-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.701
Kaşıkla veriyorum ben ama.cogu zaman kusuyo.vallahi mememden sogudum emzirmekten sogudum.sürekli kavga halindeyiz.kirmizi balik izletirken icirmeye calisiyorum.uyku da bile biberon almadi.bi yol bulamiyorum...bizde ayni sorunu yasiyoruz. Cocuk emmiyor. Biberonlada almiyor. Kasikla da yemiyor. Niye boyle oluyor anlamiyorum. Kilo alimi da yavas. Hayirlisi ile bir buyuselerdi.
Artık kilo alımları daha az olacak ama ilk 3 ay 1 kilo alırlar sonra azalır kilo alımları. Seninkide çok az değil.500 Gr almış geçen ayda 500 aldi
Mama veriyormusun?500 Gr almış geçen ayda 500 aldi
Biberonu değiştirdin mi? Belki mamayıda sevmemiş olabilirOf duzene ihtiyacım var.4.aya kadar gayet güzel gece gündüz uykusu vardi.2 3 haftadır bişey oldu..hicbi yerde uyumuyooo.bebek arabasiyla evde gezdirdik 2 gun uyudu bida uyumadi..emmiyo zaten uykuda emziriyorum.memeyle uyumuyo yani..eskiden uyurdu...besiginde uyurdu uyumuyo..kucakta uyumuo..carsafta salladık yine 2 3 gun guzel uyudu yine uyumuyo.aksam 10da salladık 10 dk sonra yatirdik..gece 2ye kadar 15 20 dkda bir uyandı .çürüdüm vala ya.ayagimda salladim hic alişmadı.emzik almiyo biberon almiyo..sabahtan aksama kadar karnini doyurmaya calisiyorum kasik kasik sutle.. altini aliyorum..saatlerce uyutmaya calisiyorum aksam olmus karnimi doyuramamis oluyorum.isin garip yani kilo da gitmiyo :))
Benim kız 4.5 aylık. Kakası yeşil ve sümüksüydü. İnek sütünü ve aldığım Demir içeren vitamin hapını kestim. Kızı daha sıkı giydirdim. Sarıya kaydı ama tam değil. Sümüksülük devam ediyor. Başka neyi deneyebilirim alerji için bilemedimKızlar bizde kontrole gittik 4 ay 4 günlük kakası sümüksü gibi oluyorsa bizim yediğimiz bişey bebeğe yaramiyormus ve gaz yapıyormuş benim oğlanın kilo alımi azmis yavaş yavaş tadımlık ek gıdaya geçtik mesela patates ve havuç çorbası 3 çay kaşığı. hergun birşey tatdiricam ayrıca metsil yazdı ve bakso probiyotike devam et dedi cok az da su icirecekmisim böyle bizde.
Verdim almadi bende zorlamadim ama sutum var çok nadir uyanıkken emiyor gerisi hep uyurken yatarak emiyor zatenMama veriyormusun?
Benimkinin çoğu zaman sarı, sümüksü olduğu zaman ne yedin bı onu düşün diyor doktorBenim kız 4.5 aylık. Kakası yeşil ve sümüksüydü. İnek sütünü ve aldığım Demir içeren vitamin hapını kestim. Kızı daha sıkı giydirdim. Sarıya kaydı ama tam değil. Sümüksülük devam ediyor. Başka neyi deneyebilirim alerji için bilemedim
4 biberon 2 mama degistirdim.kendi sutumu sagdim biberonlarla denedim.yok...Biberonu değiştirdin mi? Belki mamayıda sevmemiş olabilir
Allah yardimcin olsun canim benim oglumda arada emmiyor ayakta sallaya sallaya zor veriyorum canim benim buyuk oglumunda o sorunlari vardi oturmaya baslayinca salincak aldim onda uyuyordu aklinda olsun istersen hamaktada yattigi icin uyumayabilirOf duzene ihtiyacım var.4.aya kadar gayet güzel gece gündüz uykusu vardi.2 3 haftadır bişey oldu..hicbi yerde uyumuyooo.bebek arabasiyla evde gezdirdik 2 gun uyudu bida uyumadi..emmiyo zaten uykuda emziriyorum.memeyle uyumuyo yani..eskiden uyurdu...besiginde uyurdu uyumuyo..kucakta uyumuo..carsafta salladık yine 2 3 gun guzel uyudu yine uyumuyo.aksam 10da salladık 10 dk sonra yatirdik..gece 2ye kadar 15 20 dkda bir uyandı .çürüdüm vala ya.ayagimda salladim hic alişmadı.emzik almiyo biberon almiyo..sabahtan aksama kadar karnini doyurmaya calisiyorum kasik kasik sutle.. altini aliyorum..saatlerce uyutmaya calisiyorum aksam olmus karnimi doyuramamis oluyorum.isin garip yani kilo da gitmiyo :))
Bende sogudum artik. Neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum. Gece emiyor. Az once de kendisini cektigim video vardi onu izleterek emzirdim. Ne kadar devam edecek bilmiyorum.Kaşıkla veriyorum ben ama.cogu zaman kusuyo.vallahi mememden sogudum emzirmekten sogudum.sürekli kavga halindeyiz.kirmizi balik izletirken icirmeye calisiyorum.uyku da bile biberon almadi.bi yol bulamiyorum...
Nelerden şüphelenmem gerekir demedin mi :)Benimkinin çoğu zaman sarı, sümüksü olduğu zaman ne yedin bı onu düşün diyor doktor
Hayır yapmadıKizlar demor damlasina baslayan oldu mu basladiysaniz bebeginizde kabizlik yapti mi
Cok ikinfi yavrum ya bizim daha 2. Gunumuzdu bugun ebe yapabilir demisti ama bu kadar cabuk muHayır yapmadı
Tabi yapacaksa eğer çabuk olması normalCok ikinfi yavrum ya bizim daha 2. Gunumuzdu bugun ebe yapabilir demisti ama bu kadar cabuk mu
Ayni durumda olan varsa gecici bi durum mu diye soracaktimTabi yapacaksa eğer çabuk olması normal
Bilmiyorum canım vücudu alışınca geçer bence.Ayni durumda olan varsa gecici bi durum mu diye soracaktim
Evet canım idrar yolu enfeksiyonu içinSen idrar yolları iltihabından şüpheleniyordun değil mi tahlil onun için
Hastaneye gittik sonda ile idrarı çekecez dediler izin vermedim aldım getirdim eve açtım altını yapıştırdım poşeti 1 saat açık bekledim ve emzirdim sonunda alabildim şükür :)Ben daha önce idrar tahlili vermistim 3 4 kez ..ilk verdigimizde enfeksiyon cikti baya yuksek.2 gun sonra doktor dedi ki genital bolgesini antiseptkle siil sonra yapistir emzir ,bazen kaka kaliyo o enfeksiyon gibi gorunuyo..emzirirken hemen cis yapti hic beklemedik.denedin mi hic.?
İnsallah gecer canimBilmiyorum canım vücudu alışınca geçer bence.