-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.841
4 ay 10 günlukken gittik biz 66 cm 7.5 kiloydu ama haftada 200 gr aliyosa sütün yeterlidir diyolar.bu aydan sonra hareketli olduklari için kilo alımı da yavaslarmis.Bence kiyaslama yapma herkesin boyu kilosu bir degil genetik ozelliklere göre değişir kilo da..en alt sınırdan düşük degilse doktor sorun görmezse takma hiçKızlar 4. Ay ölçümlerinde bebişlerinizin boy ve kilodu nasıldı? Bana kızım çok zayıf ve kısa geliyorinternetten bakıyorum hep aralıklı kiloları ve boyları yazmışlar ortalama bi kilo ve boy örneği yokki ona göre değerlendirme yapayım. Sütüm yetmiyosa mama desteğine başlayayım. Bu arada ayın 18 inde aşıları var ozaman ölçüm yapılacak
Basladim gibiydi kabiz yapti bende 6. Ayda dr onerirse ve onerdigi bi marka varsa onu alayim diyorum canim asm verdi ama 2 gun kullanip biraktimMinik kuzular demire başladınız mı? altıncı ayda ölçüm yaptırıp başlayayım diyorum ama?
bende verecekti istemiyrum dedim bizim kaka zaten sıkıntı biliyonBasladim gibiydi kabiz yapti bende 6. Ayda dr onerirse ve onerdigi bi marka varsa onu alayim diyorum canim asm verdi ama 2 gun kullanip biraktim
Duzelmedi mi daha canim bizde bile problem oldu adlindabende verecekti istemiyrum dedim bizim kaka zaten sıkıntı biliyon
3. ayda 5800 gram 58 cm di. az yani. 20 aralıkta 4 aylık olacak pek fark yok gibi geliyor banaKaç mesela boyu ve kilosu?
Maşallah Senin bebiş erkek mi kız mı canım?4 ay 10 günlukken gittik biz 66 cm 7.5 kiloydu ama haftada 200 gr aliyosa sütün yeterlidir diyolar.bu aydan sonra hareketli olduklari için kilo alımı da yavaslarmis.Bence kiyaslama yapma herkesin boyu kilosu bir degil genetik ozelliklere göre değişir kilo da..en alt sınırdan düşük degilse doktor sorun görmezse takma hiç
Benim bebegimde tam 4 aylikken 66 cm 7800 grdi canim ayina gore olmasi gerekenden dusuk mu3. ayda 5800 gram 58 cm di. az yani. 20 aralıkta 4 aylık olacak pek fark yok gibi geliyor bana
Denemediğim şey kalmadı resmen. Emziriyorum emzşrdikten sonra sağıyorum bide 10 dk falan. Şimdi gnc nin malt tabletlerinş çok anlattılar onu sipariş verdim deneyeceğim. Bozayla geziyorum resmen iki günde 1,5 lt boza içtimCanım çok geçmiş olsun biz de hastalıklarla uğraşıyoruz. Strese girdikçe sütün etkilenir sürekli sütüm var hem de bol bol var diye olumlu düşün ayrıca bebeğini sürekli emzir tekrar çoğalır inşallah. Bana hunnap marka süt çayı iyi geliyor onu tavsiye ederim ama sürekli emzir sen
Çok geçmiş olsun canım valla bu kışı bi atlatsak ondan sonra diş çıkarsalar derdine düştüm benim oğlum sanki diş çıkaracak gibi duruyor. Etraf virus kaynıyor herkes hasta eve kapandık inşallah atlatırız çok zor. Senin üstünden stresi atman lazım bol bol su iç inşallah sütün geri gelir emzir bol bol çoğalsın inşallah kızında emerde eskisi gibi olursunuz.Selam kızlar nasılsınız??
Geöen hfta kötü bşr deneyim yaşadım. Bahsetmiştim kızım krup oldu diye hatırlayan olursa. Dr a gittiğimizden sonra iki gün 37.8-38.2 den aşağı düşmedi ateşi ilaç falan kullanmadık ama. İkinci gün gece emzirmeye diye kaldırdım bi öksürmeye bi başladı mefes alamıyor çocuk hemen eşimle gittik hastaneye yatırdılar rsv virüsü kapmış bu virüste bronşiolite sebep veriyormuş 3 gece hastanede yattık. Yeni yeni kendini toparlıyor. Haliyle çok zayıfladı iştahı konple gitti. Benim orda gümbüt gümbür olan sütlerim şok gibi gitti. Hem stresten hemde kızımın emmemesinden gitti. birkaç defa sağım yapabildim sadece çünkü kucağımdan hiç inmedi. Şimdi çocuğun iştahı var süt yok çıldırmak üzereyim. Arada sağdıklarımı vermeye çalışıyorum ne biberon ne enjektör ne eds sistemi hiçbişekilde almıyor anca çokk çok acıkınca şorıngayla alıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Humana dereotu boza (incir üzüm rezene tohumu karışımı bile içtim yokk.
