- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 31
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.101
Çok, zor canım benim bebekleriminde uykusu yok gece 3 4 2 de uyurlarsa şükrediyorum en uzun gece 2 buçuk saat uyuyorlar bazen o kadar bile sürmüyor hep bu şekildeler seninkinin gazi var muhtemelen ayaklarını sıcak tut mamasını asla soğuk verme iyice kötü olur ılık olsun ne açlıktan ne gazdan uyanıyorlar kendiminkinden biliyorum bi kere öyle alışmışlar oylede gidiyor bu arada ağzında pamukçuk varsa oda etkiliyor beslenmeyiŞimdi uyandik bak açlıktan mi gazdan mi anlamıyorum mama hazırladım icmedi her gece ayni şey, uyutmaya çalışıyorum suan.
Sağol canım Dr bakti ağzına birşey yok, ne zamana kadar boyle gidecek bimiyorum çok yoruldum her gün ağlıyorum artikÇok, zor canım benim bebekleriminde uykusu yok gece 3 4 2 de uyurlarsa şükrediyorum en uzun gece 2 buçuk saat uyuyorlar bazen o kadar bile sürmüyor hep bu şekildeler seninkinin gazi var muhtemelen ayaklarını sıcak tut mamasını asla soğuk verme iyice kötü olur ılık olsun ne açlıktan ne gazdan uyanıyorlar kendiminkinden biliyorum bi kere öyle alışmışlar oylede gidiyor bu arada ağzında pamukçuk varsa oda etkiliyor beslenmeyi
Annelerin.icine yeter ki kurt düssünBen de reklam olduğunu düşünüyorum açıkçası da o yüzden öyle söylüyorum
Canım kaşıkla vermeyi denedinmi ben iki kere öyle sabahtan akşama aç kalınca mecburen kaşıkla verdim öyle bişeler girdi midesine sende dene bi kaşıklaSağol canım Dr bakti ağzına birşey yok, ne zamana kadar boyle gidecek bimiyorum çok yoruldum her gün ağlıyorum artikDr gidiyorum değişen birsey yok elimden hicbir sey gelmiyor
Bunlardan hangisini kullanıyorsun canım ben demir damlasına başlamadım araştırmadan vermek istemedigimdenBu konular burda geçmişti sanırım canım. . Dr vitamini olarak wellcare 400 alabilirsin yada ocean 400..biz ocean kullanıyoruz..Eki Görüntüle 2218311 Eki Görüntüle 2218310
Caaanım benim kizimda bayadır öyle .uykuya zaten zor dalıyo..dalarkende ayaklarını kaldırıp vuruyo gözleri kapalı ..ben artır yatıp uyuyorum ses cikarmadigi surece ..:)Kızlar bebeğimin uykusu daha tuhaflaştı ben düzelmesini beklerken. Saat başı engeç 2 saatte bir uyanıyor. Daha doğrusu beni uyandırıyor ama gözleri kapalı uyuma modunda, bacaklarını kaldırıp hızla beşiğine vuruyor bunu sürekli yapıyor, neden yapıyor anlamıyorum, Ben kalkıp kucağıma alana kadar o şekilde uyku bölünüyor ama gözleri hep kapalı. Çok yoruldum kaç gündür, gündüz sıfır uyku, gece de bu şekilde. Artık kalkmaya dayanamıyorum
Bilmiyorum kuzumBen 600luk.aldim.bu kez bisey olur mu ki
Demirel bende başlamadım canım inanBunlardan hangisini kullanıyorsun canım ben demir damlasına başlamadım araştırmadan vermek istemedigimden
Canim bir kere denedim yine istemedi içmek istemeyince bildiğin öğüruyor.Canım kaşıkla vermeyi denedinmi ben iki kere öyle sabahtan akşama aç kalınca mecburen kaşıkla verdim öyle bişeler girdi midesine sende dene bi kaşıkla
Bizde ayniyiz malesef zorla emiyor. Kilosu da azaldiMerhaba arkadaşlar,
Bende gruba yeni katıldım. Oğlum 4.5 aylık oldu. Fakat 1 aydır çok mızmız, zorla emiyor ve sadece uykuda güzel emiyor. Kilosu 4 aylıkken 6700 dü. İlk 2 ay herşey güzelken tepetaklak oldum. Sinşrlerim çk bozuk. Uyanık oldığu zamanlar hep mızmız.
Neden böyle vuruyorlar ayaklarını kaldırıp bi anlam veremedik biz. Siz çözebildiniz mi? :)Caaanım benim kizimda bayadır öyle .uykuya zaten zor dalıyo..dalarkende ayaklarını kaldırıp vuruyo gözleri kapalı ..ben artır yatıp uyuyorum ses cikarmadigi surece ..:)
Bizde 4 ay 7 günlüğüz canım 1 haftadır benim kızım da öyle, 4. ay civarı tuhaflaşıyorlar demekki çok huysuz, ne emerken duruyo ne kucakta duruyo ne uyuyo çok yoruyo biziMerhaba arkadaşlar,
Bende gruba yeni katıldım. Oğlum 4.5 aylık oldu. Fakat 1 aydır çok mızmız, zorla emiyor ve sadece uykuda güzel emiyor. Kilosu 4 aylıkken 6700 dü. İlk 2 ay herşey güzelken tepetaklak oldum. Sinşrlerim çk bozuk. Uyanık oldığu zamanlar hep mızmız.
Uykusu olduğu zaman uykuya dalarken yapıyor çoğu zaman sanırım o yüzden çözmüş değiliz biz de:)))Neden böyle vuruyorlar ayaklarını kaldırıp bi anlam veremedik biz. Siz çözebildiniz mi? :)
Kışın polar, yazın pamuklu :)Kızlar uyku tulumu almak istiyorum sizce polar mı almalıyım pamuklu mu
Neden oluyor acaba bilemedim ki sen bebeğini iyi tanırsın canım sence sebebi ne olabilir mama mı değiştirsen acsbaCanim bir kere denedim yine istemedi içmek istemeyince bildiğin öğüruyor.
Benimkilerde öyle kiloları aynı 6750 4. Ayda gittikçe iştahsızlasmaya başladılar gündüz az emiyorlar uykuluyken tek iyi besleniyolar ek gıdada sorun yaşamayız insallahMerhaba arkadaşlar,