- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.761
Kaka da kan vardı bizim alerji mi o mu bu mu derken çatlak çıktı.o sebepten ıkınıyomuş.zaten çok gazlıydı :/Hadi yaa geçmiş olsun kuzuya. Nasıl anlaşıldı ki o. Gaita istemedi bizden sadece idrar istedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaka da kan vardı bizim alerji mi o mu bu mu derken çatlak çıktı.o sebepten ıkınıyomuş.zaten çok gazlıydı :/Hadi yaa geçmiş olsun kuzuya. Nasıl anlaşıldı ki o. Gaita istemedi bizden sadece idrar istedi.
Bizde yok öyle kan falan belki ondan dolayı gaita istememiştir. İyileşti mi peki bebişin poposu. Birde kabızlığı mı vardı ki çatlak oluştu?Kaka da kan vardı bizim alerji mi o mu bu mu derken çatlak çıktı.o sebepten ıkınıyomuş.zaten çok gazlıydı :/
SabunSevamed sabun mu kullaniyosun canim sampuan mi
D vitamini tera verdiler bize. İçerik falan yazmıyor. Nerde gördünüz siz??Kızlar iyi geceler bize sağlık ocağından kan ilacı ve demir damlası verdiler yanlız içeriğine baktım ki paraben sls bha bunların hepsi var bnde icirmedim yarın eczaneden başka damlalar alicam ilerleyen zamanda bu maddeler kansere yada hiperaktiviteye sebeb oluyormuş cok saskinim sizler neler kullaniyorsunuz bizlere de fikir olsun bize tera 3 vermişler birde vegaferon kan damlası haberiniz olsun bnlarda saydığım maddeler mevcutmus
Kabızlık yoktu gunde 7 8 kez bazen 9 kez kaka yapıyodu ve çok gazlıydı bu sebeplerden olmuş.geçti çok şükür sık yapmayı azaltınca kakayi.dize de gecmis olsun .cikti mi sonuc?Bizde yok öyle kan falan belki ondan dolayı gaita istememiştir. İyileşti mi peki bebişin poposu. Birde kabızlığı mı vardı ki çatlak oluştu?
Neden bu kadar çok Kaka yapıyormuş teşhis koydular mıKabızlık yoktu gunde 7 8 kez bazen 9 kez kaka yapıyodu ve çok gazlıydı bu sebeplerden olmuş.geçti çok şükür sık yapmayı azaltınca kakayi.dize de gecmis olsun .cikti mi sonuc?
Çatlak kendi kendine mi iyilesti bi müdahalede bulundular mi??Kabızlık yoktu gunde 7 8 kez bazen 9 kez kaka yapıyodu ve çok gazlıydı bu sebeplerden olmuş.geçti çok şükür sık yapmayı azaltınca kakayi.dize de gecmis olsun .cikti mi sonuc?
Kuzum eczanede tanıdığı sordum birde instada muhendisinoglu diye sayfa var koray beye sordum istersen sende bi bakD vitamini tera verdiler bize. İçerik falan yazmıyor. Nerde gördünüz siz??
Normal dedi doktor gunde 10 kez kadar ..kilo alimida normaldi o yuzden bisey demediler.şimdi 3 4 gunde bir yapar oldu..anlamadım ben vala..yine normal dedilerNeden bu kadar çok Kaka yapıyormuş teşhis koydular mı
Çatlak baya derindi.1 ay kadar 3 krem karışımı sürdük.anca 3 4 günde bir yapmaya baslayinca kakasini iyilesti çatlağı.zor günlerdi.sürekli ıkındığını gördükce acı cektigini gordukce uzuluyo insan..hasta olmadan surati asilinca bile uzuluyosun..Çatlak kendi kendine mi iyilesti bi müdahalede bulundular mi??
Canim buyuk oglumda oyleydi kakasi normaldi ama ikinarak yapardi hala ayni arada yine catlar ben cocuk cerrehina bile goturdum buboyle gider dediler yapisal bisey sanirim bide mama kullaniyo musunÇatlak baya derindi.1 ay kadar 3 krem karışımı sürdük.anca 3 4 günde bir yapmaya baslayinca kakasini iyilesti çatlağı.zor günlerdi.sürekli ıkındığını gördükce acı cektigini gordukce uzuluyo insan..hasta olmadan surati asilinca bile uzuluyosun..