Aadece anne sütü alıyor mama da yok. Şimdi mama vermeye kalksam onuda almayacak çünkü yine aynı bu şekillerde besleyebilirim. Yavrum sadece emmek istiyor ama yok
Bence benim oğlumunki düşük canım 4. Ayda 63 cm 5700 gramdı yavrum zayıfBenim bebegimde tam 4 aylikken 66 cm 7800 grdi canim ayina gore olmasi gerekenden dusuk mu
Sağol canım zor gerçekten özellikle kahvaltılar çok zorluyor bide biz yumurtayida kestikBizimde aynı sekilde yeşil oldu kakası sonra mukus kan.kahve köpüğü gibi yapiyodu bazen.yüzü de egzama oldu aynı zamanda.Ama kilo alimı normaldi.diyet yapıp bıraktım denedim tekrar bi daha olmadı.O yüzden kanı popodaki catlaga bagladılar ..Gercekten zor bi diyet Allah yardımcınız olsungecmis olsun.Hafifleyen bişey çok şükür ki umarım hemen geçer
Evet sadece anne sütü :)
Bende kendi tarafıma alıyorum eşimin uykusu ağır ama yeni duzenlemeye ihtiyaç duydum ben ortada kipirdamadan yattığım için dinlenemiyorum oğlum başka yerde uyumuyo.. Odamızda yer vardi allahtan tek kişilik yatak siparis verdim bizimkiyle birlestirecem oğlum kendi odasında yatmak isteyene kadar beraber yatma kararı aldık...Ben nasıl yatarsam öyle uyandığım için bebeği kendi tarafıma alıyorum ortaya almaya korkuyorum
çok geçmiş olsun canim.. memeler terbiye olduktan sonra ben hiç dolguluk hissedip sagma gereği duymamistim ama geçen nohut bulgur plavi ve kuru soğan yemistim.. gece uykudan uyanıp sağmam gerekti o gece ve ben onlara bagladim.. gaz yapıyar diye çok uzun zamandır yememistim.. ilk yediğim öyle oldu belki sende de artırSelam kızlar nasılsınız??
Geöen hfta kötü bşr deneyim yaşadım. Bahsetmiştim kızım krup oldu diye hatırlayan olursa. Dr a gittiğimizden sonra iki gün 37.8-38.2 den aşağı düşmedi ateşi ilaç falan kullanmadık ama. İkinci gün gece emzirmeye diye kaldırdım bi öksürmeye bi başladı mefes alamıyor çocuk hemen eşimle gittik hastaneye yatırdılar rsv virüsü kapmış bu virüste bronşiolite sebep veriyormuş 3 gece hastanede yattık. Yeni yeni kendini toparlıyor. Haliyle çok zayıfladı iştahı konple gitti. Benim orda gümbüt gümbür olan sütlerim şok gibi gitti. Hem stresten hemde kızımın emmemesinden gitti. birkaç defa sağım yapabildim sadece çünkü kucağımdan hiç inmedi. Şimdi çocuğun iştahı var süt yok çıldırmak üzereyim. Arada sağdıklarımı vermeye çalışıyorum ne biberon ne enjektör ne eds sistemi hiçbişekilde almıyor anca çokk çok acıkınca şorıngayla alıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Humana dereotu boza (incir üzüm rezene tohumu karışımı bile içtim yokk.
Aadece anne sütü alıyor mama da yok. Şimdi mama vermeye kalksam onuda almayacak çünkü yine aynı bu şekillerde besleyebilirim. Yavrum sadece emmek istiyor ama yok
eskiye nazaran çok iyi ya şükür :) hergün yaptığı bile oluyor ama üç gün iki gün yapmıyor falan..ama hep gazdan senin dediğin gibi..Duzelmedi mi daha canim bizde bile problem oldu adlinda
Dpyduğundan eminsen ve drlar bişey demiyorsa bence sorun olmaz diye düşünüyorumBence benim oğlumunki düşük canım 4. Ayda 63 cm 5700 gramdı yavrum zayıf
Bazen benim oğlumda yapmıyor hergün canım yapıncada üst baş batıyor ama kabız değiller işte en önemlisi bu bide benim oğlum yapmadığı için ekstra huysuzlanmıyor her zamanki olağan huysuzluğueskiye nazaran çok iyi ya şükür :) hergün yaptığı bile oluyor ama üç gün iki gün yapmıyor falan..ama hep gazdan senin dediğin gibi..
hiç sorma bizim de gaz hala devam ediyor o bitecek diş başlayacak..kehribar kolye sipariş ettim bakalım inşallah iyi gelirBazen benim oğlumda yapmıyor hergün canım yapıncada üst baş batıyor ama kabız değiller işte en önemlisi bu bide benim oğlum yapmadığı için ekstra huysuzlanmıyor her zamanki olağan huysuzluğu
Erkek mi kız mı bebeğin canım?Benim bebegimde tam 4 aylikken 66 cm 7800 grdi canim ayina gore olmasi gerekenden dusuk mu
Erkek canim senin kiz miErkek mi kız mı bebeğin canım?
Galiba bizim dis basladi gibi eli agzinda sureklihiç sorma bizim de gaz hala devam ediyor o bitecek diş başlayacak..kehribar kolye sipariş ettim bakalım inşallah iyi gelir
Eli ağzında olması diş belirtisi mi? bizdede çok fena el sürekli ağızdaGaliba bizim dis basladi gibi eli agzinda surekli