- 4 Ekim 2012
- 16.239
- 31.666
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.141
Valla ben 24 derecede polar tulumla yatırıyorum terlemiyor . Pamuklu bence bu mevsimde ısınan evde bile hafif kalır. Ama pamuklu alayım içini giydiririm, üstüne battaniye örteyim kışın baharda da aynı tulumu boş giydiririm dersen bu da bir fikir yaniCanım o mantık ile sormadım :) polar terlerme yapar mı aslında sorum buydu. İyi kötü evlerimiz ısınıyor
Kaç kilo
Benim kızım 3 ay kontrolünde 6 kiloydu. Şimdi 3 ay 17 günlük. Hangi ülkede yaşıyorsan çevrendeki yeni annelerde sorabilirsin tabi varsa
Canım bu tarz birşey aldık civilden, kızım sürekli battaniyeyi tekmeleyip üstünden ittirip açıyordu. Bu tulumdan çok memnun kaldım sıcacık tutuyor kendisi de çok sevdi yumuşacık üstelik ve kullanımı kolay. Bu tip de bir ürün bizim aldığımız aynısı değil civilde çok da uygun fiyatıCanım o mantık ile sormadım :) polar terlerme yapar mı aslında sorum buydu. İyi kötü evlerimiz ısınıyor
4.5 ayda yedi kilo az değil ki. İnternetten yüzdelik dilimlere bakın isterseniz.Merhaba anneler.aslında Eylül anneleri gururundaydım ama Ağustos 15 de Erken doğum yaptım .sizin Benin’lerin kiloları nasıl bizimki 4.5 aylık 7 kilo çıktı dr mama önerdi ama ben istemiyorum vermek sürüm var zaten
Neresi az 7 kilonun benim kızımda o civarlarda ve doktor gayet iyi asla mama yok dedi. Persentil hesapladı ve % 75 üstü çıktı. %50 nin üstüne hiçbirşey verilmiyor. Boyu ne kadar?Merhaba anneler.aslında Eylül anneleri gururundaydım ama Ağustos 15 de Erken doğum yaptım .sizin Benin’lerin kiloları nasıl bizimki 4.5 aylık 7 kilo çıktı dr mama önerdi ama ben istemiyorum vermek sürüm var zaten
Kilomolarak 25 perişanlıkta boyda 75 görünüyor4.5 ayda yedi kilo az değil ki. İnternetten yüzdelik dilimlere bakın isterseniz.
Boyu 64 cm kilo 7 kiloda yüzde 25 deyiz işte.şimdiden sonra yavaşlatacak kilo alımı zaten alması gerekiyordu yüzden dediNeresi az 7 kilonun benim kızımda o civarlarda ve doktor gayet iyi asla mama yok dedi. Persentil hesapladı ve % 75 üstü çıktı. %50 nin üstüne hiçbirşey verilmiyor. Boyu ne kadar?
Benimki beş ayı bitirdi . Dün kıyafetleriyle beraber 7.6 kiloydu. Kıyafetleri de kalındı en az 300 gram vardı :) benim baktığım persentilse yüzde elliydi sanırım. Sizinkinde mamalı bir durum bence YÖK. Sütü ve emzirme sıklığını artırmaya çalışın bence ilk etaptaKilomolarak 25 perişanlıkta boyda 75 görünüyor
Ben bu hemen mamaya yönelen doktorları anlamıyorum. Sütün de varmış daha ne. Bugün doktordaydık. Benimki de 4.5 aylık 15 günde 100 gram almış halbuki emmesi de iyi az ama sık emiyor. Doktor anne sütüyle aldığı 100 gram mamayla aldığı kilolara bedeldir dedi. Artık hareketli oldukları için zaten çok almayacaklar.Merhaba anneler.aslında Eylül anneleri gururundaydım ama Ağustos 15 de Erken doğum yaptım .sizin Benin’lerin kiloları nasıl bizimki 4.5 aylık 7 kilo çıktı dr mama önerdi ama ben istemiyorum vermek sürüm var zaten
Geçen hafta emmek istemedi bi ara ama yürüye yürüye emzirdim yeterki emsin diye.her dakika memedeyiz zaten saat film da YÖK emiyor yaniBenimki beş ayı bitirdi . Dün kıyafetleriyle beraber 7.6 kiloydu. Kıyafetleri de kalındı en az 300 gram vardı :) benim baktığım persentilse yüzde elliydi sanırım. Sizinkinde mamalı bir durum bence YÖK. Sütü ve emzirme sıklığını artırmaya çalışın bence ilk etapta
Evet artık fazla kilo almayacaklar benim bebeğim zaten düşük Doğum ağırlıklı doğdu yazık daha napsın çocukBen bu hemen mamaya yönelen doktorları anlamıyorum. Sütün de varmış daha ne. Bugün doktordaydık. Benimki de 4.5 aylık 15 günde 100 gram almış halbuki emmesi de iyi az ama sık emiyor. Doktor anne sütüyle aldığı 100 gram mamayla aldığı kilolara bedeldir dedi. Artık hareketli oldukları için zaten çok almayacaklar.
Benimki 4 kilo doğdu 7.5 kilo seninki düşük kilolu doğmuş 7 kilo :) hakikaten daha ne yapsın çocuk Maşallah kuzucuğa:))Evet artık fazla kilo almayacaklar benim bebeğim zaten düşük Doğum ağırlıklı doğdu yazık daha napsın çocuk
2790gr doğdu 36 haft 5 günlüktü benim büyük oğlan dana gibi şişman ama hep hasta olur bu da zayıf bakalım nolur ek gidaya geçince daha iyi olur belkiBenimki 4 kilo doğdu 7.5 kilo seninki düşük kilolu doğmuş 7 kilo :) hakikaten daha ne yapsın çocuk Maşallah kuzucuğa:))
Sorarmısın o doktor hangi mama şirketi ile anlaşmış. 7 kilo Gayette iyi bir kilo o aya göre. Değiştir sen o doktoru bence.Merhaba anneler.aslında Eylül anneleri gururundaydım ama Ağustos 15 de Erken doğum yaptım .sizin Benin’lerin kiloları nasıl bizimki 4.5 aylık 7 kilo çıktı dr mama önerdi ama ben istemiyorum vermek sürüm var zaten
Sorarmısın o doktor hangi mama şirketi ile anlaşmış. 7 kilo Gayette iyi bir kilo o aya göre. Değiştir sen o doktoru bence.
Hiçbir şey vermiyorum canım :) emziğe alıştırdım ben kaşınan dişler sayesindeSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Benim oğlum 5 aylık oldu ve dişleri kaşınıyor diye herkes bitaraftan birşeyler söylüyo kimi pırasa ver eline diyor kimi yeşil soğan, havuç gibi şeyler. Sizler bebişlerin eline doğal olan ne veriyorsunuz?
Bende hiçbirşey vermeme taraftarıyım ama bu insanları çok bilmişleri gebertesim var. Benim oğlum emzik hiç sevmiyor canım bisürü emzik aldım diş kaşıyabileceği ama almadı. Emzikte sevmiyorum aslında bakalım ne olacak. Eşim yeşil soğan verdi eline parçaladı korktum aldım elindenHiçbir şey vermiyorum canım :) emziğe alıştırdım ben kaşınan dişler sayesinde