2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi uyandik bak açlıktan mi gazdan mi anlamıyorum mama hazırladım icmedi her gece ayni şey, uyutmaya çalışıyorum suan.
Çok, zor canım benim bebekleriminde uykusu yok gece 3 4 2 de uyurlarsa şükrediyorum en uzun gece 2 buçuk saat uyuyorlar bazen o kadar bile sürmüyor hep bu şekildeler seninkinin gazi var muhtemelen ayaklarını sıcak tut mamasını asla soğuk verme iyice kötü olur ılık olsun ne açlıktan ne gazdan uyanıyorlar kendiminkinden biliyorum bi kere öyle alışmışlar oylede gidiyor bu arada ağzında pamukçuk varsa oda etkiliyor beslenmeyi

Sağol canım Dr bakti ağzına birşey yok, ne zamana kadar boyle gidecek bimiyorum çok yoruldum her gün ağlıyorum artik Dr gidiyorum değişen birsey yok elimden hicbir sey gelmiyor

Sağol canım Dr bakti ağzına birşey yok, ne zamana kadar boyle gidecek bimiyorum çok yoruldum her gün ağlıyorum artik Dr gidiyorum değişen birsey yok elimden hicbir sey gelmiyor
Canım kaşıkla vermeyi denedinmi ben iki kere öyle sabahtan akşama aç kalınca mecburen kaşıkla verdim öyle bişeler girdi midesine sende dene bi kaşıkla

Caaanım benim kizimda bayadır öyle .uykuya zaten zor dalıyo..dalarkende ayaklarını kaldırıp vuruyo gözleri kapalı ..ben artır yatıp uyuyorum ses cikarmadigi surece ..:)

Merhaba arkadaşlar,
Bende gruba yeni katıldım. Oğlum 4.5 aylık oldu. Fakat 1 aydır çok mızmız, zorla emiyor ve sadece uykuda güzel emiyor. Kilosu 4 aylıkken 6700 dü. İlk 2 ay herşey güzelken tepetaklak oldum. Sinşrlerim çk bozuk. Uyanık oldığu zamanlar hep mızmız.

Bizde ayniyiz malesef zorla emiyor. Kilosu da azaldi

Bizde 4 ay 7 günlüğüz canım 1 haftadır benim kızım da öyle, 4. ay civarı tuhaflaşıyorlar demekki çok huysuz, ne emerken duruyo ne kucakta duruyo ne uyuyo çok yoruyo bizi geçici bi sendromdur inşallah

Bebeklerin atak haftalrı oluyor ya büyük ihtimal o haftalardAsınız . Hepimiz sırayla geçiyoruz işte dönemlerden. Benim kızımda memeden ayrıldığı anda uyku dalan kalmıyor yappışık oldum. Hem ben çok tükendim hem o uykusunu alamıyor. Napalım sağlıklı oldunlarda geçecek inşallah

Benimkilerde öyle kiloları aynı 6750 4. Ayda gittikçe iştahsızlasmaya başladılar gündüz az emiyorlar uykuluyken tek iyi besleniyolar ek gıdada sorun yaşamayız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…