d-vitamini damla değil 3 ml veriyorumKızlar benim bebeğimde 4.5 oldu. Geçmiş sayfaları okudum da bu demir ilacı ile ilgili kafa birşey takıldı. Size direk 4.aylik olunca baslayinmi denildi. Yanı emziriyor olmak mama vermek bundan bir etken teşkil ediyormu?.
Bu arada benimde 4.ay girdikten sonra kizimda değişiklikler oldu, baya baya çığlık atıyor, sizin yorumlarda hiç denk gelmedim. Bebeği yüksek sesten çığlık atan varmi? Ağlama değil, keyiften yada birşey isterken atıyor
Benim kızım da çok çığlık atıyor 4 ay 9 günlük şuan ve yaklaşık iki haftadır çığlık atıyor bazen apartmandakiler şikayete gelecek kesin diyorum:) ağlamasından değil aynen benimki de keyiften ve normal zamanlarda yapıyor :) kızlar da böyle galiba :)))Kızlar benim bebeğimde 4.5 oldu. Geçmiş sayfaları okudum da bu demir ilacı ile ilgili kafa birşey takıldı. Size direk 4.aylik olunca baslayinmi denildi. Yanı emziriyor olmak mama vermek bundan bir etken teşkil ediyormu?.
Aynen aynen :)):) sanırım bu aydaki çözemediğimiz yeni davranış bu olsa gerek..
Bende de var canim mama da kullaniyorum ben doktor baska mam verdi o cok kotu kokuyor icmedi bosuna diyet yapiyom bndeMerhaba arkadaşlar
Aranız da bebeginde inek sütü ve yada gıda alerjisi olan var mi kızım 3 aylık bizde var kafayı yemek üzereyim diyet yaptığım halde huzursuz
Oyy kıyamam kuzuya. Dışkıda kan falan var mı peki canım?Eki Görüntüle 2219169 kizlar yanagimiz boyle oluyor bizim
Sağlık ocağında dört ay bitince al bu Demir damlası kullan dediler. Kızım bağırıyor evet ama öyle çok yüksek sesli sayılmaz
Bende yurtdışında yaşıyorum benim kızım üç buçuk aylık oldu. 3. Ayında başlattılar Türkiye’de doktora götürdüm neden bu kadar geç başlatılıyor orda dedi.Abidec diye bir d-vitamini damla değil 3 ml veriyorum
Benim kızım da çok çığlık atıyor 4 ay 9 günlük şuan ve yaklaşık iki haftadır çığlık atıyor bazen apartmandakiler şikayete gelecek kesin diyorum:) ağlamasından değil aynen benimki de keyiften ve normal zamanlarda yapıyor :) kızlar da böyle galiba :)))
Aynen aynen :))
Sanmıyorum kilodan bağımsız bir konu benceOf ya randevu talep edeyim sorayım tekrar. Acaba kilosu baya iyi benim kızın ondan olabilirmi?
Ay sorma komşular gelecek diye korkuyorum) böyle bir tiz ses olamaz
Çocuklarda bu gıda alerjisine tekabül ediyor genelde çok çikolata, yumurta, domates yemek gibi ama bebelerde nasıldır bilemedimEki Görüntüle 2219169 kizlar yanagimiz boyle oluyor bizim
Yok canim ya doktora goturdum mamayi degistirdi bana diyet verdi ama mamayi yiyemedi cok kotu kokuyorOyy kıyamam kuzuya. Dışkıda kan falan var mı peki canım?
Tamam işte mama alerji yapmış. Ben bilmiyordum mama yediğiinniYok canim ya doktora goturdum mamayi degistirdi bana diyet verdi ama mamayi yiyemedi cok kotu kokuyor
Kaç kiloOf ya randevu talep edeyim sorayım tekrar. Acaba kilosu baya iyi benim kızın ondan olabilirmi?
Ay sorma komşular gelecek diye korkuyorum) böyle bir tiz ses olamaz
Canım o mantık ile sormadım :) polar terlerme yapar mı aslında sorum buydu. İyi kötü evlerimiz ısınıyorKışın polar, yazın pamuklu :)