2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ben de sizinle aynı durumdayım. Bu bilgiler heryerde var. Biyokimya alanında doktora yapıyor da birebir incelemiş mi yani d3 vitaminini? Belki o da duyduğunu anlatıyordur

Evet ben de sizinle aynı durumdayım. Bu bilgiler heryerde var. Biyokimya alanında doktora yapıyor da birebir incelemiş mi yani d3 vitaminini? Belki o da duyduğunu anlatıyordur
içerisindeki etken maddeyi söyledi bu kansorejen madde raf ömrünün uzaması için dedi kendi çocuklarına sağlık ocağının verdiklerini kullanmamış özel olarak eczaneden almış

içerisindeki etken maddeyi söyledi bu kansorejen madde raf ömrünün uzaması için dedi kendi çocuklarına sağlık ocağının verdiklerini kullanmamış özel olarak eczaneden almış
Eczaneden alınanlara raf ömrünü uzatmak İçin ne konulmuş peki?

Aynen canım birde yılbaşı yaklaştı heryer süslü püslü oğluşu çıkarıyorum gezmelere yorulunca daha güzel uykusunu alıyor 2 gün sonra 5 ayımız bitiyor büyüdükçe hareketleniyorlar oğlum artık telefonu elime aldığım anda eli durmuyo ekranı kaydırıp duruyo minnacık parmaklarıyla yazamıyorum bende bakıp çıkıyorum:))

Bu konular burda geçmişti sanırım canım. . Dr vitamini olarak wellcare 400 alabilirsin yada ocean 400..biz ocean kullanıyoruz..

Soğuk değil mi oralar yaa iyi çıkıyorsun dışarı :)

Gunaydin canim yeni mi duydun konustugumuzu hatirliyorum bende netten aldim

Bu konular burda geçmişti sanırım canım. . Dr vitamini olarak wellcare 400 alabilirsin yada ocean 400..biz ocean kullanıyoruz..Eki Görüntüle 2218311 Eki Görüntüle 2218310

Gunaydin canim yeni mi duydun konustugumuzu hatirliyorum bende netten aldim
ben yeni duydum arkadaşlar burayı aktif kullanmıyordum görmedim yani çok üzüldüm bilsem en başından beri evime bile sokmazdım

Canim sana bi tavsiye degisiklik yapmak istersen mama degistirirken hemen bir digerine gecme aldigin mamayi gunde bi kac kez ve sonra eski mamayi ver yavas yavas alistirarak gecir yeni mamaya
Canim hangi mamayı alip denesem bilmiyorum yine kabız olursa diyorum, yine stresli bir gece gecirdim en son gece 11 de bir 80 CC içti, gece iki kez uyandi zorla birinde 20 CC birinden 30 CC gibi birşey icti inanır mısin öğlen saat 12 ye kadar hiç bişey içmedi kac kere mama yapıp doktuk, annem geldi sabah o da içirmeye caksitj yine kafasıni salliyor itiyor biberonu annem bu kadar saat birşey yememesi garip diyor öyle saatlerce aclik ağlamasi falan da yok, iki farklı profa gittik bir sonuç yok İkinci dönem calismaya baslayacagim birde bakici olacak, nasıl içecek bilmiyorum

ben yeni duydum arkadaşlar burayı aktif kullanmıyordum görmedim yani çok üzüldüm bilsem en başından beri evime bile sokmazdım
Peki bu arkadasin ozellikle incelemis mi oda okudugi veya duydugu kadariyla mi soyluyor. Bu kadar zamandan sonra tum bu soylenenlerin reklam oldugunu dusunmeye basladim artik ben acikcasi

Mama degisikligi ben cok yapmadim golden goat almkstim iste oglum onu sevmedi icmiyor diye eltim benim.gormedigim yerde icine seker atmis odaya tam girecektim ki duydum vermis cocugada bi baktim iciyor benim sipa da yani mamanin tadini sevmemis olabilir muhtemelen ama dun duydum bi arkadasin cocuguda ancak 40 ml iciyormus ne oldu bu bebklere anlamadim uyku esnasinda versen almiyor mu

Peki bu arkadasin ozellikle incelemis mi oda okudugi veya duydugu kadariyla mi soyluyor. Bu kadar zamandan sonra tum bu soylenenlerin reklam oldugunu dusunmeye basladim artik ben acikcasi
o an ki şaşkınlık ve üzüntüyle bizzat inceleyip incelemediğini sormadım ama 2 tane küçük çocukları var onlara kullanmamışlar özel olarak eczaneden almışlar

Diş olabilir mi acaba? Bide 4ncü ayda uyku gerilemesi oluyor diyorlar biz de 2 saatte bazen bir saatte bir kalkıyoruz benim bünye alıştı sanırım artık
Yok canım bakıyorum damaklarında kabarma falan yok. Uykusuzluğun yanında Bir huysuzluktur da aldı başını gidiyor. Bu 4. ay sendromuysa bir an önce 5. ayı doldurmak istiyorum

o an ki şaşkınlık ve üzüntüyle bizzat inceleyip incelemediğini sormadım ama 2 tane küçük çocukları var onlara kullanmamışlar özel olarak eczaneden almışlar
Burda doğumlardan önce konuşulmaya başlanmıştı bunlar canım malesef bilmeyenler kullanıyor ama hiç problem yapma yüzbinlerce bebek orda verilenleri kullanıyor durumu olmadığı için dışarıdan alamayanlarda çok şimdiye kadar olumsuz birşey duymadık kendine stres yapma oyüzden.

Almiyor canım ne uyanık ne uykuda, bazı günler gündüz yine iyi iciyor sonra yine ayni, ilk çocuk tecrubesizlik, emziremedigim icin zaten uzgunum, birde boyle olunca kendimi nasil yetersiz bir anne hissediyorum bir bilsen

Almiyor canım ne uyanık ne uykuda, bazı günler gündüz yine iyi iciyor sonra yine ayni, ilk çocuk tecrubesizlik, emziremedigim icin zaten uzgunum, birde boyle olunca kendimi nasil yetersiz bir anne hissediyorum bir bilsen
Biliyorum emzirememenin ne denli zor oldugunu ama.her bebek kendi icinde degerlendirilmeli bide sen yinede mama ve biberon degisikligine git derim bi dene en azindan

Ben bunu kime soylesem.biz kullandik ne oldu yada ne olacakki deyip geciyorlar simdi herkesde bazi konulari cok irdeliyor vs vs gibi sozler duyuyorum buyuk oglumda kullandim tabiki ama yinede acaba mi demeden gecemiyor insan soz konusu cocuklarin sagligi olunca girlinred e bu konuda katiliyorum raf omrunu nasil ayarliyor peki bu guvenilen markalar

Ben de reklam olduğunu düşünüyorum açıkçası da o yüzden öyle söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…