2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim uykum hic agir degil ya ufacik sese kalkiyorum o yuzden uyur uyumaz hemen uyuyorum gunduzde bi sekerleme yapiyorum uzun uyudugu zamanlarda

Mrb dun bizde eczaneden demir ilaci aldık ama hic icime sinmiyor aslinda bebeklerin kanlarina baktirilip kullanilmali diye düşünüyorum firsatim olursa oyle yapacagim cani cok yanacak ama eger normalse bos yere ilac vermeye gerek olmaz yaniliyor muyum acaba?

Bence de kan değerlerine bakılıp öyle verilmeli. Boş yere yükleme oluyor çocuğa. Biz daha küçüğüz ama vakti geldiğinde ben öyle yapacağım. 1 seferlik kan alınması gereksiz yere damla kullanımından iyidir bence.

Kızlar bebeğinize banyoda ne kullanıyorsunuz? Sebamed sabun almıştım bitmek üzere. Devam edeyim mi, hacı Şakir’e geçiş mi yapayım :))

ben sabunuda bebekler için olanı kullanıyodum büyükte canım ama bu şampuan vücut içinde kullanılıyor o yüzden henüz başlamadım sabuna. Dalin olmasında kuruluk yapmazsa kullanılır bence
Mustela Konak şampuanı almıştım o bitmedi. Sadece vücuduna kullanmadık bir ürün lazım bana. Sebamede devam edilen sanırım

Evet canm bende öyle düşünüyorum yazık ama ya inceledim canm çok sagol bnde takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…