2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde ayni sorunu yasiyoruz. Cocuk emmiyor. Biberonlada almiyor. Kasikla da yemiyor. Niye boyle oluyor anlamiyorum. Kilo alimi da yavas. Hayirlisi ile bir buyuselerdi.
Kaşıkla veriyorum ben ama.cogu zaman kusuyo.vallahi mememden sogudum emzirmekten sogudum.sürekli kavga halindeyiz.kirmizi balik izletirken icirmeye calisiyorum.uyku da bile biberon almadi.bi yol bulamiyorum...

Biberonu değiştirdin mi? Belki mamayıda sevmemiş olabilir

Benim kız 4.5 aylık. Kakası yeşil ve sümüksüydü. İnek sütünü ve aldığım Demir içeren vitamin hapını kestim. Kızı daha sıkı giydirdim. Sarıya kaydı ama tam değil. Sümüksülük devam ediyor. Başka neyi deneyebilirim alerji için bilemedim

Benimkinin çoğu zaman sarı, sümüksü olduğu zaman ne yedin bı onu düşün diyor doktor

Allah yardimcin olsun canim benim oglumda arada emmiyor ayakta sallaya sallaya zor veriyorum canim benim buyuk oglumunda o sorunlari vardi oturmaya baslayinca salincak aldim onda uyuyordu aklinda olsun istersen hamaktada yattigi icin uyumayabilir

Kaşıkla veriyorum ben ama.cogu zaman kusuyo.vallahi mememden sogudum emzirmekten sogudum.sürekli kavga halindeyiz.kirmizi balik izletirken icirmeye calisiyorum.uyku da bile biberon almadi.bi yol bulamiyorum...
Bende sogudum artik. Neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum. Gece emiyor. Az once de kendisini cektigim video vardi onu izleterek emzirdim. Ne kadar devam edecek bilmiyorum.

Emmeyen bebisler varmis yanliz degilsiniz.. Aynen bizimkide emmiyor uyanikken basıyor çığlığı asla almıyor gündüz aç olduğu için ne uyuyo ne oynuyo sürekli mızmız çok Asabi oldu çığlık cigligayiz içim acıyor artik.. uykuda emdiği için gece de saat başı uyaniyoruz ondada doyasiya emmiyor iki üç dk sonra uyuya kalıyor.. yat kalk yat kalk sersem oldum gündüz de mızmız sabrim tükeniyor artık bir aydır Böyleyiz nerdeyse bide alerjisi var büyümesi durdu resmen tartiyorum hep aynı kiloda çıkıyor ; (

Sen idrar yolları iltihabından şüpheleniyordun değil mi tahlil onun için
Evet canım idrar yolu enfeksiyonu için
Hastaneye gittik sonda ile idrarı çekecez dediler izin vermedim aldım getirdim eve açtım altını yapıştırdım poşeti 1 saat açık bekledim ve emzirdim sonunda alabildim şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…