2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım zor gerçekten özellikle kahvaltılar çok zorluyor bide biz yumurtayida kestik :KK43:

Evet sadece anne sütü :)

Bende kendi tarafıma alıyorum eşimin uykusu ağır ama yeni duzenlemeye ihtiyaç duydum ben ortada kipirdamadan yattığım için dinlenemiyorum oğlum başka yerde uyumuyo.. Odamızda yer vardi allahtan tek kişilik yatak siparis verdim bizimkiyle birlestirecem oğlum kendi odasında yatmak isteyene kadar beraber yatma kararı aldık...
çok geçmiş olsun canim.. memeler terbiye olduktan sonra ben hiç dolguluk hissedip sagma gereği duymamistim ama geçen nohut bulgur plavi ve kuru soğan yemistim.. gece uykudan uyanıp sağmam gerekti o gece ve ben onlara bagladim.. gaz yapıyar diye çok uzun zamandır yememistim.. ilk yediğim öyle oldu belki sende de artır :KK66:
Bizde aynen canım. Ya bide benim oğluşum yatağın içinde dönüyor babası desen aynı bende arada tost oluyorum ama yapcak bişi yok. Canım 20 kişilik yatakta birleştirsen gelip yapışıyorlar valla :)

Dpyduğundan eminsen ve drlar bişey demiyorsa bence sorun olmaz diye düşünüyorum
Doyduğundan eminim kuzum doymasa günde 20 bez değiştirmem :kızgın: acaba çok hareketli vede çok bez doldurduğu içinmi kilo alamıyor diye düşünüyorum. Dr tam alması gerektiği gibi alıyor maşallah çok sağlıklı dedi.

Bizde aynen canım. Ya bide benim oğluşum yatağın içinde dönüyor babası desen aynı bende arada tost oluyorum ama yapcak bişi yok. Canım 20 kişilik yatakta birleştirsen gelip yapışıyorlar valla :)
Bizimki daha dönmeye başlamadı koyduğum yerde uyanıyor ama hareketlendi yakinda başlar belki :)

Doyduğundan eminim kuzum doymasa günde 20 bez değiştirmem :kızgın: acaba çok hareketli vede çok bez doldurduğu içinmi kilo alamıyor diye düşünüyorum. Dr tam alması gerektiği gibi alıyor maşallah çok sağlıklı dedi.
Oh daha ne canim drda onayladiysa cok guzel bence bide her bebegi kendi icinde degerlendirmek gerektigini dusunuyorum butun bebeklerin bi tabloyla boy kilo olcumune uyup uymamasi benim hozuma gitmiyor

Çok geçmiş olsun canım valla bu kışı bi atlatsak ondan sonra diş çıkarsalar derdine düştüm benim oğlum sanki diş çıkaracak gibi duruyor. Etraf virus kaynıyor herkes hasta eve kapandık inşallah atlatırız çok zor. Senin üstünden stresi atman lazım bol bol su iç inşallah sütün geri gelir emzir bol bol çoğalsın inşallah kızında emerde eskisi gibi olursunuz.
Canım teşekkür ediyorum.. sorma herkes hasta özel devlet heryer dolu. Dışarı çıksan dert çıkmasan dert.. sakınmakta aslında çok doğru değil ama hastalandığında hem anne hem çocuk çekiyor:KK43: bebişer çocuklar hasta olmasınn ..

çok geçmiş olsun canim.. memeler terbiye olduktan sonra ben hiç dolguluk hissedip sagma gereği duymamistim ama geçen nohut bulgur plavi ve kuru soğan yemistim.. gece uykudan uyanıp sağmam gerekti o gece ve ben onlara bagladim.. gaz yapıyar diye çok uzun zamandır yememistim.. ilk yediğim öyle oldu belki sende de artır :KK66:[/QUOTE]
K Kayra2021 sağol canımm ama sağmak gerekiyormuş hiç olmazsa günde iki defa. Resmen bşrden gitti ya inanılır gibi değil nasıl psikolojik bişey.. neler yemedim ah bi bilsen ama bugğn daha iyi. O süt geri gelecek :sinirli:

Canım çok geçmiş olsun biz de hastalıklarla uğraşıyoruz. Strese girdikçe sütün etkilenir sürekli sütüm var hem de bol bol var diye olumlu düşün ayrıca bebeğini sürekli emzir tekrar çoğalır inşallah. Bana hunnap marka süt çayı iyi geliyor onu tavsiye ederim ama sürekli emzir sen
Çok sağol canım hayırdır sizde ne var :KK43:

Çok sağol canım hayırdır sizde ne var :KK43:
Geçen hafta ben hastaydım Boğaz enfeksiyonu ateş yaptı serum takıldı antibiyotik kullandım arkasından büyük kızım hastalandı grip olmuş dün küçük kızım boğazım ağrıyor dedi ona da bitki çaylarıyla destek verdim bugün de oğlum hiç ama hiç durmadı çok ağlıyor arada burnu akıyor sanırım ona da bulaştı Dişten de şüpheleniyorum Yani bizde durum hunilik:deli:

Benimki de çok kilo almıyor canım Bu ay 500 gr almış ama Doğum kilosu iyiydi o yüzden tombik duruyor boyu da iyi Bana da sağlık ocağında 500 gr yeter dediler

Geçen hafta ben hastaydım Boğaz enfeksiyonu ateş yaptı serum takıldı antibiyotik kullandım arkasından büyük kızım hastalandı grip olmuş dün küçük kızım boğazım ağrıyor dedi ona da bitki çaylarıyla destek verdim bugün de oğlum hiç ama hiç durmadı çok ağlıyor arada burnu akıyor sanırım ona da bulaştı Dişten de şüpheleniyorum Yani bizde durum hunilik:deli:
Kac cocuk var canim senin masallah :nazar::nazar:

Oh daha ne canim drda onayladiysa cok guzel bence bide her bebegi kendi icinde degerlendirmek gerektigini dusunuyorum butun bebeklerin bi tabloyla boy kilo olcumune uyup uymamasi benim hozuma gitmiyor
Valla 2400 gramlık 47 cm lik hallerini düşününce şimdi 5700 gram boy 63 cm çok güzel geliyor:)

Ay masallah 2 cocukla sinifta kaldim nasil bari kolay oluyor mu canim
Yani kolay diyemem :) benim kızlar büyük biri 12 yaşında diğeri 7 yaşında son numara sürpriz yumurta oldu :)) tam rahatladım derken tekrar başa döndüm iyi ki olmuş diyoruz bir de farklı bir cinsiyet oldu ama doğuracağımı bilseydim daha erken yapardım . Kızlar da arada yardımcı oluyorlar ama benim çocuklarım biraz zor çocuklar . Bir saat önce ağlıyordum uykusuzum evi toplamaktan yoruldum diye :KK45:Şimdi ücretsiz izindeyim bakalım işe başlayınca nasıl yetişecem

X