2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oğlum doğduğundan beri hep yanımda yatırdım yatakta ona yer yaptım birbirimize sarılarak uyuyoruz:KK68: yatağına koyduğumda ordada yatıyor ama eşim sabahları gülücüklerle uyandırıldığı için memnun durumdan uykumuz hafif sorun olmadı.
Ay benim esim uyurken kendini kaybediyor korkuyorum cocuga vurur diye araya yatik koyuyorum yani bebekte olunca yatakta 4 kisiyiz ne olur ne olmaz hic istemiyorum yanimizda yatmasini

Sütümün tadı normal tatlı.sağıp kaşıkla veya şırıngayla verince içiyo.Gece 2 gündür emmediginden gündüz saat başı emmeye başladı.En geç 1.5 saat oluyo emzirme arası.E haliyle gögsüm 1 saatte dolmuyo :/ ilk 4 emzirmeden sonra 30 40 cc kadar mama veriyorum şırınga veya kaşıkla..mamayı değiştirdim artık yüzünü ekşitmiyo,sevdi.sütüm iyice bittiginde de akşam saatine yakın mamanın içine hipp in pirinc unundan koyuyorum ama hafif sulu sekilde yapiyorum.30 40 cc kadar da onu veriyorum.Uykuya dalana kadar uyaniyor o sıra da gögsüm dolu olsun emzirebileyim diye dusunuyorum.normalde vermiyodum mama ama sık emince birikmiyo..emmeyince doymayinca da cildiriyo :) biogai aldım çok ıkınıyo yapamıyo bayadır.şimdi mama veriyorum diye daha da zorlanabilir.hele demire de baslayinca daha da zorlanır.korkudan daha demire başlamadim.iyi marka ariyorum.begenmedim saglik ocaginkini..kusuyo zaten..
Evet canim demir kabiz yapiyor maalesef mamaya alisana kadar da bebekler kabiz olabiliyor bio gaia ile birlikte nurse harveys de kullan demisti drumuz yakin olsan verirdim.inan evde hic bi paket duruyor kullanmadik dogru duzgun bizim.gaz ve kaka sorunumuz bitti cok sukur

Degisiyo duruma göre dün o yedi buçuk uyudu bizde babasıyla baş başa çay tv izleyip onbirde uyuduk:KK66: dört aydır ilk defa sanırım ayağımi uzatıp oturdum bi akşam.. gündüzler bebeğimin aksamlari benim olsun istiyorum; )
Benim.oyle imkanim.yok.o uyusa buyuk oglum var ama.bide kucakta bebek olmaz hic olmazsa bigun.biraz rahat uyuduk.bizde birazcik

Evet canim demir kabiz yapiyor maalesef mamaya alisana kadar da bebekler kabiz olabiliyor bio gaia ile birlikte nurse harveys de kullan demisti drumuz yakin olsan verirdim.inan evde hic bi paket duruyor kullanmadik dogru duzgun bizim.gaz ve kaka sorunumuz bitti cok sukur
Ben gaz damlası çok denedim.Ama kızım kustu hep.Ablama yurtdışından mommys bliss bile aldırdim 2 kutu.hic kullanamadık.çöp oldu herşey.4.ay aşısında ateş yapar gibi oldu calpol verdik..30 saniye gecmedi kustu..Neden bilmiyorum ama sütüm dışndaki çogu seyi kusuyo..midesi kaldirmiyo galiba:/

Ben gaz damlası çok denedim.Ama kızım kustu hep.Ablama yurtdışından mommys bliss bile aldırdim 2 kutu.hic kullanamadık.çöp oldu herşey.4.ay aşısında ateş yapar gibi oldu calpol verdik..30 saniye gecmedi kustu..Neden bilmiyorum ama sütüm dışndaki çogu seyi kusuyo..midesi kaldirmiyo galiba:/
Bak o kotuymus canim buyudukce duzelir belki kusmasi

Canim bizim gaz sorunumuzun oldugunu sanmiyorum soyle ki pat pat yapiyor gazini emdikten sonrada gayet guzel agzindan da cikariyor gazi olsa kucaktada aglamz mi hem gaz donemini atlattim sanirim cok nadir devam eder gaz bu donemde
Benim oğlan da gazını rahat çıkarıyor her türlü, bende gaz dönemi geçti sanıyordum demekki rahatsız ediyormuş oğlumu.

