- 4 Ekim 2012
- 16.239
- 31.666
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.161
Valla canım havuç pırasa olur. Pıraaa verince yin bek yanında ol dağılabilir çünkü. Ama havuçtan bişeycik olmazBende hiçbirşey vermeme taraftarıyım ama bu insanları çok bilmişleri gebertesim var. Benim oğlum emzik hiç sevmiyor canım bisürü emzik aldım diş kaşıyabileceği ama almadı. Emzikte sevmiyorum aslında bakalım ne olacak. Eşim yeşil soğan verdi eline parçaladı korktum aldım elinden
A neden 5.5 aylık?Herkese selam bugün bizim ufaklığı doktora götürdük Bilgileri sizinle de paylaşayım dedim :) öncelikle d vitamini ve Demir ilacını sordum parabensiz kullandığımı söyledim. Bu konuda bir araştırma olmadığını bunların içindeki parabenin zararsız miktarda olduğunu söyledi. O kadarcık paraben ağrı kesici ateş düşürücü şuruplarda da var dedi. Kendi çocuklarında da parabene dikkat etmemiş . Bunu söyleyen ikinci doktor oldu. Önceki devletteydi onu ciddiye almamıştım bu doktor da özelde . Bu da aynı şeyi söyleyince bir kere daha çok da sakınmamak gerektiğini hatırladım :))) bu arada benim bebiş anne sütü alıyor ek gıdaya 5,5 aylık olunca başlayacakmışım. Aldığı kiloya da takılma bundan sonra çok almayabilir dedi Şimdilik bu kadar
Nedenini sormadım canım Ben de zaten o zaman başlamayı düşünüyordum Şimdi bile yoğurt yada meyve tattırıyorumA neden 5.5 aylık?
Genelde hep 6 ay der ya doktorlar :)Nedenini sormadım canım Ben de zaten o zaman başlamayı düşünüyordum Şimdi bile yoğurt yada meyve tattırıyorum
ne diyeti canım sut muYok canim ya doktora goturdum mamayi degistirdi bana diyet verdi ama mamayi yiyemedi cok kotu kokuyor
Bizde dun yogurtla basladik canim doymuyor artikMinik kuzular ek gıda başladın mi sende
Doymadigini nasıl anlıyorsunuz? Ya benim kızım çok huysuz olmaya başladı acaba diş huzursuzlugu mu? Sizde nasıl durumlarBizde dun yogurtla basladik canim doymuyor artik
Evet genelde anne sütü alan bebeğe 6 ay diyorlar ama 5. Aydan itibaren bebeler ek gıdaya hazır oluyorlar Eğer istersen doktor ek gıda ile ilgili bilgilendirme verdi foto çekip burdan paylaşabilirimGenelde hep 6 ay der ya doktorlar :)
Patlasir misin canimEvet genelde anne sütü alan bebeğe 6 ay diyorlar ama 5. Aydan itibaren bebeler ek gıdaya hazır oluyorlar Eğer istersen doktor ek gıda ile ilgili bilgilendirme verdi foto çekip burdan paylaşabilirim
Cok emiyor bu ay pek bi kilo almadi gozle gorulur sekilde. huysuzluk.diz boyu bizdede el.agizda ve bi sinirle agzina.aliyor bizimde dis sanirimDoymadigini nasıl anlıyorsunuz? Ya benim kızım çok huysuz olmaya başladı acaba diş huzursuzlugu mu? Sizde nasıl durumlar
Yanından 1 dk ayrılamıyorum zaten artık ne bulursa ağzına atıyor:))Valla canım havuç pırasa olur. Pıraaa verince yin bek yanında ol dağılabilir çünkü. Ama havuçtan bişeycik olmaz
Cok guzel anlatilmis gercekten ve aman su bu olmasin gibi seyler yok zaten fikirlerim.bu yondeydi tam.olarak uygularim.ben de princ unlu muhallebiye baslamyi dusunuyorum artik
Bende bulanık görünüyor canım okuyamıyorum ya acaba herkestemi öyle? Rica etsem tekrardan atarmısın?
İyi canım şükür benim oğlumda 5 ayını doldurdu ek gıda telaşesi diş çıkarma huysuzluklar falan tam gaz her halleri ayrı güzel bir şekilde devam ediyor. Siz nasılsınız ?Slm guzel anneler bende 28 agustos annesiyim bebısım bugun dort ayını doldurdu sükür sizlerde durumlar nasıl bebısleriniz nasıl??