2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun canim benim oglumda arada emmiyor ayakta sallaya sallaya zor veriyorum canim benim buyuk oglumunda o sorunlari vardi oturmaya baslayinca salincak aldim onda uyuyordu aklinda olsun istersen hamaktada yattigi icin uyumayabilir
Hamak almadım henüz son çare bakıyorum .salincak da aklımda.uyusun yeterki herseyi deniyorum :)) çingen beşigi de yaparım :))

Bende sogudum artik. Neyi yanlis yapiyorum bilmiyorum. Gece emiyor. Az once de kendisini cektigim video vardi onu izleterek emzirdim. Ne kadar devam edecek bilmiyorum.
Bence yanlış yaptığımız bişey yok ..memeye çok düsķün degiller cevreye daha fazla ilgililer diye düşünüyorum ben.ek gıda da zorlanmayız artık :)) yeterince bogustuk emzirmeye calisarak..kasik zorlamaz

Iyi bari :) insallah enfeksiyon yoktur.idrar ne icin istemisti doktor?

Ek gıda için sabredicez sanirım

Hamak almadım henüz son çare bakıyorum .salincak da aklımda.uyusun yeterki herseyi deniyorum :)) çingen beşigi de yaparım :))
Hah onu sever iste ))) benim oglumda emmiyor bazen hala nedenini bulamadim agliyor sinirleniyor o zaman hic emmiyor uykuda pek sorun yok ama halimiz hal degil bizim

Kızım mamayla beslendigi için 4 aylıkken ek gıdaya geçecegimizi söylemişti doktorumuz. Neler verecegini henüz bilmiyorum. 10 gün sonra randevumuz bende merak içersindeyim. Neler yiyecek bakalım.
Inşallah ek gıdaları sever kuzum bizimde 18 ocakta baslayalim dedi bizde beklemedyiz bakalim

Hahaha cocuk sizinle olmak istiyir uyumak degil!!! Ay bende uyutmustum 5 dk surmedi agliyor kucaga alinca sorun yok ne emiyor ne yatiyor bu saatte
Ben alisigim gece 1de uyursa seviniyoruz ama gündüz uyuyodu simdi uyumayinca baya zorladı.çıglık çığlıga eli ayagi durmuyo oksuruge bile guluyo ne yedim ne ictim boyle oldu anlamadim :))

Ben alisigim gece 1de uyursa seviniyoruz ama gündüz uyuyodu simdi uyumayinca baya zorladı.çıglık çığlıga eli ayagi durmuyo oksuruge bile guluyo ne yedim ne ictim boyle oldu anlamadim :))
yemek degilde sizi yalniz birakmiyor o bebis.... bizimkide sonradan degisti deli olacam ya oturuyoruz oylece

Son düzenleme:
Kızlar iyi geceler bize sağlık ocağından kan ilacı ve demir damlası verdiler yanlız içeriğine baktım ki paraben sls bha bunların hepsi var bnde icirmedim yarın eczaneden başka damlalar alicam ilerleyen zamanda bu maddeler kansere yada hiperaktiviteye sebeb oluyormuş cok saskinim sizler neler kullaniyorsunuz bizlere de fikir olsun bize tera 3 vermişler birde vegaferon kan damlası haberiniz olsun bnlarda saydığım maddeler mevcutmus

:))) sonunda yatırdık biz ama dun 4 saat boyunca kalkti..o yüzden her yatırdığımızda minimum 1 saat uyanir mi diye bekliyoruz..sonra sabah oluyo zaten :)))
Bende uyuttum.sonunda canim bekleme uyanir mi diye hemen yatip uyu ki dinlen ufacik bi firsatta bile yazik sana cabuk tukenirsin bak

Bende uyuttum.sonunda canim bekleme uyanir mi diye hemen yatip uyu ki dinlen ufacik bi firsatta bile yazik sana cabuk tukenirsin bak
Benim uykum çok ağir malesef ilk 3 4 saat hayatla bağim kopuk :) korkuyorum duymam diye.6 7 saat uyku yetiyo nasılsa gün içinde uyusa otursam bile bana yeter ama iste şu sıralar maşallahı var..oturtmuyo :) gece uykuya dalarsa..son emzirmemden 4 saat sonra kalkio.toplamış oluyorum hemen hemen..sen dinlen hemen :)

Maalesef ücretsiz verilenlerin içeriği tamamen çöplük. Biz D vitamini Wellcare 400 IU kullanıyoruz. Demire henüz başlamadık. Instagram kullanıyorsanız muhendisinoglu hesabına bakmanızı tavsiye ederim. Bunlar işinize yarar.

Eklentiler

• 40760D65-0E88-411E-9339-9D91CF884D69.png
    610,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 5572C2DC-1B14-49F6-8BBA-624DEE79DEE9.png
    590,7 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…