- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.801
Biz birlikte yatıyorum kendi yerini sevmedi ama dün maşallah güzel uyudu gece inşallah tesadüf değildir güne erken başladığı içindirBebekler soz konusu olunca sanirim saatleri belli olmayacak. Oglum gece iki kere kalkar emer yatardi simdi beni mahvediyir surekli agligor memede yanima yatirip uyuyunca uyuyor yatagina kkyarsam bagira cagira agliyor ama.koymazsam baya uzun sure uyuyor ne yapicami sastim gece 2.30 da uyudu kac kere kalkti yinede sonuc uykusuz bi anne
Bebekle mi yatiyosun sende canim benim oglan tesadufende uyumuyor amaBiz birlikte yatıyorum kendi yerini sevmedi ama dün maşallah güzel uyudu gece inşallah tesadüf değildir güne erken başladığı içindir
Bıze doktorumuz floradix verdi onu kullanıyoruzEki Görüntüle 2214195 Kızlar demir ilacı ne kullanıyorsunuz? İçeriği en iyi ve katkısız olanları instagramda bir öühendis baba inceleyip paylaşmış. Bilginiz olsun diye sizinlede paylaşayım dedim.
Ne dozda veriyorsunuz peki?Bıze doktorumuz floradix verdi onu kullanıyoruz
Aynı bizde oyleyiz yanımda yatarsa 2 saat uyuyor yatağına koydugumda 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor bide gündüz fazla emmiyor gece emzik gibi kullaniyor. Bu arada bize metsil damla yaradı surekli ağlayan ve kucak isteyen çocuk daha az ağlıyor daha az kucak istiyor bilginiz olsun.Bebekler soz konusu olunca sanirim saatleri belli olmayacak. Oglum gece iki kere kalkar emer yatardi simdi beni mahvediyir surekli agligor memede yanima yatirip uyuyunca uyuyor yatagina kkyarsam bagira cagira agliyor ama.koymazsam baya uzun sure uyuyor ne yapicami sastim gece 2.30 da uyudu kac kere kalkti yinede sonuc uykusuz bi anne
Neden metsil? Hala gazı mı varAynı bizde oyleyiz yanımda yatarsa 2 saat uyuyor yatağına koydugumda 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor bide gündüz fazla emmiyor gece emzik gibi kullaniyor. Bu arada bize metsil damla yaradı surekli ağlayan ve kucak isteyen çocuk daha az ağlıyor daha az kucak istiyor bilginiz olsun.
Varmis ama ben olduğunu düşünmüyordum huysuzluk zannediyordum çünkü kucakta susuyordu.Neden metsil? Hala gazı mı var
Yarım ölçek yani 2,5 ml verıyoruzNe dozda veriyorsunuz peki?
Yok canim götürmedik açikcasi ben hiç götürmedim bi dogumdan 10 gun sonra bide kalca ultrasonu icin birinci ayin sonunda bide oğlumun birinde hidrosel var onun için üç ayda bir götürmem gerekiyor sizin kontroller nasil her ay çocuk doktoruna gidiyormusunuzPeki doktora götürmüşmüydün bebişi canım?
Ne zamandır diyet yapıyorsunuz? Kilosu ayına göre çok iyi bence.Meme reddi bizde de devam ediyo.Hatta iki gündür gece de emmiyo kendini geri atıyo emmek istemiyo..:/Biberonda almadigindan gece besleyemiyorum...Biz Ben diyet yapmazken uc hafta hic kilo almadi.. Ben diyete baslayinca cok guzel toparladi yuzde ucluk dilimden kirkliklara cikti.. son bir aydirda meme reddinden dolayi durdu kilo almasi2780 dogdu iki aylik kontrolunde 5800 du simdi dort aylik 6800 ama uc aylikken 6500 du..
Bulamadım ya avuç avuç dökülüyor kel kalmadan bi çare bulursam yazarım tabiki canım.Aynençare bulursan yazıver canım.
Ne edecez ya saçsız kalcazBenimde aynı
Bende oğlum doğduğundan beri hep yanımda yatırdım yatakta ona yer yaptım birbirimize sarılarak uyuyoruzBebekle mi yatiyosun sende canim benim oglan tesadufende uyumuyor ama
Sütümün tadı normal tatlı.sağıp kaşıkla veya şırıngayla verince içiyo.Gece 2 gündür emmediginden gündüz saat başı emmeye başladı.En geç 1.5 saat oluyo emzirme arası.E haliyle gögsüm 1 saatte dolmuyo :/ ilk 4 emzirmeden sonra 30 40 cc kadar mama veriyorum şırınga veya kaşıkla..mamayı değiştirdim artık yüzünü ekşitmiyo,sevdi.sütüm iyice bittiginde de akşam saatine yakın mamanın içine hipp in pirinc unundan koyuyorum ama hafif sulu sekilde yapiyorum.30 40 cc kadar da onu veriyorum.Uykuya dalana kadar uyaniyor o sıra da gögsüm dolu olsun emzirebileyim diye dusunuyorum.normalde vermiyodum mama ama sık emince birikmiyo..emmeyince doymayinca da cildiriyo :) biogai aldım çok ıkınıyo yapamıyo bayadır.şimdi mama veriyorum diye daha da zorlanabilir.hele demire de baslayinca daha da zorlanır.korkudan daha demire başlamadim.iyi marka ariyorum.begenmedim saglik ocaginkini..kusuyo zaten..Belki ek gidayi sever sutunun tadina baktin mi hic. Catlak tekrarliyor canim maalesef ne yapsak bos ikinmamasi lazim
Degisiyo duruma göre dün o yedi buçuk uyudu bizde babasıyla baş başa çay tv izleyip onbirde uyudukBebekle mi yatiyosun sende canim benim oglan tesadufende uyumuyor ama
Çatlak bu bebisler em işte cokur cokur ne varNe zamandır diyet yapıyorsunuz? Kilosu ayına göre çok iyi bence.Meme reddi bizde de devam ediyo.Hatta iki gündür gece de emmiyo kendini geri atıyo emmek istemiyo..:/Biberonda almadigindan gece besleyemiyorum...
Bizimde aynı sekilde yeşil oldu kakası sonra mukus kan.kahve köpüğü gibi yapiyodu bazen.yüzü de egzama oldu aynı zamanda.Ama kilo alimı normaldi.diyet yapıp bıraktım denedim tekrar bi daha olmadı.O yüzden kanı popodaki catlaga bagladılar ..Gercekten zor bi diyet Allah yardımcınız olsunÇatlak bu bebisler em işte cokur cokur ne varkırk günlüktu başladığımda diyete 20 günlük falankende kakasi yeşile döndü usudumu o mu sumu derken mukus sonrada kan başlayınca diyete başladım...
Canim bizim gaz sorunumuzun oldugunu sanmiyorum soyle ki pat pat yapiyor gazini emdikten sonrada gayet guzel agzindan da cikariyor gazi olsa kucaktada aglamz mi hem gaz donemini atlattim sanirim cok nadir devam eder gaz bu donemdeAynı bizde oyleyiz yanımda yatarsa 2 saat uyuyor yatağına koydugumda 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor bide gündüz fazla emmiyor gece emzik gibi kullaniyor. Bu arada bize metsil damla yaradı surekli ağlayan ve kucak isteyen çocuk daha az ağlıyor daha az kucak istiyor bilginiz olsun.