Selam kızlar nasılsınız??
Geöen hfta kötü bşr deneyim yaşadım. Bahsetmiştim kızım krup oldu diye hatırlayan olursa. Dr a gittiğimizden sonra iki gün 37.8-38.2 den aşağı düşmedi ateşi ilaç falan kullanmadık ama. İkinci gün gece emzirmeye diye kaldırdım bi öksürmeye bi başladı mefes alamıyor çocuk hemen eşimle gittik hastaneye yatırdılar rsv virüsü kapmış bu virüste bronşiolite sebep veriyormuş 3 gece hastanede yattık. Yeni yeni kendini toparlıyor. Haliyle çok zayıfladı iştahı konple gitti. Benim orda gümbüt gümbür olan sütlerim şok gibi gitti. Hem stresten hemde kızımın emmemesinden gitti. birkaç defa sağım yapabildim sadece çünkü kucağımdan hiç inmedi. Şimdi çocuğun iştahı var süt yok çıldırmak üzereyim. Arada sağdıklarımı vermeye çalışıyorum ne biberon ne enjektör ne eds sistemi hiçbişekilde almıyor anca çokk çok acıkınca şorıngayla alıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Humana dereotu boza (incir üzüm rezene tohumu karışımı bile içtim yokk.
Aadece anne sütü alıyor mama da yok. Şimdi mama vermeye kalksam onuda almayacak çünkü yine aynı bu şekillerde besleyebilirim. Yavrum sadece emmek istiyor ama yok:KK43:

Geöen hfta kötü bşr deneyim yaşadım. Bahsetmiştim kızım krup oldu diye hatırlayan olursa. Dr a gittiğimizden sonra iki gün 37.8-38.2 den aşağı düşmedi ateşi ilaç falan kullanmadık ama. İkinci gün gece emzirmeye diye kaldırdım bi öksürmeye bi başladı mefes alamıyor çocuk hemen eşimle gittik hastaneye yatırdılar rsv virüsü kapmış bu virüste bronşiolite sebep veriyormuş 3 gece hastanede yattık. Yeni yeni kendini toparlıyor. Haliyle çok zayıfladı iştahı konple gitti. Benim orda gümbüt gümbür olan sütlerim şok gibi gitti. Hem stresten hemde kızımın emmemesinden gitti. birkaç defa sağım yapabildim sadece çünkü kucağımdan hiç inmedi. Şimdi çocuğun iştahı var süt yok çıldırmak üzereyim. Arada sağdıklarımı vermeye çalışıyorum ne biberon ne enjektör ne eds sistemi hiçbişekilde almıyor anca çokk çok acıkınca şorıngayla alıyor. Ne yapıcam bilmiyorum. Humana dereotu boza (incir üzüm rezene tohumu karışımı bile içtim yokk.
Aadece anne sütü alıyor mama da yok. Şimdi mama vermeye kalksam onuda almayacak çünkü yine aynı bu şekillerde besleyebilirim. Yavrum sadece emmek istiyor ama yok:KK43:
Oy minik yavrum cok gecmis olsun canim

Canım çok geçmiş olsun biz de hastalıklarla uğraşıyoruz. Strese girdikçe sütün etkilenir sürekli sütüm var hem de bol bol var diye olumlu düşün ayrıca bebeğini sürekli emzir tekrar çoğalır inşallah. Bana hunnap marka süt çayı iyi geliyor onu tavsiye ederim ama sürekli emzir sen

Yok canim götürmedik açikcasi ben hiç götürmedim bi dogumdan 10 gun sonra bide kalca ultrasonu icin birinci ayin sonunda bide oğlumun birinde hidrosel var onun için üç ayda bir götürmem gerekiyor sizin kontroller nasil her ay çocuk doktoruna gidiyormusunuz
Canım bizde ilk iki ay çocuk doktoruna kontrole götürdük, 3. Ayda sadece göz muayenesine götürdük 3 ve 4 aylarda yapılıyo dediler. 3 buçuk aylıkken bu ıkınma durumu başladı mecburen yine götürdük. Yoksa gerek görmemiştim bu ay

Kızlar 4. Ay ölçümlerinde bebişlerinizin boy ve kilodu nasıldı? Bana kızım çok zayıf ve kısa geliyor :KK43: internetten bakıyorum hep aralıklı kiloları ve boyları yazmışlar ortalama bi kilo ve boy örneği yokki ona göre değerlendirme yapayım. Sütüm yetmiyosa mama desteğine başlayayım. Bu arada ayın 18 inde aşıları var ozaman ölçüm yapılacak

Canım bizde ilk iki ay çocuk doktoruna kontrole götürdük, 3. Ayda sadece göz muayenesine götürdük 3 ve 4 aylarda yapılıyo dediler. 3 buçuk aylıkken bu ıkınma durumu başladı mecburen yine götürdük. Yoksa gerek görmemiştim bu ay
Kaç mesela boyu ve kilosu?

X