Bende çocuk cerrahina goturdum.sık yaptığı sürece iyileşmez demişti.mama kullanmadım 2 3 gündür kaşıkla anca 50 ml mama verebildim.yorgunluktan sütüm azaldıgı için.Ilk 3 ay cok sık yaptı.3aydan itibaren aniden 3 4 günde bir yapmaya basladı.Canim buyuk oglumda oyleydi kakasi normaldi ama ikinarak yapardi hala ayni arada yine catlar ben cocuk cerrehina bile goturdum buboyle gider dediler yapisal bisey sanirim bide mama kullaniyo musun
Canim biz ne zaman mamaya agirlik verdik cocuk zorlanmaya basladi kucuk bebegimede 2 gun verdim aninda kesildi cocugun kaka yapmasi ve zor duzeldi bizde mamaya bagladik durumu suan sadece anne sutu aliyor cok zor catlak maalesef bizede dr 3 lu karisim krem vermisti ise yaradi cok sukur insallah sizdede yararBende çocuk cerrahina goturdum.sık yaptığı sürece iyileşmez demişti.mama kullanmadım 2 3 gündür kaşıkla anca 50 ml mama verebildim.yorgunluktan sütüm azaldıgı için.Ilk 3 ay cok sık yaptı.3aydan itibaren aniden 3 4 günde bir yapmaya basladı.
İshal falan olmasın da Allah korusunNormal dedi doktor gunde 10 kez kadar ..kilo alimida normaldi o yuzden bisey demediler.şimdi 3 4 gunde bir yapar oldu..anlamadım ben vala..yine normal dediler
:))
Çıktı bugün canım idrar yolu enfeksiyonu var 10 tane antibiyotik iğne verdi ilkini yaptırdık bugün çok ağladı yavrum 10 taneye nasıl dayanacak bilmiyorum 18 aralıkta 4. ay aşıları da var hepsi üst üste geldi bacakları mahvolacak kuzumun çok moralim bozulduKabızlık yoktu gunde 7 8 kez bazen 9 kez kaka yapıyodu ve çok gazlıydı bu sebeplerden olmuş.geçti çok şükür sık yapmayı azaltınca kakayi.dize de gecmis olsun .cikti mi sonuc?
Cok.gecmis olsun canim gecer insallah annesi uzulme sagligi icin gerekliÇıktı bugün canım idrar yolu enfeksiyonu var 10 tane antibiyotik iğne verdi ilkini yaptırdık bugün çok ağladı yavrum 10 taneye nasıl dayanacak bilmiyorum 18 aralıkta 4. ay aşıları da var hepsi üst üste geldi bacakları mahvolacak kuzumun çok moralim bozuldu
Geçmiş olsun canım, kız Bebeklerde çok yaygın bir durum. İki arkadaşım yaşamıştı mesela. Neden şüphelenmiştin acaba mutlaka yazmışsındır ama... belirtiler nelerdi?Çıktı bugün canım idrar yolu enfeksiyonu var 10 tane antibiyotik iğne verdi ilkini yaptırdık bugün çok ağladı yavrum 10 taneye nasıl dayanacak bilmiyorum 18 aralıkta 4. ay aşıları da var hepsi üst üste geldi bacakları mahvolacak kuzumun çok moralim bozuldu
Çok geçmiş olsun tabiki insanın içi gidiyor zor bi süreç olmuş sizin icin.. bizimde inek sütü alerjimiz var ama test falan yapılmadı benim anlattıklarıma göre alerji dediler kakada kan var dedim acaba bizim de çatlak olabilirmi ama bizde iknma falan yok bide diyet yapınca düzene girdi bizimki...Çatlak baya derindi.1 ay kadar 3 krem karışımı sürdük.anca 3 4 günde bir yapmaya baslayinca kakasini iyilesti çatlağı.zor günlerdi.sürekli ıkındığını gördükce acı cektigini gordukce uzuluyo insan..hasta olmadan surati asilinca bile uzuluyosun..