2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bizimde bingildagimiz cok kücük kimi doktor d vitamini kullanmayin diyor bıngıldak daha cabuk kapaniyormus kimi doktor kullanin diyor ne yapacagimi şasirdim

Kızlar iyi geceler bize sağlık ocağından kan ilacı ve demir damlası verdiler yanlız içeriğine baktım ki paraben sls bha bunların hepsi var bnde icirmedim yarın eczaneden başka damlalar alicam ilerleyen zamanda bu maddeler kansere yada hiperaktiviteye sebeb oluyormuş cok saskinim sizler neler kullaniyorsunuz bizlere de fikir olsun bize tera 3 vermişler birde vegaferon kan damlası haberiniz olsun bnlarda saydığım maddeler mevcutmus
D vitamini tera verdiler bize. İçerik falan yazmıyor. Nerde gördünüz siz??

Kızlar sütüm stresten azaldı. Çoğaltmak için neler yapabilirim? Süt çaylarından içsem işe yarar mı? Bir de biz mama olarak sma gold kullanıyorduk.
1 haftadır annemdeyim gitmiş hero baby sütlü pirinçli almış bebeğim 3 ayını doldurdu.
Sindirim sistemine zararı olur mu acaba? Görünce çok moralim bozuldu ne kadar verme desem de dinlemiyor.
Kalp kırmakta istemiyorum ama yüreğim ağzımda. Bizim kızda bir sevdi bir kere de 1 biberonu bitirmiş. Sürekli onu söylüyor.

Bizde yok öyle kan falan belki ondan dolayı gaita istememiştir. İyileşti mi peki bebişin poposu. Birde kabızlığı mı vardı ki çatlak oluştu?
Kabızlık yoktu gunde 7 8 kez bazen 9 kez kaka yapıyodu ve çok gazlıydı bu sebeplerden olmuş.geçti çok şükür sık yapmayı azaltınca kakayi.dize de gecmis olsun .cikti mi sonuc?

Kabızlık yoktu gunde 7 8 kez bazen 9 kez kaka yapıyodu ve çok gazlıydı bu sebeplerden olmuş.geçti çok şükür sık yapmayı azaltınca kakayi.dize de gecmis olsun .cikti mi sonuc?
Çatlak kendi kendine mi iyilesti bi müdahalede bulundular mi??

Çatlak kendi kendine mi iyilesti bi müdahalede bulundular mi??
Çatlak baya derindi.1 ay kadar 3 krem karışımı sürdük.anca 3 4 günde bir yapmaya baslayinca kakasini iyilesti çatlağı.zor günlerdi.sürekli ıkındığını gördükce acı cektigini gordukce uzuluyo insan..hasta olmadan surati asilinca bile uzuluyosun..

Çatlak baya derindi.1 ay kadar 3 krem karışımı sürdük.anca 3 4 günde bir yapmaya baslayinca kakasini iyilesti çatlağı.zor günlerdi.sürekli ıkındığını gördükce acı cektigini gordukce uzuluyo insan..hasta olmadan surati asilinca bile uzuluyosun..
Canim buyuk oglumda oyleydi kakasi normaldi ama ikinarak yapardi hala ayni arada yine catlar ben cocuk cerrehina bile goturdum buboyle gider dediler yapisal bisey sanirim bide mama kullaniyo musun

Canim buyuk oglumda oyleydi kakasi normaldi ama ikinarak yapardi hala ayni arada yine catlar ben cocuk cerrehina bile goturdum buboyle gider dediler yapisal bisey sanirim bide mama kullaniyo musun
Bende çocuk cerrahina goturdum.sık yaptığı sürece iyileşmez demişti.mama kullanmadım 2 3 gündür kaşıkla anca 50 ml mama verebildim.yorgunluktan sütüm azaldıgı için.Ilk 3 ay cok sık yaptı.3aydan itibaren aniden 3 4 günde bir yapmaya basladı.

Bende çocuk cerrahina goturdum.sık yaptığı sürece iyileşmez demişti.mama kullanmadım 2 3 gündür kaşıkla anca 50 ml mama verebildim.yorgunluktan sütüm azaldıgı için.Ilk 3 ay cok sık yaptı.3aydan itibaren aniden 3 4 günde bir yapmaya basladı.
Canim biz ne zaman mamaya agirlik verdik cocuk zorlanmaya basladi kucuk bebegimede 2 gun verdim aninda kesildi cocugun kaka yapmasi ve zor duzeldi bizde mamaya bagladik durumu suan sadece anne sutu aliyor cok zor catlak maalesef bizede dr 3 lu karisim krem vermisti ise yaradi cok sukur insallah sizdede yarar

Çıktı bugün canım idrar yolu enfeksiyonu var 10 tane antibiyotik iğne verdi ilkini yaptırdık bugün çok ağladı yavrum 10 taneye nasıl dayanacak bilmiyorum :KK43: 18 aralıkta 4. ay aşıları da var hepsi üst üste geldi bacakları mahvolacak kuzumun çok moralim bozuldu :KK43:

Çıktı bugün canım idrar yolu enfeksiyonu var 10 tane antibiyotik iğne verdi ilkini yaptırdık bugün çok ağladı yavrum 10 taneye nasıl dayanacak bilmiyorum :KK43: 18 aralıkta 4. ay aşıları da var hepsi üst üste geldi bacakları mahvolacak kuzumun çok moralim bozuldu :KK43:
Cok.gecmis olsun canim gecer insallah annesi uzulme sagligi icin gerekli

Geçmiş olsun canım, kız Bebeklerde çok yaygın bir durum. İki arkadaşım yaşamıştı mesela. Neden şüphelenmiştin acaba mutlaka yazmışsındır ama... belirtiler nelerdi?

Çok geçmiş olsun tabiki insanın içi gidiyor zor bi süreç olmuş sizin icin.. bizimde inek sütü alerjimiz var ama test falan yapılmadı benim anlattıklarıma göre alerji dediler kakada kan var dedim acaba bizim de çatlak olabilirmi ama bizde iknma falan yok bide diyet yapınca düzene girdi bizimki...

X