2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4 ay 10 günlukken gittik biz 66 cm 7.5 kiloydu ama haftada 200 gr aliyosa sütün yeterlidir diyolar.bu aydan sonra hareketli olduklari için kilo alımı da yavaslarmis.Bence kiyaslama yapma herkesin boyu kilosu bir degil genetik ozelliklere göre değişir kilo da..en alt sınırdan düşük degilse doktor sorun görmezse takma hiç

Maşallah Senin bebiş erkek mi kız mı canım?

Denemediğim şey kalmadı resmen. Emziriyorum emzşrdikten sonra sağıyorum bide 10 dk falan. Şimdi gnc nin malt tabletlerinş çok anlattılar onu sipariş verdim deneyeceğim. Bozayla geziyorum resmen iki günde 1,5 lt boza içtim

Çok geçmiş olsun canım valla bu kışı bi atlatsak ondan sonra diş çıkarsalar derdine düştüm benim oğlum sanki diş çıkaracak gibi duruyor. Etraf virus kaynıyor herkes hasta eve kapandık inşallah atlatırız çok zor. Senin üstünden stresi atman lazım bol bol su iç inşallah sütün geri gelir emzir bol bol çoğalsın inşallah kızında emerde eskisi gibi olursunuz.

Sağol canım zor gerçekten özellikle kahvaltılar çok zorluyor bide biz yumurtayida kestik

K Kayra2021 sadece anne sütü mü alıyor bebeğin ?
Evet sadece anne sütü :)
Ben nasıl yatarsam öyle uyandığım için bebeği kendi tarafıma alıyorum ortaya almaya korkuyorum
Bende kendi tarafıma alıyorum eşimin uykusu ağır ama yeni duzenlemeye ihtiyaç duydum ben ortada kipirdamadan yattığım için dinlenemiyorum oğlum başka yerde uyumuyo.. Odamızda yer vardi allahtan tek kişilik yatak siparis verdim bizimkiyle birlestirecem oğlum kendi odasında yatmak isteyene kadar beraber yatma kararı aldık...
çok geçmiş olsun canim.. memeler terbiye olduktan sonra ben hiç dolguluk hissedip sagma gereği duymamistim ama geçen nohut bulgur plavi ve kuru soğan yemistim.. gece uykudan uyanıp sağmam gerekti o gece ve ben onlara bagladim.. gaz yapıyar diye çok uzun zamandır yememistim.. ilk yediğim öyle oldu belki sende de artır

eskiye nazaran çok iyi ya şükür :) hergün yaptığı bile oluyor ama üç gün iki gün yapmıyor falan..ama hep gazdan senin dediğin gibi..
Bazen benim oğlumda yapmıyor hergün canım yapıncada üst baş batıyor ama kabız değiller işte en önemlisi bu bide benim oğlum yapmadığı için ekstra huysuzlanmıyor her zamanki olağan huysuzluğu

hiç sorma bizim de gaz hala devam ediyor o bitecek diş başlayacak..kehribar kolye sipariş ettim bakalım inşallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…