2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizde sma aptamil smilac kullandık ve inanılmaz gaz yaptı sürekli ıkınıp yemek istemiyordu .2 aya yakındır hipp combiotic kullanıyorum ve çok memnunum biberon olarakda dr browns kullanıyorum
G gmysticall__82 once normal aptamil kullamdim acayip kabız yaptı sonra hipp combiotic kullandim duzelmedi simdi aptamil comformil kullanıyorum güya gaz ve kabızlik icin, sadece bununla kakasini yapabildi iki günde bir yapıyor, gaz yine var biberonu icerken çak cuk ses çıkarıyor avent kullanıyorum, mama degistirince yemesi düzeldi mi o zaman sizin mama değiştirmeyere korkuyorum tekrar kabız olacak diye, siz şimdi oyle deyince acaba mamadan mi diyorum :KK43: hippide zorla içiyordu,

G gmysticall__82 once normal aptamil kullamdim acayip kabız yaptı sonra hipp combiotic kullandim duzelmedi simdi aptamil comformil kullanıyorum güya gaz ve kabızlik icin, sadece bununla kakasini yapabildi iki günde bir yapıyor, gaz yine var biberonu icerken çak cuk ses çıkarıyor avent kullanıyorum, mama degistirince yemesi düzeldi mi o zaman sizin mama değiştirmeyere korkuyorum tekrar kabız olacak diye
Canim sana bi tavsiye degisiklik yapmak istersen mama degistirirken hemen bir digerine gecme aldigin mamayi gunde bi kac kez ve sonra eski mamayi ver yavas yavas alistirarak gecir yeni mamaya

Neyi deneyeyim bilmiyorum ki canım :KK43:[/QUOTE aptamil conformilide kullandık kakamız hep yeşildi onda mühendisinoğlu diye instagramda bir sayfa var mamaları araştırıp hippin daha iyi oldupunu söylemiş deneyim dedim ve bize iyi geldi combiotici . Avent kullaıyodum bende genede gaz yapıyordu dr browns aldım şimdi gayet iyyiyiz çok şükür

Anladım canım bizimde kakamiz yeşilimsi bu ara, peki Dr Browns hangisi acaba aldigin bakayım dedim dar agiz genis agiz standart falan diyor hangisini almam lazım?

Yok canım haftasonuna denk geldi, pazartesi elimde olur doktora sorup ona göre kaç damla kullanacağıma bakacağım. Kullandıktan sonra yazayım durumu :)
Tamam kaç kilo bebeğin bende ona göre kıyaslama yapıp vermeye başlarım gerçi daha almadım ama sen doktordan bi gel bakalım :)

Anladım canım bizimde kakamiz yeşilimsi bu ara, peki Dr Browns hangisi acaba aldigin bakayım dedim dar agiz genis agiz standart falan diyor hangisini almam lazım?
2 numaraya geçtik biz 4 ay olunca

Eklentiler

• 54070FC9-2475-4E3C-BE15-B79DAC1683D0.png
    54070FC9-2475-4E3C-BE15-B79DAC1683D0.png
    235,6 KB · Görüntüleme: 26
@basbelasiyim bu grupta mama ile beslenenler var baya, eylul annesiyim sonu olduğu için Ekim sayılir, bir hafta sonra üç aylik olacagiz, sarece mama ile besleniyoruz, ama mamayı içmekte çok zorlanıyor, ilk bir ay çok güzel içiyordu, şimdi mamayı içerken kafasini sağa sola sallıyor diliyle itiyor bazen öğüruyor biberonu verince, yedi saat boyunca hiçbir şey içmedigi oluyor , öyle bir açlık ağlamasida yok Dr kilo başına 150 CC dedi 720 CC içmesi geekiyiry ortalama biz üçyuzü dört yüz ancak içiyoruz o da zorlamayla Dr gidiyoruz degisen bişey yok :KK43: cok üzülüyorum sinirlerim harap oldu, sizlerde nasıl içme durumu, birde biberon agzindayken sürekli alttan ikiniyor çıkarmak istiyor, biberonu mu değiştirsem ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: :KK43:
3 ay için 150 fazla gibi benimkilerde ağırlıklı mamayla besleniyorlar memeyi öylesine bırakmasınlar diye kavga kıyamet veriyorum 120 bile nadir iciyorlar günde 4 kere veya 5 kere. Şimdi sizin sorununuza gelelim aynı sorundan bende muzdaribim 2 buçuk aydan sonra benimkilerde biberonu almamaya başladı dediginiz gibi diliyle itip almıyor verene kadar canım çıkıyor aç kalıyorlar zorla veriyorum biberonlada alakalı değil denedim ve test ettim avent wee baby dr browns ama yok olmuyor halada öyleler genelde uykulu hale getirip öyle veriyorum artık biz 4 aylığız bu arada aynı sorunu yaşadığım için nasıl yıpratıcı olduğunu bilirim allah sabır versin ne diyim

