- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.741
Benim uykum hic agir degil ya ufacik sese kalkiyorum o yuzden uyur uyumaz hemen uyuyorum gunduzde bi sekerleme yapiyorum uzun uyudugu zamanlardaBenim uykum çok ağir malesef ilk 3 4 saat hayatla bağim kopuk :) korkuyorum duymam diye.6 7 saat uyku yetiyo nasılsa gün içinde uyusa otursam bile bana yeter ama iste şu sıralar maşallahı var..oturtmuyo :) gece uykuya dalarsa..son emzirmemden 4 saat sonra kalkio.toplamış oluyorum hemen hemen..sen dinlen hemen :)
Kızlar iyi geceler bize sağlık ocağından kan ilacı ve demir damlası verdiler yanlız içeriğine baktım ki paraben sls bha bunların hepsi var bnde icirmedim yarın eczaneden başka damlalar alicam ilerleyen zamanda bu maddeler kansere yada hiperaktiviteye sebeb oluyormuş cok saskinim sizler neler kullaniyorsunuz bizlere de fikir olsun bize tera 3 vermişler birde vegaferon kan damlası haberiniz olsun bnlarda saydığım maddeler mevcutmus
Kaç aylık şuan?ben gündüz uzun uykusunu unuttum valla :))3.5 aylikken uyuyodu uzun gündüzBenim uykum hic agir degil ya ufacik sese kalkiyorum o yuzden uyur uyumaz hemen uyuyorum gunduzde bi sekerleme yapiyorum uzun uyudugu zamanlarda
Bence de kan değerlerine bakılıp öyle verilmeli. Boş yere yükleme oluyor çocuğa. Biz daha küçüğüz ama vakti geldiğinde ben öyle yapacağım. 1 seferlik kan alınması gereksiz yere damla kullanımından iyidir bence.Mrb dun bizde eczaneden demir ilaci aldık ama hic icime sinmiyor aslinda bebeklerin kanlarina baktirilip kullanilmali diye düşünüyorum firsatim olursa oyle yapacagim cani cok yanacak ama eger normalse bos yere ilac vermeye gerek olmaz yaniliyor muyum acaba?
Çok ıkınıyo benim kızım da huysuzlanıyo birde ıkındıkça.Yok yani uyumuyo mu agliyo mu? Cok ıkınıyo dedigimde istemislerdi bizden
Popoda catlak olmuş o yüzden ıkınıyomuş benim kızım..gaita ve idrara bakılmıştı temizdi.Çok ıkınıyo benim kızım da huysuzlanıyo birde ıkındıkça.
Feri fer diye bisey doktor tavsiye ettiMrb canim asmnin verdigi kan damlasina alternatif olarak ne aldin peki
Ben burdayım
Burdayim canimmmm
Ben mustela kullaniyorum johansons babyde var hacisakir hic denemedim canim neden onu tercih edeceksinKızlar bebeğinize banyoda ne kullanıyorsunuz? Sebamed sabun almıştım bitmek üzere. Devam edeyim mi, hacı Şakir’e geçiş mi yapayım :))
Yok yani normal sabuna geçeyim mi anlamında söyledim onu :)Ben mustela kullaniyorum johansons babyde var hacisakir hic denemedim canim neden onu tercih edeceksin
Yok yani normal sabuna geçeyim mi anlamında söyledim onu :)
Mustela Konak şampuanı almıştım o bitmedi. Sadece vücuduna kullanmadık bir ürün lazım bana. Sebamede devam edilen sanırımben sabunuda bebekler için olanı kullanıyodum büyükte canım ama bu şampuan vücut içinde kullanılıyor o yüzden henüz başlamadım sabuna. Dalin olmasında kuruluk yapmazsa kullanılır bence
Sevamed sabun mu kullaniyosun canim sampuan miMustela Konak şampuanı almıştım o bitmedi. Sadece vücuduna kullanmadık bir ürün lazım bana. Sebamede devam edilen sanırım
Evet canm bende öyle düşünüyorum yazık ama ya inceledim canm çok sagol bnde takipteyimMaalesef ücretsiz verilenlerin içeriği tamamen çöplük. Biz D vitamini Wellcare 400 IU kullanıyoruz. Demire henüz başlamadık. Instagram kullanıyorsanız muhendisinoglu hesabına bakmanızı tavsiye ederim. Bunlar işinize yarar.
Hadi yaa geçmiş olsun kuzuya. Nasıl anlaşıldı ki o. Gaita istemedi bizden sadece idrar istedi.Popoda catlak olmuş o yüzden ıkınıyomuş benim kızım..gaita ve idrara bakılmıştı temizdi.