2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy kuzum Kıyamam çok geçmiş olsun...

Kızlar biz bugün dört aylık olduk ve uyku eğitimine başlamaya karar verdim dün gece odaya dokuz da girip birde güc bela uyuttum artık yeter.. sabah yedi de uyandiracaktim aslında ama okadar güzel uyuyorduki yedi kirkbeste başladık güne bakalım inşallah başarılı oluruz

Nasil uyuttun peki canim birde hic uyanmadi mi 6 saat boyunca

Cok.gecmis olsun canim gecer insallah annesi uzulme sagligi icin gerekli
Sağol canım nasıl dayanacak Bilmiyorum. Tabi bende dayanmıcam
Geçmiş olsun canım, kız Bebeklerde çok yaygın bir durum. İki arkadaşım yaşamıştı mesela. Neden şüphelenmiştin acaba mutlaka yazmışsındır ama... belirtiler nelerdi?
Çok sağol canımdon 1 haftadır ıkınıyo durduk yere zırlanıyordu kızım ve idrarı kokuyordu öyle şüphelendim.
Oy kuzum Kıyamam çok geçmiş olsun...
Çok teşekkür ederiz canım

Oy kuzum benim dayanamaz yavrum tabi ama Allahtan cabuk unutuyor bebekler icim sizladi ya

Çok geçmiş olsun tekrar canım kıyamayız yavrularımıza ama sağlığına kavuşacak ya sabretmelisin.

Çok zorlayınca oluyo tekrar malesef.Mama vermeden kakayı azaltmıştı.Demek ek gida da baya zorlancam ben.:/ cok zor emziriyorum zaten çizgi filmlerle...ek gidayi dusunemiyorummm

Kıyamam yaaa Çok geçmiş olsun.Biz 4.ay aşısında niloya kırmızı balık felan izlettik çok ağlamadı.izliyosa sende bi dene istetsen.bi de yanlis hatirlamiyosam doktor antibiotik kullanırken demir verme demişti..4.ayda saglik ocagi demir veriyo.

Şimdi şoyle bende diyet yaptım 1 ay kadar düzene girdi kan gitti..sonra bida yiim dedim hicbisey olmadı.popodaki catlak geçmişti ben diyetten gecti sandim catlakmis.çok gazlı kızım o yüzden de çok ikiniyodu.Hem kendi gaz cikariyodu hem biz masajla çok fazla cikarttiriyoduk..inanamiyoduk yani nasil olur bu kadar diye..doktorda böbrek icin kontrol ederken ultrasonda asiri gazli demisti.medicalparkta alerji doktoruna gittim 1 ay diyet yap sonra boz incele tekrar oluyo mu anca o sekilde kesin tani koyabiliriz demisti.Kilo alımı yavas olurmus alerji olan bebeklerin.sizin nasil kilo alimı?

Nasil uyuttun peki canim birde hic uyanmadi mi 6 saat boyunca
Normal de iki uc kere kalkiyoruz gece ama dun bir de yatinca altiyi ceyrek gece emmek icin uyandi alti bucukta Geri yatti ondan yedide uyandirmadim yedi kirkbeste kendim uyandirdim biraksam daha uyurdu.. cook duzensiz bizim uykularimiz hic saati belli degil benim yatagina koyayim kendi kendine uyusun gibi bi derdim yok canim simdilik cunku meme reddimiz var memede uyutup yatiriyorum.. benim derdim hergun hemen hemen ayni saatlerde yattip kalksin istiyorum.. memeyide buzuki acip on bes dk kadar dolastiriyoruz kucagimizda mayisiyo oyle veriyorum emerken uyuyo

Biz Ben diyet yapmazken uc hafta hic kilo almadi.. Ben diyete baslayinca cok guzel toparladi yuzde ucluk dilimden kirkliklara cikti.. son bir aydirda meme reddinden dolayi durdu kilo almasi 2780 dogdu iki aylik kontrolunde 5800 du simdi dort aylik 6800 ama uc aylikken 6500 du..

Kızlar bu aşırı saç dökülmesine çare bulan varmı aranızda ya ben kel olacağım az kaldı avuç avuç elime geliyor offf.

Çok zorlayınca oluyo tekrar malesef.Mama vermeden kakayı azaltmıştı.Demek ek gida da baya zorlancam ben.:/ cok zor emziriyorum zaten çizgi filmlerle...ek gidayi dusunemiyorummm
Belki ek gidayi sever sutunun tadina baktin mi hic. Catlak tekrarliyor canim maalesef ne yapsak bos ikinmamasi lazim

Bebekler soz konusu olunca sanirim saatleri belli olmayacak. Oglum gece iki kere kalkar emer yatardi simdi beni mahvediyir surekli agligor memede yanima yatirip uyuyunca uyuyor yatagina kkyarsam bagira cagira agliyor ama.koymazsam baya uzun sure uyuyor ne yapicami sastim gece 2.30 da uyudu kac kere kalkti yinede sonuc uykusuz bi anne

Kızlar bu aşırı saç dökülmesine çare bulan varmı aranızda ya ben kel olacağım az kaldı avuç avuç elime geliyor offf.
Banada soyleyin bulursaniz banyo yapmak istemiyorum tararken hepsi geliyor sanki bi tane sacim dokulmezdi benim kisacik kestim o yizden

Kızlar demir ilacı ne kullanıyorsunuz? İçeriği en iyi ve katkısız olanları instagramda bir öühendis baba inceleyip paylaşmış. Bilginiz olsun diye sizinlede paylaşayım dedim.

Şimdi bunlardan aldık diyelim... verilecek damla miktarı sağlık ocağından verilenle aynı mı olur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…