3 ay için 150 fazla gibi benimkilerde ağırlıklı mamayla besleniyorlar memeyi öylesine bırakmasınlar diye kavga kıyamet veriyorum 120 bile nadir iciyorlar günde 4 kere veya 5 kere. Şimdi sizin sorununuza gelelim aynı sorundan bende muzdaribim 2 buçuk aydan sonra benimkilerde biberonu almamaya başladı dediginiz gibi diliyle itip almıyor verene kadar canım çıkıyor aç kalıyorlar zorla veriyorum biberonlada alakalı değil denedim ve test ettim avent wee baby dr browns ama yok olmuyor halada öyleler genelde uykulu hale getirip öyle veriyorum artık biz 4 aylığız bu arada aynı sorunu yaşadığım için nasıl yıpratıcı olduğunu bilirim allah sabır versin ne diyim
Canım 150 CC vermiyorum mama olarak Dr alması gereken miktari hesaplamak için dedi kilo basina 150 dedi yani gunde 720 icmesi gerekiyor dedi ben 90 hazırlıyorum onu bile bitirmiyor baSen 20 bile içip bırakıyor :KK43: Alttan feci gaz var bizim surekli cikarmak istiyor ben yememisini ona bağlıyorum artık evet gerçekten zor kaç kere Dr a gittim değişen bişey yok :KK43:

Canım 150 CC vermiyorum mama olarak Dr alması gereken miktari hesaplamak için dedi kilo basina 150 dedi yani gunde 720 icmesi gerekiyor dedi ben 90 hazırlıyorum onu bile bitirmiyor baSen 20 bile içip bırakıyor :KK43: Alttan feci gaz var bizim surekli cikarmak istiyor ben yememisini ona bağlıyorum artık evet gerçekten zor kaç kere Dr a gittim değişen bişey yok :KK43:
Şimdi uyandik bak açlıktan mi gazdan mi anlamıyorum mama hazırladım icmedi her gece ayni şey, uyutmaya çalışıyorum suan.

Kızlar bebeğimin uykusu daha tuhaflaştı ben düzelmesini beklerken. Saat başı engeç 2 saatte bir uyanıyor. Daha doğrusu beni uyandırıyor ama gözleri kapalı uyuma modunda, bacaklarını kaldırıp hızla beşiğine vuruyor bunu sürekli yapıyor, neden yapıyor anlamıyorum, Ben kalkıp kucağıma alana kadar o şekilde uyku bölünüyor ama gözleri hep kapalı. Çok yoruldum kaç gündür, gündüz sıfır uyku, gece de bu şekilde. Artık kalkmaya dayanamıyorum :KK43:

Kızlar bebeğimin uykusu daha tuhaflaştı ben düzelmesini beklerken. Saat başı engeç 2 saatte bir uyanıyor. Daha doğrusu beni uyandırıyor ama gözleri kapalı uyuma modunda, bacaklarını kaldırıp hızla beşiğine vuruyor bunu sürekli yapıyor, neden yapıyor anlamıyorum, Ben kalkıp kucağıma alana kadar o şekilde uyku bölünüyor ama gözleri hep kapalı. Çok yoruldum kaç gündür, gündüz sıfır uyku, gece de bu şekilde. Artık kalkmaya dayanamıyorum :KK43:
Diş olabilir mi acaba? Bide 4ncü ayda uyku gerilemesi oluyor diyorlar biz de 2 saatte bazen bir saatte bir kalkıyoruz benim bünye alıştı sanırım artık

günaydın anneler dün akşamdan beri sinirlerim alt üst oldu. misafirlerim vardı akşam ve içlerinden biri biyokimya alanında doktora yapıyor. sağlık ocağından verdikleri d3 vitamininde kansorejen madde olduğunu söyledi ( raf ömrü içinmiş) 4,5 aydır yavruma zehir veriyormuşum resmen!!
yine sağlık ocağından verilen demirin içinde de paraben varmış ben ıslak mendiline şampuanına dikkat ederdim yavruma ağzından damla damla veriyormuşum da haberim yokmuş!:KK61:

X